Ben eski sevgilimden ayrılalı bir yıl falan oldu , ama hiç bir sosyal medyadan birbirimizi engellemedik , ama birbirimizede takip falan etmiyoruz. Ben snap’te baya aktifimdir , ve hem arkadaşlar hem başkalarıda görebilir yani storymi. Biz ayrıldıktan beri o günden bu güne kadar hep storylerimi izliyor, bu ne demek acaba? Bende engellemiyorum , onsuz ne kadar mutlu olabileceğimi , hayatımın onsuz iyi gittiğini ve ona ihtiyaç duymadığımı görsün diye engellemedim. Sizce stalklıyor mu? Yoksa sadece beni görmek falan mı istiyor?
Eski sevgilimin snapchat storylerimi izlemesi ne anlama geliyor sizce?
Onsuz ne kadar mutlu olabileceğini, onsuz iyi gittiğini göstermeye çalıştığına göre aklın hala eski sevgilinde. Bence sen ilk önce kendini sorgula. Ek olarak sadece seni merak ediyor ya da bu kız ne yapıyor acaba diye bakıyor olabilir. Hatta ve hatta sadece alışkanlık olmuş bile olabilirsin. Son olarak unutmayalım ki; ex'ten next olmaz.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle aklım onda değil, ilk olarak bunu söylemek istiyorum. Birini engellemek zayıflıktır bence , bende engellemediğim için kendisi gelip storylerime bakıyor her zaman , zannediyor ki geri falan döneceğim her halde ama asla yapmam. Biten bitmiştir.
Yok tabii ki de kendin karar verirsin. İŞTE KARŞINIZDA KizlarSoruyor!!! ama niye soruyor? neden soruyor? nasıl soruyor? ve sadece sormak için mi soruyor?