Ya iyi arabası oluyo o erkeğin ya barda falan para dağıtan takılan eleman oluyo mesela tofaşı olan erkeğin yanında ben hiç kız görmedim hele üniversiteli kız görmedim 🤣keza şantiye işçisinede bakan kız görmedim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşım bu saydığın insanların evlendikleri kadınlar nereden geliyor sence? Şantiyede çalışan adam evlenmiyor mu?
Açıklayım şuanda o evlilerin büyük çoğunluğu Y kuşağından bir önceki kuşak yani 35 yaşlarda olan nesil o zamanlar evet kızlar bakıyodu hatta görücü git evlenebilirdin ama şimdi Y ve Z deki kızlar erkeklerde inşiat işçisi, güvenlik görevlisi, benzin pompacısına bakmıyolar yan aylık 4 bin alan adam bunlar evi arabası ortamı yok o yüzden kız ortamı bile yok falan ama bir polis, Uzman, Subay, devlet memuru erkekler tak anında evlilik flan işte
Pardon asgari işte 3 bin
Kuzenim var Y kuşağı diyeyim kendisi 4 yıllık üni mezunu bir bankacı. Eşi ise lise mezunu, asgari ücretle çalışıyor ve boş zamanlarında düğünlerde org çalıyor. Bahsettiğim kişi de 30 yaşında yani öyle eski bir kuşak değil. Z kuşağı dediğin zaten daha hayata yeni başlıyor arkadaşım yani bence sen yinede herkesi para peşinde koşuyormuş yerine koyma
Mümkünatı yok ha olabilir ailesinin durumu iyidir flan ama kesln adamın arabası flan vardır net
Neye mümkünatı yok dedin kuzenime mi
Bankacı bi kız asgari ücret alan ya da şöyle söyleyeyim hiç birikimi olmadan da sadece bu maaş alan erkeğe bakmaz net arkadaşın aileden iyidir durumu bi yandan çalışır bi yandan aileden para gelir o zaman eyvallah kız gelir ama arabası kesln vardır tanıştıklarında
Ya arkadaşım hasta mısın? Aileden durumu iyi olsa adam akşam düğünlere mi gider? Arabayı da evlendikten sonra aldılar. Çünkü sevgi diye bir şey var.
Ablacım sen nerde gördün bankacı bi kızla orgçunun aynı ortamda bulunduğunu sohbet ettiğini ben görmedim
DÜĞÜNÜNE GİTTİM. Adam kendi düğününde şarkı söyledi ddijflsks
2 kere evlilik teklifi aldım şuana kadar. Biri astsubaydı diğerinin ailesi dershane sahibiydi ama ikisini de kabul etmedim. Şimdi hayatıma giren kişinin arabası varsa, sen bana araba için sevgili oldun diceksin dimi? Eksik bakıyorsun bence bir şeylere
İlginç vay anasını 🤣
Yani derim neden bi hiç olmasa arabası bi süre sonra dommuş sıkar gezme tozma hele baş başa ortam için araba şarttır 😬😉keza Türkiyede yapılan araştırmalar göre kadınlar arabası olmayan erkekleri hayat konusunda başarısız bulmuşlar
Türkiye de gençler için araba büyük lüks. Mesela 35 yaş üstü arabası olmayan bir adam için bunu belki söyleyebiliriz ama çok geniş açıyla bakarsak. Realist düşünürsek öğretmenler vs market vb yerlerde çalışıyor asgari ücretle yani ne bileyim bence çok sığ bir düşünce araştırma için bile. Arabanın bir tabu olduğunu düşünmüyorum. Üniversite ortamlarına bir bakarsak mesela, kaç tane kızın sevgilisinin arabası oluyor ki, yanındaki de kendi gibi öğrenci. Yani aslında arabası var diye erkek tercih edenlerin sanıldığı kadar fazla olmadığını düşünüyorum en azından genellemeye alonacak kadar değil
üniversitede okuyanlar aynen bu kriter bi araba değil onlar da şey var modifiye motosiklet hani yeşil sport olan ne bileyim ben de var üniden geçerkene baya bakıyolardı kızlar 😬havalı geliyo herhalde aman iyi ki tofaş arabaya vercem parayı onı almışım keko derlerdi sonra 😂
Eh motor güzel duruyor tabi bakarlar yani genç kızlar sonuçta bırak da olsun o kadar 😂
Dimi 😂akıllıyım 😁ama benlm görüşüm değişmedi bugün benzin pompacısına kız bakmaz mesela bi arkadaşım öyleydi yemin olsun yıl sap takıldı herif sonra bekçi oldu bekçileri küçük görürlerdi ama yeni kanunla kontenjanlı ve 6 bin maaşı olunca bi bakar oldular üniforma flan giydi bu sonra 6 ayda kız buldu 1 yılda evlendi yine bir arkadaşım sitede özel güvenlikti bu zaten hepten bitik üni okudu atanamadı sonra güvenlik oldu adam 6 yıl sap kaldı 🤣sonra polis oldu tak 2 yılda evlendi tabi ondan öncede eve çeşitli kız getirdi bnaa dediği şu hocam özel güvenlikken de üstümde üniforma vardı ama polis üniforması başka instada bir sürü kız yazdı diye vay be dedim 😂
Bahsettiğin kızların o erkeklere değil “paraya” baktıklarını sen de biliyorsun. Kıyaslaman yersiz olmuş
Hayır mesela adam çok iyi giyiniyor dimi ya da ortamlara akıyo bu adama dolaylı yoldan kızlar bakıyo niye adam paralı iyi giyim para keza ortam da para diğerleri bi iki gömlek bi kot ve fazla sosyal olamazlar sonuç kız yok hadi diyelim görücü gittin bu seferde ailesi engel hele kız ünili olcak adam ünili olsa bile meslek olarak bimde çalışsa pert geçmiş olsun
İnsanlar geleceklerine yön verirken mantıklı seçimler yapmak istiyor haliyle. Kendine bile zar zor bakan birini nasıl beğenip çekici bulsunlar?
