Güncellemeler
+1 yıl
Size sihir yapayım mı : (
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ver cocugun kolyesini mikrop aglatma sana yakisani yap sen efendi kizsin
Vermedim kii
Niye vermedin hala agliyormu cocuk
Aslında moralimiz çokda düzgün değil yani şahsen ben ve babalinin morali kötü
Senin o yengen ve o diğer kızı kafes dövüşüne davet ediyorum 🤝
Kanka onlsrı ben bile döverim biliyorsun sakinim kadında vurmam ama
boş ver ya kanka
😂😂😂😂 kralll
Bende onların mk
G*öt kızı g*ötler
Bak KS silmiş ☹️
Knk ben siliyom burayı
Ya hayır abimsiz moralim bozulur: (
O zaman böyle kalsın mı
Ya knk o gö*tler burada diye sen niye böyle takılmak zorundasın onların hepsinin anasını avradını
Sarı ceylanım bu böyle gitmez her gün keder, acı ve gözyaşı değer mi erkeksizlik uğruna...
Erkeklerin hepsinden nefret ediyorum
Nefret sevgiyle doğru orantılıdır, ihtiyacının eksikliğinden dolayı sitemdir
aslında insan sevmiyorum kadın erkek farketmez iğreniyorum artık
Ya yemin ederim sen gibi ilgi görmek için çocukça tavırlar sergileyen birini daha görmedim hastasın sen seri psikiyatri terapisi alman şart
Çocukça ne var mesela
bir şey diyicem bugün seni gördüm ve cidden ağlıyordun neden ağlıyordun istersen adresi de verebilirim sen olduğuna eminim çünkü Türk bayraklı montun vardı üstünde
Doğrudur knk gizliden çık
kız sen niye üzgünsün
Kalbim kırıldı moralim bozuk ya bir haftadır bugün de altı saat ağladım
kim uzdu seni minnosum
Kendim
Aslan burcu?
Yok
Psikopat mısın sen
Keşke olsam
Olamazsın kolay değil öyle sihir sen belki de kendi kafanda kurup yaşıyorsun deliye vuruyorsun aklınca ama yemezler
Ben çok normalim insanlar anormal davranıyor bende bıktım
Bıkman normal boş ver görmezden gel fazla ciddiye de alma yoksa hayat çekilmez herkesin suratı mahkeme duvarı gibi
Ya ben eskiden çok pozitif biriydim her ota boka gülerdim şrfsz insanlar gerçekten hayatımın içine sıçıyor kalbim taştan olsa mutlu olurum
Anladım haklısın ama öyle olmak için hala çok geç değil bu senin elinde olan bişey kimseyi umursama olur mu keyfine bak bu senin hayatın sonuçta başkalarının söylediği kendilerince akıl verdiklerini sandıkları şeylerin bedelini sen ödersin onlar değil o yüzden kendin ol ezdirme kendini kimseye kimsenin de gülüşlerini çalmasına asla ve asla izin verme
Teşekkürler güzel yazmışsın ❤
Rica ederim yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum bana hiç böyle diyen akıl veren insanlar olmadı genelde bu şekilde motive etmeyi seviyorum insanları en azından kafalarında Bi ışık yakabiliyorum o kesin
İyi yapıyorsun iyi geldi ama benim kalbim hassas baya
Teşekkür ederim hassas olması normal çünkü kötü düşünmüyorsun ayıks bende öyleydim yani hassas derken ben kimseye kötü düşünmem ne bilim kendim gibi görürüm cana yakın Bi insanım karşımdakini de öyle görürdüm ama artık öyle değil adamına göre muamele bana 5 gelene ben 20 giderim ama ufak Bi yanlışını görüyüm direk hayatımdan kazırım net kalbini kendin yetiştirmelisin söyle kalbine fazla hassas olmasın
İlgi için yapmadığı şey yok bu kızın.
Ohaa o happy tree friendsdeki kızçe değil mi xdd
Knk neyin var senin
Kötüyüm ya
Kalbinin kirildigini soylemissin kimseye deger verme hatta konusma bile ben oyle yapiyorum sonuc daha iyi insanlar hayal kirikligi
Çok haklısın kımseye güvenmiycem artık moralimi bozuyor herkes kimi iyilik yaptıysam bir kazık yedim zaten arkadaşlarımın hiçbiri ile görüşmüycem mesela şimdilik whatsappı sildim midemi bulandırıyorlar
Bu devirde iyililik yapmamak lazim herkes nankor bencil olmus valla sende en dogrusunu yaparsin
Benim felsefem şu beni seven olmayinca bende yalnızligı sevdim
Yalnizlik bazen en buyuk dost olur insana sende sıkma canini boş ver got insanlari
Kanka kimin bedduasını aldım bilmiyorum ama mutlu değilim birkaç senedir
Ayni bensin ya :( sonumuz hayir olsun
Bence evet hıhım
Ne sihiri yapayım
Uyumalısın.
Keşke uyusam
Hemen çöküntü
ver çocuğun zımbırtısını geri :d
Artık benim oldu vermem
Olabilir
sana çok yakıştı
Off yerim 😂