Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam şarkı güzelmiş teşekkürler maalesef oldu ve alamadığımız bariz belli. Bu arada o şarkıyı dinleyen insana pek denk gelmiyorum şaşırdım karşılaşınca çok güzel şarkıdır ve üzüldüm ağlamana.
0125 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılKafa yapımız uymadı sevgi var ama düşünceler çok farklı olunca olmadı. Sen haklısın gerçi alabilme ihtimalin var rastgele o halde ama karşılayıncayı dinleyip bir insan aglıyorsa geride kucukte olsa birşeyler kalıyor zamanında bende o 2 şarkıyı az dinlemedim geceleri tek kalınca
Cevap sahibi+1 yılTabi ki özlüyorum benim için kıymetliydi gel gör ki bunu pek hissettiremedim sonunda daha çok üzülecek diye. Bu arada altın takmayacaksan ben ne evlenicem ayrıca gel ben sizin aranızı yapıyım altın da takarım
Cevap sahibi+1 yılDedim ya kafa olarak aradaki farkı bariz görünce geri çekilmek zorunda kaldım mesela tartışma inatlaşma sonra herşeye müdahale veya karşındaki insandan beklentiler bunları insan görünce ilerde üzüleceğine önceden üzülmek daha iyi diyebiliyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSen öyle mi yaptın :D yani insan mecbur hayatına bir şekilde devam ediyor bazen bir şarkı bazen sevdiği bir yemek veya video denk gelince işte insan hatırlıyor.
Cevap sahibi+1 yılSen halen düğün tarihini söylemedin ne zaman evleniyorsun gram altın daha fazla yükselirse sıkıntı olur daha fazla uzatma
Cevap sahibi+1 yılE o kadar rahat söyledin ki sanki çok kolaymış ve sen öyle yapmışsın da öneriyorsun gibi oldu.
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi sivaslıyım demiştin sanırım sivasın bagrından kopup bu topraklarda ekmek kavgası yapan bayan diyorum i unut yenisini bulursun demesi çok kolay olmadı mı?
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum kız sagol teselli etmeye çalıştıgın için bende maksat muhabbet olsun sen bu tur durumla karşılaşsan ne yaparsın tarzı işte konuşturmaya çalışıyorum nedense şu 2-3 gündür çok sıkıcı geçiyor
Cevap sahibi+1 yılBilmem 2 gündür birşeyler sıkıyor sanki herkes benim gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılMutsuz hayattan keyif almıyor gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılYoo sadece 2-3 gundur böyle sebepsiz bir sıkılma var canım bir şey yapmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılHmm olabilir ama şöyle herkesten uzakta bir yere gidip kafa dinleme istegi var
Cevap sahibi+1 yıl:D tatilden bu ay başında geldim uzun süre çıkmam zor da sen napıyosun nasılsın mevsim geçişi seni etkiledi mi?
Cevap sahibi+1 yılGezdim işte hem de baya baya gezdim öyle ki eve dönmeyi pek istemedim. Bu kapalı havayı nasıl seviyorsunuz ben ilkbahar ve yazı daha çok severim bulut boguyor hava kapalı sanki akşam olmuş gibi
Cevap sahibi+1 yılNe olur sanki sevsen sende buz gibi kar yagan havayı nasıl seviyorsun. Bu arada nemli bölgede evet yaz buyuk problem ama kuru veya yayla türü yerlerde yaz gerçekten çok güzel oluyor gölgede yükseklerde yer ayarla serin serin uyumanın keyfi başka ya kışın çanak donuyor donuyor.
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen sarışın mısın güneşi sevmiyorsun.
Cevap sahibi+1 yılİyi yine kumralsın o adana sıcagın da afrikadan gelen saatci abiler gibi olmadıgına dua et İzmirden tut Adanaya kadar sahili gezdim sanırım ve Adana ve Mersin bu konuda diğer illere fark atar haklısın sen yaz mevsimini sevmemekte. En çok merak ettiğim yazın o sıcakta düğün nasıl yapıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılHerkes salonda mı yapıyor sanki kır düğününü unutma gerçi sende haklısın kaldı ki gunumuzde insanlar evliliğin buyuk sorumlulugunu unutup o ihtiyacı bir an önce gidermek için erkenden evlenen baya varken sıcak falan dusunmuyorlar.
Cevap sahibi+1 yılYatmadan bi neşet baba dinleyim dedim sever misin? Yalnız geçen gun yolladık aglamışsın ne oldu bilmiyorum ama bu defa aglamayacaksan aslı bozuk deme şarkısını öneriyim.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın yalnız unutma sende evleneceksin :D ayrıca evet düğüne gidenlere daha zor birde kalk kız kalk oturmaya mı geldik diye çağıran teyzeler ile ogluna kız bakan teyzeler yarışa girer
Cevap sahibi+1 yılEvet babası da çok güzel söylüyor Küsmedim Neşet'im Kahrettim Sana şarkısı insana yaktırıyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kafa dengi insanı bulma mesele gerçi ben buldum babasından aldım demiştin :D sen kendini kurtardın biz kendimize bakıcaz.
