• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Nişanlı erkekle?

mine5252
mine5252 Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Nişanlı bir erkekle sürekli fazlasıyla yakınlaşıyorum ve ona zaafım var
Nişanlı erkekle?
Nişan Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Ecenurrss
    Ecenurrss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

o kişinin hatası desem sende de akıl yok canım mısın sen hemcinsinide mi düşünmüyorsun yaşadığın durum seninde başına gelse hoş mu olur senin için ki hiçbir şeyin garantisi yok gelebilir de ondan sonra insanlar neden bu kadar güvenilmez kötü iğrenç bilmem ne diye dolanıyosunuz sizin zihniyetiniz yüzünden ne dersen de kendinizi bu kadar basitleştirmeyin ya bugün senin için o adam nişanı atarsa yarında bir başkası için seni unutur satar kendinize gelin

2
    29 Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Sayfa biraz kibar olduğu için çevirmiş bida yazayım canım mısın değil Grzklı mısın

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Ben aşık oldum ama hiç bir zaman onu bıraksında bana gelsin demedim ki ben sadece vazgeçemiyorum

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Yapacağın tek bir şey var uzak durmak başkasında gönlü olmayan insanlara ilgi duymak gerçekten düşüncesi bile kötü bide senin başına geldiğini düşün hiç hoş bir şey değil eğer o erkekte karşılık veriyosa bunu bile bile nişanlısına gerçekten üzüldüm bilse yıkılır

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Karşılık veriyorsa ne demek ya he evet şizofrenim tek başıma yaşıyorum

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Büyük ihtimal erkekten dolayı oldu bu yüz verdi aklına girdi iki üç laf söz hareketle aklını aldı sende kapıldın ama uzak dur muhattap bile olma bak kendinede yazık edersin kendinle birlikte hemcinsinede yazık edersin maalesef erkek olduğu için ona bir şey olmaz yarın öbürgün gene başkasını bulur bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi eğer nişanlıyken senin aklını çelicek bir şey yaptıysa bu durumu gözden geçir ve gerçeklerin farkında olarak nasıl bir insan olduğunu anlayarak uzaklaş hiçbir hayrı faydası olmaz sana

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Sanırım haklısın

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Ben sadece aşık oldum çoğu sefer kalktım o kıza söylemek için ama söyleyemedim aynı zamanda bu şahıs benim abimin arkadaşı oluyor

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Bak kendini riske atmadan aranızda çok özel bir şeyler olmadıysa bu durumu ilk abinle konuş ama çok seçici ve sakin konuşman gerekiyo yoksa çok başka yerlere gidebilir ardın da kızla konuş tabi yakınlaşma gibi bir şey olmadıysa yoksa kendini riske atarsın eğer olduysa da bir şekilde evlenmeden önce gerçekleri göstermeye çalış kıza erkeğede hiçbir şekilde belli etme ve sonrada tamamen uzak dur bir daha muhattap olma başına bela alabilirsin

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Yakınlaşma oldu ama ilişki olmadı kızla öyle bir muhabbetim yok görmüyorum bile ama dediğim gibi çok söylemek istedim hatta söyliceğmi söyledim kendisi kızı yanıma getirdi yinede ağzımı açamadım abime asla söyleyemem bildiğin kan çıkar

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Eğer bile bile de kız evlenirse öyle adama öyle kadın tencere kapak misali olur kendi tercihi olur sen üstüne düşeni yapmış olursun o sıra da sana her türlü nolursa olsun tek tavsiyem ondan sana hiçbir hayır gelmez ne muhattap ol ne aynı ortamda bulun uzaklaştıkça ve evlenceğini düşününce ister istemez soğuma olur zamanla kendi duygularına güçlü şekilde hakim olman çok önemli

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

O kıza yanımda dedi ki babana söylede bana şu arabayı alsın söz sana aşık olcam kız diyorki aşık değilmisin yoo diyor kıza bildiğin köpek gibi davranıyor ama kız bile bile kabulleniyor aldattığınıda hissediyordur eminimki bi benimle değildir

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Neyin özgüveni bu ya gerçekten iğrenç bir insan nesine aşık olursun ki böyle birine belkide kaç kişiye böyle oldu ya da olucak gerçekten dediğin gibi çok fazla ileriye gittiğiniz bir şey olmadıysa kızı köşeye çek sakin ve güzel uyararak seni dinlemesini iste kötülüğünü istemediğini böyle bir insanla bi ömür geçirmek istemiceğini düşündüğünü açık açık söyle arkadaşça yaklaş kız bir şekilde evlenmeden bilmeli yani

