Güncellemeler
+1 yıl
Affetmeyi çok isterdim ama içim almıyor be canım...
Çocukken ağzımızdan düşen sakızı yerden alıp geri çiğnemeye benzemiyor o işler. Zaten aynı tadı da vermiyor.
Japon kintsugi sanatı/ felsefesi gibi düşün kırdın ama yıldıramadın. Değiştim mi en ufacık bir pişmanlığım uhdem var mı? Hayırrr! Aksine daha değerliyim.
Sen kendi derdine yan, ama iyileşmeyi de unutma!
Çocukken ağzımızdan düşen sakızı yerden alıp geri çiğnemeye benzemiyor o işler. Zaten aynı tadı da vermiyor.
Japon kintsugi sanatı/ felsefesi gibi düşün kırdın ama yıldıramadın. Değiştim mi en ufacık bir pişmanlığım uhdem var mı? Hayırrr! Aksine daha değerliyim.
Sen kendi derdine yan, ama iyileşmeyi de unutma!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ooo çok sert… Erkek gibi kızsın
'Kadın gibi kadın'
Tabi bunun "meme" veya "popo" ölçüsüyle bir ilgisi yok
Ben sana ölçülerini sormadım ki
Ooooo daha da sertleştin. Yam aradığım kadın
Tam aradığım kadın tipi
Toxic bir kadınım ben ya. Olmaz
Şimdi alttan alıp her şeyi beyim istedigini yapar der diyen süpürge sapı yutmuş gibi erkeğin kölesi gibi evde hazır ol bekleyenlere benzemem. Alttan çaktım mı o sapı adamın tepesinden kapak çıkartırım. Örnekte olduğu gibi. Benim kapsama alanıma enerji alanıma giren hiçbir erkek sağ kurtulamıyor. Acılara gark edip gidiyorum çünkü. Çünkü Lilith yükselen burcumda.
Ooo bu daha sert oldu
Üçgen açı mı yapmış
Trine değil opposite açı yapıyorum.
Karşıt açı zıt açı her neyse. Allahından bul o zaman
Büyücü seni, büyü yapıyo musun insanlara. Lilith kara ay demektir. Büyücü bir tarafı vardır onun
Ayın karanlık tarafı daha ağır basıyor tabii. Zaten krishna küçülen ay zamanında doğmuşum ayrıca marsim yanık ve 7. Eve açı veriyor. Yanık bir mars kadar tehlikeli ne olabilir. Agresif asi ve acımasız tarafların bol tabii de burada haritami analiz etmeyelim. Evlensem bile şiddetli bir şekilde ayrılacağım çok yüksek bir ihtimal tabii eşim daha az sansliysa ölebilir de acılar içinde hem de. Evlenmek için pek de uygun bir aday değilim. Bazılarımız bu eğilimle doğmaz. Bazılarımız eve gibi değil Lilith olarak ölür.
Eee astrolojik bilgilerini de verdin. Kendini övüyo musun yeriyo musun anlamadım. Kendinle barışık ol biraz. Bunlar senin sorunun değil, meditasyon yap haritanı iyileştir. Başka yöntemler de var tabiki
Ben kendime karşı da acımasızım ki. meditasyon yapıyorum kek bunları bilen birinin yogadan kundaliniden ayurvedadan da haberi vardır. Sen önce kendine gel de ben gibi birine düşme.
Çok açık sözlüsün. Tebrik ederim seni. Umarım seni anlayan biriyle karşılaşırsın, bunlardan haberdar olman da ayrı bir güzellik tabi
Arı beyine duyurulur
Arı beyi benim mal hafjshs
Peöbeli niye arı beyi derki kendine qwertty
Bu yazdıklarını muhatabıda görüyordur umarım
İşte bir elmanın diğer yarısı olduğun için muhtemelen o da görmüştür. Kardeş olsanız bu kadar benzersiniz. O derece bir ruh zihin kafa yapisi benzerliği var. Nevi şahsına münhasır değilsiniz sende onu onu sende görüyorum böyle garip bir ruh ikizliği durumu mevcut ikiniz de plastik bardağın arkasını delmis aradan ip geçirmiş komünikasyon peşindesiniz o bardağın ucunda ben varım zannediyorsunuz da birbirinizi eyliyorsunuz öyle düşün.
Seni bu kibirle kimse mikmez haberin olsun. Amaç çirkinleşmekse al sana çirkinlik
Kibirliyim evet.
Battı mı?
Hahahahahahah
Bana laf çakmaya çalışıyorsun batan çıkan bişey yok. Güleç kadın
Güleç mi¿
Hiç değilimdir. ;))
Dediklerim gıdıklıyo o zaman seni
Ahvaline bakıp ağlamam gerekir normal şartlarda ;))
Ağla o zaman manik
İtiraf etmeliyim, ağlamıyorum belki ama gerçekten üzülüyorum.
