Ilk defa, sanal iliski de vucudumu bı erkege gosterdım tehtıd edıyo napcam ben?

oyle biri değildim gun seytana uydum pisman da oldum tabi hemen engel atım ama cocuk cok koyu burı cıktı bn ılk bas onhnla dertlesmıstım aklımda oyle bırsry yoktu kımseye de vıdumı atmazdım sonra bırden bırsry oldu o da cok zorladı ıstemsız oldu hersey sonra vucdumu ss yuzumle falan konustugum adama atmıs benden uzaklastı yanlıs bırı oldugumu dusundu hakaret etı amabn pısman oldugumu aslında oyle bırsey yapmak ıstemedıgımı soyledım ama ınanmadı galıba Allhtan baska ınanan yok o cocukta erkelere fotolarımı atacak bı anlık hataya bak kendı bnlıgımden bıle utanıyom olmk bıle ıstıyom hayalerım yıkıldı evlenecegım adam gıtı. vs😔😔🤮
Güncellemeler
+1 yıl
sımdı burada bı kac kardes abı apla her kımse gereksız uorumlar yapmıs dıyorum sıze sız hıc hata yapmadınız mı o emlı olan hatanı kabulenıp tekrarlamak degıl mı ben cok pus an oldugumu hata defalrca agladıgımı ıstemsız oldugunu soyledım. ınsanlar ne ara bu kadar acımasız oldu cevremızde cogu kız sevgıkısıyle orada burada surtuyor ben su yasıma kadar sevdıgım ınsanın elını bıle tutmadım hatamı da kabulenıyorum anladı m bırsryı Allhtan baska senı kımse sevmez ve sana kımse yo l gostermez
Ilk defa, sanal iliski de vucudumu bı erkege gosterdım tehtıd edıyo napcam ben?