Cevap sahibi+1 yılYok daha senin nişan ve düğünü yapmadan benim acelem yok senin nişanda tatlı düğünde yemegi yiyelim de zaten 2-3 gün geçti halen senden ses seda yok bugun de canım tatlı çekmişti dışarısı buz gibi diye çıkıp almaya üşendim.
Cevap sahibi+1 yılSende de baya hayırlı koca adayı varmış sürekli tatlını tuzlunu sen alıyorsun adam hatunun canı istemiştir getiriyim demiyor. Bende tuzlu severim tatlı kuru pasta hiç sevmem ama canım bi baklava + dondurma istedi sen bir an önce şu işin adını koy bizde ona göre hazırlıgı yapalım.
Cevap sahibi+1 yılPeynirlimiydi? Tabiki hayırlısı olsun enişte nereli ve burcu nedir aranızda kaç yaş var veya aynımısınız? Konuşmayı seven kadınsın o belli umarım adam da öyledir.
Cevap sahibi+1 yılSolundan mı uyandın bu ne şiddet bu ne hiddet relax. Ayrıca başka kim dedi sana çok konusuyorsun diye ben konuşmayı seviyorsun kafa dengisin dedim boş konusuyorsun demedim arada fark büyük.
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını bilemem kim ne dedi o sizin aranızda ama benim söyleme amacım belli. Nefes al nefes ver evrene pozitif enerji yolla kahvaltını yap odanı toparla duşunu al saçları ıslak bırakma havalar serinledi aç bi müzik keyfine bak.
Cevap sahibi+1 yılBenim ki orta olsun bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılTatlısız olmaz tabi ki fıstıklıdan başkası da bize yakışmaz sonra adımız çıkmasın bak bak tatlı diye kıza merdiven altı çikolata almış diye. Evin bahçesinde içme taraftarıyım açık havada iyi olur
Cevap sahibi+1 yılBizim kahveler nereden geliyor? Seni istemeye geldiklerinde bu kadar beklemeye kaynanan iyi sabretmiş en kısa zamanda elini öp
Cevap sahibi+1 yılErkeğiz diye hep ezilen biz olalım hayat size güzel be elbet seninde abin kardeşin yiğenin amcan dayın kuzenin vardır
Cevap sahibi+1 yılBi kahve ikram edeceksin 24 saat geçti bu nazı geçti artık kahve falan yok demeye geldi kbr hanım ayrıca çok çektiniz mi :D yenge hanım ve ailesinden
Cevap sahibi+1 yılHatun uyanık çıktı ya aman efendim siz varken tatlının lafı mı olurmuş lütfen
Cevap sahibi+1 yılTamam konum at tatlıyı alıp geliyorum hava soguk mu ona göre giyelim ayrıca sonra yan yattı camura battı annem kızdı nişanlım izin vermedi burnum aktı deme kahvemi içerim.
Cevap sahibi+1 yılGeçen gün adana diyordun şimdi sivas sarkışla oldu ne tarafa geliyim devlet hastanesi mi otogar mı yoksa istasyon tarafına mı?
Cevap sahibi+1 yılkesin sivas yani kale tarafına gelince trabzon artvin veya urfa adıyaman demezsin dimi
Cevap sahibi+1 yılO halde kalede manzara eşliğinde kahveyi içebiliriz bende kamp sandalyeleri var sen cezve, kahve ve fincanı getir ateşi ayarlarız mangal ateşinde kahve içelim
Cevap sahibi+1 yılHaydaaaa soguk su buz falan koy nasıl becerdin ya
Cevap sahibi+1 yılKahve içecegiz diye heyecan mı yaptın anlamadım ki tamam sen iyi ol da biz tek tatlı yeriz. Yanık büyük mü yoksa tek parmakta mı?
Cevap sahibi+1 yılOrta parmak mı serçe olsa neyse de orta sıkıntı sık kullanılan parmaklardan birisi buz koy üstüne buz umarım su toplamaz hadi gel yemek ye sana da bi tabak hazırlayım da yiyelim
Cevap sahibi+1 yılHmm olur karşılıklı kahve içeriz ben yaparım sen otur dinlen.