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Abimede sordum kız bile bile lades diyormuş gider ama bana döner kürkçğ dükkanı misali yapıyor aklınca sanırım

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Gerçekten devir çok değişti anlam veremiyorum ben ya çok fazla egosunu şişirmiş sevgi ilgi her şeyi vermiş erkekte ne sevgi ne saygı duymaya gerek bulmamış ne yazık ki aşık olunca göze perde iniyo durum böyle oluyo o kızın bi psikoloğa ya da ilişki koçuna ihtiyacı var neden böyle küçük düşürüyosunuz değersizleştirionuz bir erkek için kendinizi eminim çok güzel akıllı birisinizdir ama bir erkeğe ilgi duyana kadar kendi değerinizi unutuyosunuz

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Şöyle diyim zaten kıza gerek bile kalmadan kesin adam kızı kandırır bir şekilde ayrılık bahanelerini sıralar nişanı atar düğünde olmaz olanda kıza olur psikolojisi bozulur kendisini sorgular üzücü bir durum

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Böyle birisi değildim erkeklerede önem vermezdim ama bu hayatımda yaşadığım ilk yeniliş gibi sanırım bende böyle olmasını istemezdim ama ilk sevgililerdi ayrılacaklarını onu istemediğini söyledi ben o sıra ona aşık olmuştum sonra bir baktım sözlenmeye kalktı babasının zorladığını falan vs söyledi şimdi 2 yıl oldu hala sözlüler

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Hep öyle kandırırlar zaten gözlerine kestirdikleri her şeyi elde etmeye çalışırlar senin gözünü açman için öncelikle 1- abinle yakın arkadaş ve sana göz koyması, abin bunu bilse dediğin gibi kötü şeyler yaşanır bunu oda sende çok iyi biliyor ve senin de abinden korkun olduğundan dolayı söylemiceğinden emin olduğu için bu gevşeklikte bulunmuş tamamen saflığından yararlanmış seni kullanıyor abini düşün arada o varken hiçbir zaman olamazsınız bunu biliyosundur büyük ihtimalle karşı gelir hayat filmlerdeki gibi değil olsa bile maalesef abinle ve ailenle aran açılır diyim
      2- nişanlı evlenecekler diyosun bu durumdayken gözü dışarda olan bir erkeğe ilgi duyuyosun da ortada senin gibi ona duygular besleyen hemcinsin var ikinizde yoğun duygular besliyonuz ama onun durumu senden daha kötü olur bunu bir gözden geçir aradaki tek sorun o kızla nişanlı olması değil sizi parmağında oynatmasında baya kurnaz ve bu işlerde iyi tecrübeli biri belli ki güzelim o yüzden aradan çekil ve onun olduğu ortamlarda bulunma yakınlaşmaya çalışsa bile sert tepki ver uzak dur

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Seni dinlicem teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻 dediklerini yapmaya çalışıcam biraz zor olacak ama

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Babası felan bahane süslü laflarla seni kandırıyo kendini yedekte bulundurcak kadar mı değer vermiyosun cepte tutmaya çalışıyo olurda o kızla araları açılırsa başka bir kukla olarak gördüğü sen varsın belkide daha kaç kişi belli değil biraz kaba tabir olcak ama onun gözünde egosunu tatmin etmek için varsınız kendine değer vercek sevcek saycak düzgün birini bul boş ver onu öyle birini hak etmiyosun

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Zor değil sen istedikten sonra her şey basitleşir sadece her şeyi iyice gözden geçir mantıklı düşün olması gereken zamanla olur zaten o süreçte onunla aynı ortamda bulunma sadece bulununcada yüzüne bile bakma

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

2 yıldır defalarca hadi ordan ettim ben onu defalarca döndüm basit bişey inanki değil her bokun yalan olduğunu nasıl biri olduğunu biliyorum ama fazlasıyla zor

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Senide mi 2 senedir oyalıyo nişan dan öncemi sonra mı

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Sevgilisiyle 4-5 aylıktı tanıştım ben onunla benimle tanışalı nerdeyse 2 yıl oldu onlada işte 1 yıldır anca nişanlı

