Sizce sevgilisi varmıdır?
Ama bazen bir saat whatsapa girmediği de oluyor. Tam karar veremiyorum. Kızlar yardımcı olun lütfen
Ama bazen bir saat whatsapa girmediği de oluyor. Tam karar veremiyorum. Kızlar yardımcı olun lütfen
Kimle konuştuğunu bilemezsin ki.. Gruptan arkadaşları vardır belki onlarla sohbet ediyordur, akrabaları da olabilir aynı şekilde. Veyahut o da seni takip ediyordur ya da konuştuğu biri vardır. Takip ettikçe psikolojin bozulur bakmamaya çalış.
Peki hayatında birinin olup olmadığını nasıl anlarım? Çok ketum biri
Ortak arkadaşınız varsa şayet kendisine laf gelişi sorabilirsin. Onun haricinde bilemezsin, sevgilin var mı diye soracak halin yok sonuçta.
Ortak arkadaşımız yok ki
Soramıyorumda biri var mı yok mu diye
Cevap
5Cevap
Ay bi mutlu oldum bizden psikopatlarıda varmış ama herşeyi sevgiliye yormamak gerek belkide ailesi veya arkadaşlarıyla konuşuyorur
Sen neler yapıyorsun ki 😂
Nişanlı mı ya ay üzüldüm senin durumuna. Bende gecelere kadar online oluyorum sırf onu izlemek için😂 bir haftadır uykusuzum.
Benimki bazen 36 dakika sonra girp 5 dakika kalıp çıkıyor. Bazen bir dakika girip çıkıyor tekrar yine. Çözemiyorum ki
Ya bakma çok kötü durumdasın şu an çok iyi anlıyorum seni 😄 arkadaşı da olabilir flörtü de kafayı yersin bakmamaya çalış
Aynen kafayı yicem gece takip etmekten uyuyamıyorum bile. Ama bazen 1 saat whatsapa girmediği bile oluyor. 40 dakika sonra girip 3 dakika ya da 5 dakika kalıp çıkıyor
Nasıl anlaya bilirim peki? Her gün gördüğüm biri değil.
Hayır ama sevgilim olmasını istiyorum. Hayatında biri var mı yok mu hiç renk vermiyor
Birine sormuştum. Hayatında öyle abartılacak bir şey olmadı hiç demişti. Sır gibi biri ya. 33 yaşında ve bekar. Ofiste yoğun çalışan biri. Bende her dakika yazıyorum. Sevgilisi olsa bakar telefonuna falan dimi?
Günün her saati mesaj atıyorum. Yani biriyle buluşsa falan illa görürdü sevgilisi. Telefonunu kurcalardı. Gece aradığım bile oluyor. Telefonu hiç meşgul değil. Geçen aradığımda sadece iş numarası meşguldü gece
Aslan Burcu zaten çabuk parlıyor. Ama birileri varsa banada umut vermezdi diye düşünüyorum. Onu sevdiğimi biliyor çünkü
Konuşuyo yani benimde aklımda karışıyor. İstemese neden konuşsun ya da biri varsa neden ben ne yazdım diye girip okusun
Mesela bir kez kavga ettik. Ben istemiyorsan ben arkadaş kalmak istemiyorum dedim hatta cehennem ol falan demiştim. o da beni engellemişti. 3 gün sonra engeli kaldırıp istersen devam edebiliriz yazmıştı. Sonra yine aynı olmuştu
Bende düşünüyorum ne olduda o dönem istedi şimdi böyle yapıyor. Biri mi var acaba
her gün bu saatlerde düzenli diyorsun. yarım önce sonra falan değil.
Her gün değil mesela dün bu kadar çok kaldı
iyi bakalım. Bi tablo yap. hangi gün hangi saatler arası kaç dk çevrimiçi olıdu
Yaptım mesela dün bu kadar oldu. Ondan önceki gün 2 dakika girip çıktı. 36 dakika girmedi hiç. Sonra girip 5 dakika kalıp çıktı.
Sence sevgilisi olma ihtimalı yüzde kaç
bu data ile (veriler ile) bunı bilme ihtimalim yüzde sıfır
Biriyle flört ediyordur.
Belki arkadaşıyla konuşuyordur
Ne kadarlık ilişkin
Daha başlamadı ama başlasın istiyorum
Bilmiyorum ki o yüzden whatsapta takip ediyorum
Onu sevdiğimi biliyor. Sormadan birilerinin olup olmadığını anlamak istiyorum.
belki yokturdur
Yoksa neden o kadar çevrimiçi?
Mesela çalışıyo whatsapa geceler girebiliyor belki? Aklıma her şey geliyor
Vardır.
Yaaaa🙁 arkadaşları olmaz mı
Bilmiyorum ki whatsap grublarında olabilir.
Yoktur.
Allahım kafaya bak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?