Arkadaştan öte olmak istediğim biri var?

Kız ile daha önceden tanışıyoruz ama 1 ay önce onun benim hikayeme yanıt vermesiyle dışarıya çağırdım ve çıktık. İyi anlaştık ve birkaç gün içinde günaydınlar iyi geceler ve gece yatmadan 1-2 saat konuşmalara gitti. Sanırım fazla hızlı olmuş ki bana ''konuşmamı yanlış anlamanı istemiyorum şu an iyi geliyorsun bana o yüzden arkadaştan öte olamayız'' tarzında yavaşlatıcı bir mesaj atmıştı. bunu atmadan önce her gece arardı ve insagramdan flörte atılan postlardan atardı. herneyse tamam dedim aslında yeni tanışıyoruz, tanıyoruz birbirimizi bana uyar sen de bana iyi geliyorsun demiştim. yine de beni aramaya ve instadan güzel şeyler atmaya devam ediyordu.

son bir hafta eskisi gibi ne gece müsaitsen ara konuşalım ya da instagramdan postlar atmıyor. ben de nedenini güzelce sordum ve birkaç sorunu olduğunu anlattı, bahane olmadığını yanındayken görmüştüm herneyse sizce ben eskisi gibi her sabah günaydın yazıp gün içinde birşeyler yollamalı mıyım yoksa ona göre mi hareket etmeliyim? teşekkürlerr
Güncellemeler
+1 yıl
yaşlarımız 23 ve 20 ve kız gün içinde 8 saat çalışıyor ama 2 gibi yatıyor yani aramak isterse bana konuşabiliriz diyebilir aslında ama son 1 haftadır bu olmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
belki yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir anlayış gösteririm geçici bir dönemdir olabilir anlamaya çalışıyorum ve yanında olduğumu bilsin istiyorum değer veriyorum.
Arkadaştan öte olmak istediğim biri var?