Aşk İlişkileri Kızlar sizce Kıvanç Tatlıtuğ mu yoksa Tom Hardy mi hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim. Güncellemeler+1 yıl Nedenleri ile birlikte yazın lütfen Kızlar sizce Kıvanç Tatlıtuğ mu yoksa Tom Hardy mi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PsychoBabble Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kıvanç. Tom Hardy'i de beğenirim ama dudakları sinirimi bozuyor dikkatli bakınca :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dudağı yüzünden mi sadece? Yorumla PsychoBabble +1 yıl Yani başka rahatsız eden bi yeri yok Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hiç birisiNefret ediyorum renkli göz ve beyaz ten erkekte. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl beyaz tenli değiller ki Yorumla Soran +1 yıl sen siyahi seviyorsun herhalde? Yorumla pllyna +1 yıl Beyaz ten dışında bin yın renk varken siyahi nerden geldi aklına Yorumla pllyna +1 yıl Esmer ten iyidir erkekte ve tabiki asla mavi göz olamaz. Cidden sevmem. Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Esmer seviyorum ben ama Tom Hardy dicem daha karizmatik 0 0 Yorumla
ewfegfwetwe Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tom hardy çünkü kumral erkekleri severim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kıvançta kumral ama Yorumla ewfegfwetwe +1 yıl hayır sarışın Yorumla
aleynabade35 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl tom hardy😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nedenleri ile birlikte yazarsanız iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıvanç. Tom Hardy'i de beğenirim ama dudakları sinirimi bozuyor dikkatli bakınca :D
dudağı yüzünden mi sadece?
Yani başka rahatsız eden bi yeri yok
Hiç birisi
Nefret ediyorum renkli göz ve beyaz ten erkekte.
beyaz tenli değiller ki
sen siyahi seviyorsun herhalde?
Beyaz ten dışında bin yın renk varken siyahi nerden geldi aklına
Esmer ten iyidir erkekte ve tabiki asla mavi göz olamaz. Cidden sevmem.
Esmer seviyorum ben ama Tom Hardy dicem daha karizmatik
tom hardy çünkü kumral erkekleri severim
kıvançta kumral ama
hayır sarışın
Gıvanççç.. sarışın erkek sevmem amaa bu yakışıklıı
tom hardy😍
neden?
#Bonjour
Tom
Ikisi de getir götürümü yapar
Kıvanç Tatlıtuğ
nedenleri ile birlikte yazarsanız iyi olur