Kendi haline üzülüyorsan sorun yok. Başkalarına üzülüyorsan boşa
Halimden memnunum. İlgi gördüğüm başkaları var ve ben buna rağmen yalnız olmayı seçiyorum. Benim asaletimi kazanman için 1000 fırın gerek sana.
Ya sen¿ Peki sen? Benim gözlerimden görmeni çok isterdim son raddeyi ;)
Ablacım madem bu kadar gömüyon beni cevap vermen bile hata niye hala uğraşıyon benle işsizmisin nesin
Divanın podyuma girdiğini fark eden bir soytariyi bile kaale alacak alçakgönüllüğe sahibim.
Ondandır.
Diva? Yok tanrıça ya töbe ya
Hala bir emare iz arıyorsun üzüntüm ikiye katlanıyor. Yapma.
Kanser olsan bu kadar üzülmezdim herhalde. İnsansın sonuçta.
En az senin kadar eğleniyorum merak etme 🥳
Evet bütün zamanını elinde telefonla geçirerek...
Anlıyorum.
Arka fonda Hakan Altun çalıyormus gibi hayal et Bilhassa wcdeyken puhahah
Evet bir elim telefonda diğeri senin gibi başka yerlerde değil ama puhaaaaa. Laf sokma yarışmasına girme çabasıda iyimiş 😹
Benimle konuşmak dahi elini kullanmayı gerektirmiyor. Çünkü iç giciklayicim kabul et puhaha Bunu anlamak çok da zor olmamıştı. Temas yok temassız bir biçimde.
İç gıcıklayıcıyı açman lazım. Malum solucan zekasına sahibim
Est. Zekânı tartışmıyoruz.
Sıkıntı sen ve içinde bulunduğun çetin ve zor şartlar
Neslinin tükenmemesini sağlayıp bir an önce baş göz etmek.
Benim namusumdan bir çift gözü eksiltmek.
Anlıyorsun mu?
Konu senken nasıl bir anda ben oldum? İlgin hep böyle başkalarına çabuk kayarmı? Asıl baş göz edilmesi gereken kişi sensin zaaar
Zihnim dağınık çoğu zaman. ama neye veya kime fokuslanıp yorum yaptığımı iyi bilirim genelde çocuk
Bir çocuğun namusuna kastedebileceğini düşünecek kadar da paranoyaksın
Eh iyimser olayım. yüzde yüz değilse belki yüzde on? Bu ihtimal de beni gıcıklar. Paranoya diyemeyiz hem canııım. Ne deriz biliyor musun? Kobayini iyi tanıyan laborant deriz
Kobay? Solucan? Çocuk? Namus düşmanı? Bir karar ver artık sürekli değiştiriyorsun. Allah kimseyi tanrıça kibri verip gecenin ikisinde ilk cümledeki kişi/kişilerle konuşmak çaresizliğinde bırakmasın
Tarzım böyle. Pek hoşuna gitmedi tabii. Yeşil ışık baya bir geride kaldı şimdi kırmızı ışık yanıyor ve zamanı durdurdum. O kırmızı hep yanacak.
sonsuzaaaa kadaaaaaarrr!
Puhahahshs
Solucanlardan tahrik oluyon demek puhaaaa
Ne zaman 'kirmizi' görürsen bu lafımı aklına getir ve geri bas!
Ee yeterince tahrik olduysan uyu artık bence.
Bazı şeyler değişmez
Geri dönüşü olmaz
Telafisi yoktur
Tolere edilmez
Bunu inandığım tüm değerler adına söylüyorum
Hiçbir güç yakarış aglayis dövünüş beni ikna edemez.
Bunu solucan beynine soksan iyi olur malum ben sokulacak yerleri pek iyi sevemiyorum.
?
Seçemiyirum
Bişey dicem ben sorundaki arkandan taktik maktik yapan kişi değilim farkındasın dimi? masum bir solucanım sadece
Hagajahahdh
Sen eski solucan o biraz daha yeni solucan
Sokarım bir şekilde sonunda icabiniza bakarım sıkıntı yok sfjkdj
Baya dertlisin çok üzmüş seni bu çocuk. Benden hoşlaşmadın falan ama üstüme üstüme boşalıp dertlerini attın yinede hadi iyisin.
Ahahahah
Kim üzülmüş kim
Neyin ne olduğu gün gibi ortadayken senin basit manipülasyonunla tablo değişmez.
Bazen enkazına gelip bakmak benim de hakkım.
Katil eserini görmek ister.
Hadi ben kaçtım muc muc
Valla iyi eğlendik gece gece :)
Rüyanda ıslak solucanlar göresin hadi muck