Bu arada geçim derdi çok olan erkekler açısından da ilişkiye mesai harcamak büyük bir yük oluyor. Sonuç herkes mutsuz.
Tm bende onu diyorum soruda sen tezat yorum yazdın
Asgari ücretli erkekler sap yani demek istediğim bu
Sorduğun soruda kızları çeken şeyin sadece para olduğunu senin dilinden konuşarak anlatmaya çalıştım.
Hala asgari ücretli erkekler sap diyorsun, erkek dediğin her zaman daha fazlası için çalışır. Asgari ücrete bel bağlamak nedir. (sağlık sorunu vs olanlara sözüm yok)
Ama sen anca buraya çıkıp mızmızlanıyorsun.
Toplum %45 asgari ücret alıyo bu arada tabi seçim değil zaruret, diğer Avrupa ülkelerinde bu oran % 13 gibidir işe ilk girişte verilen ücret asgaridir yıldan yıla ve tecbürüne göre artar, bizde ortalama maaş budur ve pek değişmez değişmesi için mesleki olarak yükselmek ki bu da üniversiteye gitmek o da yetmez iyi bir bölüm o da yetmez mezun olduğun dalda ülkede o bölümde açık olması ve atanması lazım ya da torpil olcak
Buraya hiçbir değeri olmayan paragraflar yazacağına ek gelir için çabalasan zamanın daha verimli geçerdi.
ee tofaşı olan erkeğin yaınıda kız görmemen çok normal. keko ve kıro tiplerin yanında ne arasın kızlar. hepsi mi aynı olur. hiç mi olmaz birbirinden farkları
Şahin olsun araba kırmayım seni 🤣onlar da sap dddksk
tofaş dediğinde hepsi çıkıyor zaten. modifiye edilmiş doğan o da işte. çirkine çirkin diyoruz. lan kekolar. bir bitin ya bir ölün la. düzelmeyeceksiniz bellide
Yani burdan şu mı çıkıyo kaliteli arabaya parası yetmeyen erkekler kekodur 🤔onun yerine güzel kavazaki motor alsa daha iyi olur 🤔
sen onu mu anladın. tofaş kullananlar niye yalnız dedin. ben diğer arabaları pek görmüyorum. sokaktan caddeden genelde bu tür arabalar geçiyor. hm dışlları kötü hm içleri giyimleri dinledikleri yüksek ses müzikleri küfürlü konuşmaları. yoksa erkeğin kötüsü her yerde kötüdür
Hımm peki anladım 🤔
O biraz kızların isteklerine bağlı kardeşim ondan
Çünkü kızların tek derdi para
ben bakarım yeterki insan olsun
Bankada bakar mısınız 😁😆🤣
Benim niye o kadar param yok o zaman?
Kaslı olan adam paralıdır reis hele TC de
Kanka kasla paranın ne alakası var😂
6 - 7 yıldır düzenli spor yapıyorum. Fitness salonuna verecek paran da vardır yani...
Konu spor salonu değil bu işin içinde biri olarak söylüyorum beslenme antrenmandan daha önemlidir anlayan anladı sende şimdi yan çizme 😂
Tamam şimdi anladım ne demek istediğini 😂
Yani şimdi bak kızlar çok sinsidir sen kaslısın iyi bakıyosun kendi bu aklından şöyle der adam iyi bakıyo kendine paralıdır para olmasa bakamaz hop sana yazar
Aynen protein tozu fiyatlarını görünce ben 😪
Tavuk göğsüne zam gelmiş mk 😂😂
Lan sorma geçen gittim yüreğime indi 🤣evlat acısı gibi kddks
niye bakalım