Cevap sahibi+1 yılo ne ya göbek adın sakar mı ya da heyecan yapınca mı böyle yapıyorsun iz kaldı mı ayagında bunda kalmaz bence cunku eldiven falan yoksa elinde sorun olmaz. Kahve yapmadan kaçtın ama bedeli ağır oldu en baştan ben yatarım elimi kaldırmam kahveyi sen yap getir desende olurdu kahve yapma max 2dk sürer
Cevap sahibi+1 yılSen yine de abdest almaya giderken 3 kere agız 3 kere burun ve kuru yer kalmamasına dikkat et oturduğun yerde kendini yaktın. Oysa bu hikayede yanan biz olacaktık. Ayrıca baya mütevazisiniz genç bayan kaşla göz arası sakar makar sonucta şirinde oldun :D Ara ara kendini böyle yakma seansların var yani o halde senin elin sıcak sudak soguk suya degmemeli her şey otomatik olmalı sonra onlara basmak içinde parmagımı kaldırıyorum deme :D
Cevap sahibi+1 yılYani açık alandayız diye direkt söyleyemedim ama evet cenabetlik durum olabilir hamama gitmen gerek gibi duruyor :D Pekala sizin tarikata girmenin şartı nedir ya da üye alımı var mı? Tamam o zaman sana her şey otomatik olmalı pek yorulmamalısın ayagına gelmeli
Cevap sahibi+1 yılÖlürsen eger abdestsiz gitme diye zaten bu çabamız kız bekar böyle evlenince ilk 6 ay evde saglam bir şey kalmaz herşeyi kırar gibi duruyor. Senin kontenjandan giremiyoz mu bu tarikata. Bu arada kahveler hazır apartmandaki meraklı teyzelere görünmeden gel ve tatlı da sana kaldı sonucta kahve bende
Cevap sahibi+1 yıl:D o kısmı pek anlamadın sanki ya hayırlısı aynen alsın bir zahmet. Erkek olmaktan mutluyum elinde olsa veya merak etmiyormusun bu erkekler nasıl bir şey diye en azından 1 gunde olsa erkek olup bi görsem diye hatun olamam yani. Tatlı kahvenin yanında yemek için tabi ki ve boş boş mu geleceksin ayıp olur senin gibi hanıma yakışmaz
- +1 yıl
Kadin olmak zahmetli is tabi olmak istemezsin erkek olmanin bi zahmeti yok varsa yoksa olan kadina oluyor, ahanda feminist damarıma bastin nedir biz kadınların çektiği ya bu devirde kadin olana kadar amazon kadınları doneminde kadin olacaktim misss , erkeksiz bi toplum yani dertler en aza inen bi toplum kiz yurdu gibi tabi yine halimize şükür bundan bi 30 40 yil önceki gibi kadinlarin çektiği eziyetleri çekmiyoruz tabi ama her turlu bu cinsiyet zor
Cevap sahibi+1 yılFenimist damarın mı bununla ilgili bi karikatür aklıma geldi pardon amazon kadını olursan minik minik yavrucaklarınız nasıl olacak? Tamam kabul zorlugu var ama erkek olmakta pek kolay değil yani.
Cevap sahibi+1 yılBizde psikolojik olarak yıpranıyoruz ve kadına yanlış ters bir şey deme olasılıgımız düşük hadi diyelim tartıştık gece arkasını dönüp uyuyacak onun için hanım sen haklsıın demekten başka elden bir şey gelmiyor ayrıca sen bizim tatlıyı böyle feminist ayaklarına giderek unutturamazsın.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın valla tek eşlilikte bu sekilde davranmakta fayda var ayrıca sizin regl döneminde bizde az da olsa sıkıntı çekiyoruz bence sen biraz düşün hakkımızı yeme. Tamam kız tatlında hazır kahvende gel tabi manitandan izin almayı becerirsen feminist bayan :D
Cevap sahibi+1 yılBak orada şikayet yok kadın aklı erkek aklı farkını görüyoruz her şey bizim için güllük gülistanlık değil siz adet döneminden bir kaç gün önce başlıyorsunuz adet sonrasına kadar oturup konusuyoruz canım cicim aşkım 2dk sonra Allah cezamı versin ben ne yaptım bu kadını sinir edecek diyoruz aradan 5dk geçiyor kadının libido tavan 10dk sonra kahkaha krizi uzun lafın kısası bizimde hakkımızı sen çok yiyorsun çok. Bu arada evime benden başka erkeğin girmesi yasak kusura bakmazsın demi
Cevap sahibi+1 yılO kadın da bizi hayatına alıyor hani demokrasi hani eşitlik sanırım siz devrimci bir bayansınız. Sen nereye eşin oraya mı? Hani eşin nerede bu sitede göremiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılTek taraflı olma eşit adaletli davran sende avukat tipi var bunu faydalı yönlerde kullanalım. Arkadaş siz ateşle barutsunuz aynı evde olamazsınız elini yaktın bu sefer benim evi falan yakarsın bu seferlik o gelmesin sen halledersin.