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

bak şöyle olma ihtimalide var o kızla evlenir bi şekilde belki sonunda uzun zaman geçirmişler çünkü olan sana olur yani nerden bakarsan bak zararın neresinden dönsen kardır o dediklerimi iyi düşün kafanda onu düşünmemeye çalış aklına gelincede çirkinleştirebildiğin kadar çirkinleştir iyi şeyler düşünme hayal kurma umut bağlama ve beklentinde olmasın defalarca desim hayla diyorum sana bir faydası olmaz onun kendine bile hayrı yok ne sana ne de yüzüğü taktığı kıza hiç olmaz sen bunları bilip arkana bakmadan yolunu çevirirsen kurtulursun bir şekilde ama o evlenceği kızı düşün bi süre sonra (belki uzun zamandır bile farkında şu an bile mutsuz) fark edecek bir ömrü mutsuz sevgisiz saygısız bir adamla geçirdiği için pişman olarak geçirecek sen aklını kullan akıllı davran birde durumu dışarıdan biriymiş gibi değerlendir gerekirse empati kur olmazsa yaşayabilceklerini düşün bir şekilde kendini kurtar ama yani

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Bu durumdan kendimi kurtarmaya bakıyorum sonumun kötü olacağını biliyorum ama onun öylesine acıdan gebermesini istiyorum ki anlatamam

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

He işte öyle bir hale gel ki ne içinde ona karşı sevgi olsun ne de nefret hiçbir duygu besleme isminden bile iğren ben inanıyorum ki zamanla bu hale geliceksin zaten kendine fırsat ver önce biliyosun ki hiçbir şey kimsenin yanına kar kalmaz yaşattıklarını yaşamadan ölmez öyle ya da böyle onu çok zor sınavlar bekliyor ilahi adalete güven kendin hiçbir şey yapma bir süre sonra gülerek izliceksin ohh be diyip şükretceksin

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Umarım öyle olur yoksa içim asla soğumaz teşekkür ederim bu arada hiç tanımadığın bi insanla bu kadar uğraştın

Yorumla
    • Ecenurrss
      Ecenurrss
      +1 yıl

Rica ederim ne demek herkesin başına gelebilir senin durumunda olan çok insan vardır yalnız değilsin kendini sev, değer ver sevginide hak edecek birine ver kendine yazık etme akıllı davran :)

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

🙏🏻🙏🏻

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

9

Cevap

• Hadiyavrumbaybayy
    Hadiyavrumbaybayy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Yanlış anlama ama senin zaafın olduğu erkeğe başka bir kızın zaafı olunca anlarsın :)

0
    2 Yorumla
    • Hadiyavrumbaybayy
      Hadiyavrumbaybayy
      +1 yıl

Bunu niye diyorum biliyo musun, senin bacın ya da arkadaşın bir erkek tarafından aldatılmış olsa ilk küfür edecek insanlardan birisin. Fakat şu an zaafın varmış o yüzden seni zaafın la baş başa bırakıyorum. Bir başka kızın zaaaffıı yüzünden aldatılınca yazarsın :)

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Ben birine kötülük yapmak için yapmadım ben gerçekten aşık oldum

Yorumla
  • MsTerapist
    MsTerapist Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

olablir onun ilgisi var mı

0
    8 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Var

Yorumla
    • MsTerapist
      MsTerapist
      +1 yıl

Şimdi evlenmeden önce kaçamak gibi kullanmasın seni

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Bana sevgilsinden ayrılacağını söyledi beni kendine bağladı sonra üstüne sözlendi ben gerçekten sadece inanmıştım ve aşık oldum birine kötülük yapmak istemedim ayrıl ondan bana gel gibi bişeyde demedim

Yorumla
    • MsTerapist
      MsTerapist
      +1 yıl

Ama bmylemi sürecek

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Yoo biticek

Yorumla
    • MsTerapist
      MsTerapist
      +1 yıl

Send esitiyosan devam eder bence

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

İstiyorum ama evlendiğinde devam edebilceğimi sanmıyorum

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Onu herşeyden çok istiyorum ama imkansız olduğunu kabullendim

Yorumla
  • asparagas52
    asparagas52 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Ya sizin gibi zihniyetler ne zaman bitecej

1
    17 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Bu bi zihniyet meselesi değil canım aşık olma meselesi umarım bir gün en imkansız en zoruna aşık olursun ve umarım bu yazıyı hatırlarsın karşıdan böyle yargılamak çok kolay oluyor sanırım

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Canım değil o canım olacak

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Grzeklı

Yorumla
    • asparagas52
      asparagas52
      +1 yıl

Hakaret etme azıcık gururun olsa başka bi kadına bağlı insanı sevmezsin

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Başka bir kadına bağlı erkek nasıl oluyor cidden merak ettim doğrusu ben sevgilisiyle iyi güzel yaşarken ayartmadım onu o geldi ayrılacağını söyledi beni kendine aşık etti aptal olmayın biraz başkasına bağlı dediğin kadın hakkında neler söylediğini tahmin bile edemezsin zorla nişanlandığını bile söylüyoe

