Ayrilmadan önce ona matematik çalıştıracaktim ( tabiiki parasız)
Sonra kendisi benden ayrıldı. Kpssye hazirlaniyor ve gecen gun bana mesaj atarak onu çalıştırıp calistirmayacagimi sordu ben de vakit ayiramam dedim.
Normalde mat özel dersinin saati 100TL o bana 300TL teklif ediyor. Çalıştırmayı mıyım?
Sonra kendisi benden ayrıldı. Kpssye hazirlaniyor ve gecen gun bana mesaj atarak onu çalıştırıp calistirmayacagimi sordu ben de vakit ayiramam dedim.
Normalde mat özel dersinin saati 100TL o bana 300TL teklif ediyor. Çalıştırmayı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çalıştır ama parka falan gidin yoksa rahat bırakmaz seni
Sakin bi parka ya da cafeye giderim zaten
Normalde 1000 ise 300 az gelir pazarlığa oturun biraz daha fazla versin
Normalde saati 100TL 1000 değil
Ne kadar koparabilirsen kopar işte
Çalıştırma. fantezi uruyordur seninle ilgili :) öğretmen fantazisi. Deki 200 tl ye sevgilim sana ders verebilir :)
Yok artık
Neden özellikle senden almak istesin gider matematik hocası bulur 100 tlye. 100 tl olan bir derse özellikle sen çalıştır diye 300 teklif etmesinin amacı başka bence. Sana zarar bile verebilir reddet teklifini.
Çünkü matematiğe kafasi basmıyor. 100e hoca bulur da hoca onunla onun anlayacagi kadar ilgilenmez 1 saatini doldurur parasını alir evine gider. Ben onun seviyesini konu eksiklerini falan biliyorum. Onun seviyesine inerek anlatabiliyorum. Her konuyla ilgili kolay-orta-zor seviye seviye soru dosyalarim var. Bunlarin hepsini biliyor. O yüzden benden istiyor. Ha ama eski muhabbetler mutlaka açılır. Bu yuzden onla uğraşmak istemiyorum ama 300 TL cok iyi para. O yuzden kafam karışık
O kadar parayı ders için verdiğini sanmıyorum, dikkatli ol :D
Yok be sevgiliyen bile elimi utana sıkıla tuttu ama yine de parkta ya da cafede çalıştırırım zaten. Haftada 2 saat drrs versem ayda 2400TL çok iyi para
farklı amacları olabilir dediğin gibi o eski sevgilin ondan uzak dur bence
saati 100 tl ye kabul et. çalıştır çocuğu..
100'e onunla uğraşamam
uzman hocalar o fiyata çalışıyor ama :)
O zaman uzman hoca tutabilir. Baska birisi olsa 100TL'ye zaten çalıştırırım ama onunla uğraşmak istemiyorum. 300TL teklif etmesi düşünürdü sadece
300 tl nin içinde başka şeyler de olmasın :)
Sevgiliyken elimi bile tutamadı öyle birisi degil o. zaten parkta cafede falan çalıştırırım. O kadar para teklif etmesinin nedeni matematige gerçekten kafasi basmıyor. Her hoca da onun seviyesine inip anlatamıyor. Onun konu eksiklerine falan cok hakimim ben. Bir de sakin ve sabirlu olduğum icin ders anlatisimi cogu kisi beğenir. Örnek vere vere anlatırım. Ödev falan veririm, cok ilgilenir takip ederim. Bunlari bildigi icin benden istiyor özel dersi.
çok iyi.. o zaman bu çocuğa gereken dersi ver. naz yapma.
Sevgiliden para alinirni
Sevgilim değil eski sevgilim. O ayrıldı normalde ucretsiz ders verecektim ona zaten.
değişik bi fantezi
Fantezi değil ya kafasi matematiğe basmıyor onun seviyesine inip anlatabiliyorum ben. Örnek vere vere cok ilgilenerek anlatıyorum. Bunu bildiği icin benden istiyor özel dersi. Matematik yapamazsa Kpss'yi kazanması imkansız
eski sevgili diyorsun, bi de 300 muhabbeti falan ucuz numaralar.. ilk dersi ben hayal ettim sadece, matematiğe basmıyor ama başka şeye iyi basıyor bence :D
Sevgiliyken elimi bile utana sıkıla tuttu. Öyle bi sey yapmaz zaten istese de yapamaz dalagini sag böbreğini sol eline vereceğimi bilir.
maşallah matematikten anladığınız kadar kasaplıkta var gibi
Çalıştır
Belki
Nerede
Sakin bi cafede olabilir bilmiyorum
Olabilir gibi ücreti kimi söyledi
Kendisi söyledi. Normalde onunla ugrasmazdim ama 300 cok iyi para. Haftada 2 saat ders versem ayda 2400TL ediyor
Eve gitme
Ver bencede