AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şu an evli biriyleyim ama başta bilmiyordum şimdi seviyorumyine de kopamıyorum ayrıldım 2 hafta oldu ama yüzü hep gözümün önünde nasıl unuturum onu yaaa
Mesleği ne
Boyacı
Sende etmişin leki
Anlamadım
Sende evlimisin
Hayır
Nerden aldatıyor
Bilmem ki onun karaktersizliği ben onu unutucam inşallah ama hiç kimse onun kadar güzel opmedi beni o kadar yakışıklı ki
Cinsellik oldumu
Hayır tabi ki bakireyim izin vermem
Karektsiz senin karektersizligin hala konustugu lafa bak.
Evli olduğu orendigin gün ayrilman lazım di pü sana yazıklar olsun seni buyutenlere yazıklar ahlaksiz.
@reelgell7 ayrıldım ama olmadi artık kalbime girmişti napim 3 ay geçti unutamadım bu lafları ettin ya rabbim sana daha beterini yaşatsın sen de sev o zaman anlarsın ayrılmak kolay mı GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR laflarını aynen sana iade ediyorum
Dinliyor dinletmeyi bilmiyorsun demekki yarın senin kocanla evlenirsen biri olsun bu hoş bı durum mu ettiğin beddua kendine döner inşallah.
Boşa beddua etme.
Beddua edersen melekler iki katı j sana versin diye dua edrmiş.
Ayıp insan evli birine bakmaz bile senin içinde varmış demekki umarım ders alıp düzelirsin inşallah.
Yaptığın şey ayıp düzgün bir şey değil
Ne zaman söylemişti sana evli olduğunu.. çok sonra mi
@reelgell7 kardeşim ben ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum söylemedi bana yoksa bakar mıydım ya sever miydim onu
Hani 3 ay boyunca hiç söylemedi mi
@Professore 2 ay sonra araştırıp kendim öğrendim ama artık geçti kalbime girmişti beni ilk öpen erkek o ilk defa birinin yüzü gözümün önünden gitmiyor
@Professore öğrendiğim gibi ayrıldım 3 ay oldu ama olmadı unutamadim
O zaman bunu bi daha yapma insanlarla ilk başta tanişirken insan öğrenir sorup arkadaş ol.
İnşallah böyle bı hataya bidaha duşmessin dışarda yanında mutlu Olacağın bekar ve düğün biride illaki vardır.
Yanında mutlu olacağın busuru insanda vardir.
Umarım bu daha ki sefere bekar ve düğün birini bulup mutlu olursun inşallah.
Lütfen bidahada beddua felan etme senin iyiliğin için diyorum çünkü beddua ettigin zaman yanındaki melekler iki katını sana versin dermiş bildiğim yani otel iyi günler.
Umarım bu durumdan tez zamanda kurtulursun inşallah.
Evet ilk olan çok özel gelir sana.. anlıyorum. Yaşlar kaç kaçtı peki.. ve sana yakın bir yerde miydi.. öyleyse üzer baya
@Professore 22 ben 26 o aynı şehirdeyiz ama kararlıyım onu unutucam
@reelgell7 çok sağ ol kardeşim rabbim gönlüne göre versin ama sende lütfen bilip bilmeden insanlara hakaret etme kimin ne yaşadığını bilemezsin zora kalp kırmak kaleyi yıkmaktan daha büyük günahtır demiş efendimiz😊
Ben bu olayları çok merak ediyorum ya.. bu konuyu konuşmak isterdim baya.. ama burada yazdıkça s. aldırı gelecek.. sana ama
@Professore gelsin saldırı umrumda değil benim içim rahat ne çektiğimi ben bilirim
Kardeşim inan bir kaç şey sormak istiyorum.. sonra engellerin tekrar.. o. zelden yazabilir misin.. inanki sonra engelle hemen..
Saol kardeşim inşallah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Tamam ne biliyim ters bı durum olduğu için bı anda öyle reasksiyon verdim teşekkür ederim
Canım peygamber efendimiz canım 🥺(sav)
Tamam bakalım İyi günler kardeşim 🐱🤝👋🏻
Tamam kardeşim o zaman burdan sorayım.. bu kişi kaç yıllık evliymiş.. ve senle tanışırken neler söylüyordu..
Bir de evli olduğunu söyledikten sonra sana nasıl gerekçelerle konuştu.. ne dedi.. ve devam etmek istedi mi senle
Allah böyle birşeyi nasip etmesin. Kotu bir şey bu. Bugün başkasının namusuna bakarsın. Yarın başkası gelir senin namusuna bakar..
Evet birkaç defa oldu
neden böyle bir soru sormak istedin
sevgilin evli mi
3 kez denk geldim, hiç birini kabul etmedim şükür. Çalma kapımı, çalarlar kapını.
Yakisiklimisin
Neden aldatmak istediler
Kardeşim yazan yere o...'cocu gelicek. Flitreye takıldık 😉
Hayırdır karının sevgilisini mi arıyorsun
Evet
Boyle yapanlara yatakda acimicaksin kokliceksin sert sekilde
Evli erkekle sevgili olmam için beni bir anda kenara atmayacağının garantisini almam lazım
öyle bi garanti verrise?
@Arifolananlar26
Hak eden biri mi diye bakmak lazım. Sapık falansa istemem
sana aşıksa eğer?
Senle tanışmak isterdim
@Arifolananlar26 Aşığım dedikten kısa süre sonra çocuğum var muhabbeti yaparak karısına dönmesin :)
Nerelisin
olmadım Allahta oldurmasın
Amin
Hayır, evli biriyle işim olmaz.
Hayır olamdim olmam insallah
Evli ve sevgilim ha vay mk
Olmam
Hayır
olmadım
Hayır
Asla. Karşıyım da...
Yok dostum
Oldum
Neden aldattı
Eşini eskisi gbi sevmediğini artık sadece resmiyete dayanan bi arkadaslikdan ibaret oldgunu soledi.. çocukları için ona tahammül ettiginide.. sevgili dediğim bu kişi yurt dışında yaşıyor.. flört ettik bi dönem o kadar sonra çok eşli muhabbetine girince bende yol verdim kızdım
Kocası biliyor muydu yani
Hayır ama oda fazla üstüne düşmüyormuş zaten bilse pek bişi degişmezdi
Hayır olmamda