Eski sevgilime geri dönmek istiyorum ama sizce nasıl bir tepki alırım?

Arkadaşlar merhaba. 2 ay önce 8 aylık ilişkimi bitirdim. Bariz bir sebep yoktu ama genel olarak kız arkadaşım beni bazı konularda çok kıskanıyordu. Her şeyde değil ama bu konuları da bir türlü aşamıyorduk. Ben onun söylediklerini yarım yamalak yaptığım için sürekli kavga ediyorduk ve çok pişmanım. İstedikleri o kadar da zor şeyler değildi yapılabilirdi ama bunalmış ve bıkmış hissediyordum. Beni gerçekten çok seviyordu çok ilgileniyordu. Hiç kimse beni onun kadar çok sevemezmiş bunu anladım. Şimdi ona geri dönmek istiyorum ama terkeden taraf benim ve o ilişkiyi bitirmemem için resmen yalvardı. Hep buluştuğumuz bir park vardı ayrıldığımız zaman geleyim diye orada 3 saat bekledi ve ben gitmedim. Defalarca aradı yazdı hiçbirine cevap vermedim. Yani ona çok kötü ve haketmediği şekilde davrandım. En sonunda o da iyice sinirlenmiş olmalı ki senden nefret ediyorum vs dedi bu şekilde bitti. Bu kadar şeyden sonra şimdi ona geri dönsem nasıl bir tepki verir? Gerçekten onu çok özlüyorum ve çok pişmanım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Eski sevgilime geri dönmek istiyorum ama sizce nasıl bir tepki alırım?