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Ama eğer sevceğin insanıda sen seçersen bir gün haber ver öyle bir yeteneğin varsa tebrik edicem seni söz

Yorumla
    • asparagas52
      asparagas52
      +1 yıl

Yani sevdiğim insnaı ben seçmem tabi dopal olarak ilerler ama nişanlıyss geri çekilirim ama sen detayları vermemişsin bende pat diye yazdım yani detaylı okuyunca hak verdim biraz kb

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Öyle işte

Yorumla
    • asparagas52
      asparagas52
      +1 yıl

Adam da hata var o zmaan yani bu arada ordulu musun saçma olacak amak

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Ondada var bendede ama seçemiyorsun işte hayır değilim

Yorumla
    • asparagas52
      asparagas52
      +1 yıl

Anladım ama unutmaya bak bence o adamdan hayır gelmez

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Keşke

Yorumla
    • asparagas52
      asparagas52
      +1 yıl

Unutursun için yana yana

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Son bu zaten

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Başka son düşünemiyorum

Yorumla
    • asparagas52
      asparagas52
      +1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • korayss12
    korayss12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Ne gibi bi zaaf yatmak gibi mi

0
    2 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

İlişkiye girmek dışında bir sürü şey

Yorumla
    • korayss12
      korayss12
      +1 yıl

Hmm ilginç

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sana karsı ılgısı var mı?

0
    19 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Var tabiki

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neler oldu aranızda

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

İlişkiye girmek dışında bir sürü şey

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlatır mısın pekı ozelden

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Hayır

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senı kullanabılır

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne zman nısanlandı

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

1 yıl falan olmuştur

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senı kullanıyor bnce

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her ıstedıgi zmaanda oluyor musunuz

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Sağol

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Yo

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen saol
      Senın yas nedir

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

23

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senın le zevk için bırlıkte bnce

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Çok açık sözlüsün 😂 sağol

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yasın olgun aslında

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim buradan yazamıyorum daha aklımdan gecenlerı ama

• mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Nasıl yani

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neyine zaafım var

0
    5 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Vazgeçemiyorum işte ondan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benimde kulak zaafım var

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Ozaman sende kalabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne kalabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınların benim kulaklarımı çekme zaafım var

Yorumla
  • Zyeprrexa
    Zyeprrexa Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.

nasıl yakınlaşma

0
    10 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

İlişkiye girme dışında

Yorumla
    • Zyeprrexa
      Zyeprrexa
      +1 yıl

ön sevişme gibi mi

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Öylede diyebiliriz

Yorumla
    • Zyeprrexa
      Zyeprrexa
      +1 yıl

yani sadece şunu söyleyebilrim
      kimsenin seni yargılama hakkı yoktur
      herkes istediğini yaşar.
      anı yaşamak taraftarıyım

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Bugüne kadar öyle geldim

Yorumla
    • Zyeprrexa
      Zyeprrexa
      +1 yıl

böyle devam bence

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

😂😂👊🏻

Yorumla
    • Zyeprrexa
      Zyeprrexa
      +1 yıl

sevişmek iyidir ya :)

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Biraz

Yorumla
    • Zyeprrexa
      Zyeprrexa
      +1 yıl

yani :)

Yorumla
  • SKaragöz
    SKaragöz Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

yapmaaaaa

0
    3 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • SKaragöz
      SKaragöz
      +1 yıl

nişanlı diyon oda ne şerefsizmiş aküüü

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Vazgeçemiyorum

Yorumla
  • Justice002
    Justice002 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Sen bekar mısın

0
    4 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Justice002
      Justice002
      +1 yıl

Bakire misin peki

Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Justice002
      Justice002
      +1 yıl

Tkp atsana bişi sorucam

Yorumla
  • BestVeryBest
    BestVeryBest Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Hmmmmm🤔

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Skisecek misin

0
    1 Yorumla
    • mine5252
      mine5252
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlı erkekle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nişanlı bir erkek? 7 cevap verildi
Evli bir adamla? 18 cevap verildi
Evli bir adam la beraber? 15 cevap verildi
Evlenecek erkek? 7 cevap verildi
Evli erkek ile beraber? 18 cevap verildi
Sevgilim evli bir erkek? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