Gerçeğe dönelim mi gerçeğe ha, dönek mi anam?

Şimdi arkadaşlar ben halen seviliyorum. Bu kişi arkamdan taktik maktik yaptı ben buraya ilk adimimi attığımda onu daha iyi tanımak için yaptım bunu o oldu bu oldu benim gizli bir hayranım benim dedektifligimin içine etti diyeyim. Sonuç mu ona da yar olmadim iyiden iyiye topyekûn bir aydınlanma yaşadım o hayranım konusunda da iyi bir insan aslında sorunları vardır diyei kendimi kandirmisim vs vs karakterinin ne boxum olduğunu köküne inerek buraya girerek onu da çözmüş oldum. Şimdi bu denetledigim şahısa buraya girdiğimi düşmanımin yani hırçın bir hayranımin olduğunu ve benimle ilgili olmadık şeyler söyleyebilir bakdbak benim listemdeki tüm erkeklerin seceresini cozuyor dişisini sahiplenen homomhomo erektus gibi dalıyor onu dikkate alma dedim. onunla bir oldu işte beni güya eziklemeye güya üzmeye falan çalıştı bunu niye yaptı derseniz her yerden engel attım ondan. Bu bir geçerli sebep mi assssla taktik yaptın mı arkadaşım onun basit bir kopyası gibi hareket ettin mi bana kendimi kötü hissettirdin mı arkadaşım eveeeett!

Şimdi benim hayatımda bir skm olmayı hedefliyorsan uyandırayım; beni paşa paşa unutacaksın koçum.
Bilmem anlatabildim miNamı diğer Arı Beyi
Güncellemeler
+1 yıl
Affetmeyi çok isterdim ama içim almıyor be canım...
Çocukken ağzımızdan düşen sakızı yerden alıp geri çiğnemeye benzemiyor o işler. Zaten aynı tadı da vermiyor.
Japon kintsugi sanatı/ felsefesi gibi düşün kırdın ama yıldıramadın. Değiştim mi en ufacık bir pişmanlığım uhdem var mı? Hayırrr! Aksine daha değerliyim.

Sen kendi derdine yan, ama iyileşmeyi de unutma!
Gerçeğe dönelim mi gerçeğe ha, dönek mi anam?