Cevap sahibi+1 yılHmm sizin hemen evlenmeniz gerek fazla uzatmayın bu işi sivas soguk ama siz gençler baya sıcaksınız :D Siz yan oda da için kahvenizi benim az mutfakta işim var şimdi evi bırakıp gidersem malum 2 cenabet olacak evde elini yakmayı geç ev yanar bak sigortada yok ortada kalırsam sizin eve yerleşirim.
Cevap sahibi+1 yılKulaklık var mı? ya da ses izolasyonu mevcut mu?
Cevap sahibi+1 yılİyi olur yeni evli çiftin evinde durmak pek akıllıca olmaz yanında imalı konuşmalar bakışlar olur en azından kulaklık olursa ses duyulmaz yoksa fena bi travma geçirilir pekala senin ki sormayacak mı bu adam kim bizde kalıyor diye.
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman az dikkat edin film izlerken sen bi koltuga o diğerine otursun benim psikolojimi bozmayın yeni evliler olarak ayrıca suyu da dikkatli kullanın küresel ısınma var bu arada arkadaşım olunca gelebilir mi pekala sonucta 1 oda benim olacak
Cevap sahibi+1 yılciddi ciddi kaldın mı yanların da :D sen baya baya yürek yemişsin hiç mi uyaran olmadı yapma etme bunlar senin psikolojini bitirir rahibe olup evine dönersin diye :D
- +1 yıl
Dedim , yeni evlisiniz sonra kalayim acelesi yok dedim illa gel kal ozledik seni dediler, tam travma gencligine yazik benden sana demesi kal deselerde kalma 1 sene geçmesini bekle , ben kaldım pisman oldum kadin olsan ikinci tavsiyemde lohusanin yaninda kalma olurdu psikoloji felan kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl rahat ettin acaba benim aklıma gelir arkadaş bunlar yeni evli gece rahat durmazlar uykum yoksa bile tuvalete gidemem gece yarısı ya ses duyarsam diye senin alnından öpmek gerek. Bugun sana cenabet demiştim ya vazgectim o olaydan sonra aklına gelmesini bırak erkek sinek görünce bile ırz dusmanı demiştirsin. Lohusa olayını duydum bak baya sıkıntılıymış.
Cevap sahibi+1 yıloy oy oy o ne doktor senin kaç abin ablan var bu kadar doğum ve lohusa gördün. Çocuklardan birisinin adını sen bile koyabilirmişsin. Gerçi hem cocugun yapım aşamasında hemde dogumunda varmışsın derdin neydi bu kadar :D Bunların ustune sen baya baya evlilikten falan hak getire Allaha yakın bana uzak olsun deme moduna gelmiştirsin.
Cevap sahibi+1 yılBuradan 1 sezonluk dizi çıkar desene en son ne zaman yaşadın bu travmayı ve atlattın mı? Özellikle dogumdan sonra ben asla evlenmek istemiyorum dedin mi? Çocukken ben o sesleri duymak zorunda kalmıştım hastanede kuzen hep sizin yüzünüzden oluyor bunlar demişti ulan ben ne yaptım daha 8-9 yaşlarındayım bir şey anlamadım tabi.
- +1 yıl
Ilk doğuma gittigimde evet , aslında ikinci doguma gitmem ilkinin ne kadar ekstrem olduğu ilkini ne kadar panik olabilecek en kötü dogumlarfan biri olduğunu anladim ikinci cok kolaydı rahatti , ilkinde gittigim saolsun hem kocasina hem bana baya cektirdi tabi ben de kocasıda sesimizi cikaramadik hadi kocasi cekmek zorunda cocuk ikisinin benim ne gunahim vardi gencecik kiz o kadar saçma bi dogumu deneyim olarak yasadim
Cevap sahibi+1 yılOooo tamam ilki sesin çıkmadığına göre kesin gelindir :D yalnız sende hem çocugun yapım aşamasında hemde dogduktan sonra çekmişsin artık tecrube kazandın aileden 3. dogumda ilk sen çağırılırsın
Cevap sahibi+1 yılA teyzeninkinde senin yaş o zaman biraz daha kucuktur yani şöyle 18-21 arası yalnız hadi sen çektin başına geldi benim ne gunahım vardı bize gel misafir ol diyorsun yeni evli çiftin yanına gidelim mi onların yanında unumuzu eleyelim eleğimizi asalım erken emekli mi olalım istiyorsun ben yandım sizde yanın mı diyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de gözüm açık gidecek. 🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Öteki tarafı daha net görebilmek için. 🤣🤣 Onu alamayacağım için, kim olduğunu da bilmiyorum ama alamam belki. 🤣🤣🤣
Evet oldu burada kendisi
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri olmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası