Kocamın ailesi lütfen yardım edin:(?

arkadaşlar benim sorunum şu 9 aylık evliyim şükür çok güzel bir evliliğim var kocamdan yana bir problemim yok ama ailesi araya girince biz hep tartışıyoruz 3 tane abisi 2 tanede kız kardeşi var hepsi evli kalabalık bir aile yani kocam abileriyle çalışıyor aynı ıs yerınde bir hafta sonu pazar günü izinli hakkım olarak bende kocamla vakıt gecırmek ıstıyorum pazar gunu ama bızı bıze bırakmıyorlar:(her hafta sonu illa biri arayıp hadi suraya gidelim gelin buraya gidelim gelin diye çağırıyorlar eşimde hayır diyemiyor ve gidiyoruz eve dönmemiz gece 12 ben bıktım artık :(esime gitmek istemiyorum desem bile evde kavga çıkıyor:(napıcam nasıl davrancam bilemiyorum en basit ornegı dun denıze gittik kız kardeşleri abisi yengesi ve kız kardesının esi denıze gırer gırmez onlarla ılgılenmeye başladı 5 dk yanlarından ayrılmadı ben çıkıyorum denizden dedım tamam dedı bendede bıraz panık atak var tedırgın oluorum ona rağmen gelıpte benım yanımda durmadı ben çıkmaya çalışırken o kardeslerıyle oyun oynuodu denızde:(ne yapmam lazım sızce annesını hıc saymıorum onlarda bıze 15 dk uzağımızda oturuyor 2 3 hftada bır gıdıp gelıoruz gıdıncede 4 gun kalıoruz cıldırıcam kocama kavga etmeden nasıl ızah edebılırım bu durumu ben 9 aylık evlıyım ama bır kere basbasa kocamla sahıle gıttıgımı hatırlamıorum:(ben gıdelım deınce yorgunum dıor 1 saat snra abısı gelıo abısını kıramayıp gıdıo:(
Kocamın ailesi lütfen yardım edin:(?