Aşk İlişkileri Evlenmek için masum kız mı iyidir yoksa cadı kız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kızlar siz de erkekler için açık göz bir şeytanla mı evlenmek isterdiniz yoksa daha temiz niyetli biriyle mi? Güncellemeler+1 yıl masum dediğim kız kültürsüz biri değil kültürel olarak ikisi de eşit fark olarak cadı biraz daha dikkat çekmeyi seviyor. Evlenmek için masum kız mı iyidir yoksa cadı kız mı? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cagataybey35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hayatta ikili ilişkiler de 3 şeye dikkat ederim anlayış, huzur , mutluluk bu üçünü ister cadı haliyle ister masum haliyle yapsın farketmez 0 0 Yorumla
Sağlıkçı-sağlıklı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Masumdan kastın avel değilse masum kuz daha iyidir bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl avel değil Yorumla Sağlıkçı-sağlıklı +1 yıl O zaman masum iyidir şeytan kızla uğraşılmaz Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Masum kız #emre00 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benim için masum odası daha iyi 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla HeadSh0t +1 yıl Çünkü ben de çok cadı biri değilim ve sakin biriyim o yüzden cadı biriyle anlaşamam yani 😊 Yorumla
вυѕєиιzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde cadıları tercih ederler 0 0 Yorumla
Müsavirbeeeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Cadı kız tercih ederim 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. kim ikincisini ister ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Masum isterler ama gidip cadı kızlarla evlenirler 0 1 Yorumla lotisl +1 yıl Hiç denk gelmedim öylesine masum iyidir Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. İkisinden de birazcık olmalı 0 0 Yorumla
RuhsuzKaptan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Saf olsun 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. cadı alayım ben 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla zirkonn +1 yıl süpürgesi var gezdirir filan beni 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayatta ikili ilişkiler de 3 şeye dikkat ederim anlayış, huzur , mutluluk bu üçünü ister cadı haliyle ister masum haliyle yapsın farketmez
Masumdan kastın avel değilse masum kuz daha iyidir bence
avel değil
O zaman masum iyidir şeytan kızla uğraşılmaz
Masum kız
#emre00
Benim için masum odası daha iyi 😊
neden
Çünkü ben de çok cadı biri değilim ve sakin biriyim o yüzden cadı biriyle anlaşamam yani 😊
Genelde cadıları tercih ederler
minnak ve minnoş olsa yeter
kendini bilen kız iyidir
Cadı kız tercih ederim
kim ikincisini ister ki?
Masum isterler ama gidip cadı kızlarla evlenirler
Hiç denk gelmedim öylesine masum iyidir
Masum görünen cadı kız 🤣
masum her zaman iyidir
İkisinden de birazcık olmalı
Saf olsun
masum olmalı <3