1.5 yıldır birlikteyiz ilişkye girmedik bkre değilim biliyor. Ailesi karşıydı çevresi de. O annesini hasta bırakıp yanıma geldi 3 yerine ismimi dövme yaptırdı. Ailesiyle arası 1.5 senedir bozuk hemen hemen. Onu ilk aylarda aldatmıştım sevmediğim dönemde. Biliyor her şeyi. Epey hatam da oldu onunlayken. Eski sevgilim ile de konuştum defalarca. Yani parasal anlamda da epey para harcattım ona 15 20 milyar harcadı. Geç alırız deyince de hakaretler etmiştim. Sosyal medyaya açık resimler tangalı falan atma demişti ben attım. Acı çekiyorum demeye başladı kabus görüyorum gibi. Paranoyak oldu hayatımı mahvettin yiprattin çok beni dedi. Engellesem de yazıyor dövmeleri kapayamadım olmuyor ne yapsam da diyor. Saplantılı mı yoksa aşık mı? Düzelirim diye hep beklemiş en başından beri. Sevdik öyle kabul ettik seni dedi. O aldattığım kişi ile yan yana onun üstü çıplak şekilde resmimiz vardı onları da gördü.
Erkek arkadaşımı aldattığım hâlde vazgeçemiyor normal mi?
Bu arkadaş ya biraz akılsız ya da kör kütük aşık gözleri hiç birşeyi görmüyo birazda geniş bir zihniyete sahip heralde başka biriyle gördüğü halde nasıl affedebiliyo insan az gururlu olur sanki başka kız yok takıntılı saplantılı birinin teki demekki baksana
Herifin ezikliğinden ve ruh hastası oluşu önemsiz.
Senin kendinle ilgili toplumca tasvip edilmeyeceğini bile bile bunları söyleyebilmen daha çok ilgimi çekti. Yaşadığın olumsuz bir travmaya karşı çarpık da olsa bir isyan indesin sanki. Çünkü kimse hakaret yiyeceğini bile bile bunları anlatmaz.
sen ne kadar ıgrencsen oda o kadar mıdesız genıs bırını bulmussun yoksa ıkınızıde * atardı bı daha yapmam demıssın ama onunla gıdersemde bana guvenı yok oda senı yarı yolda bırakırmı korkusu var galıba bıraksa haklıdır sana gelıncede bacım tövbesı kardeşim gorene kadardır ya da sıkılmıs gotte don durmaz hangısını kendıne yakıstırıosan o sozu alabılırsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kör kütük aşık olan adamlara psikolojik şiddeti çok yapar bazı kadınlar.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üç dört gün önce engelledim onu o da engelledi ben artık dövmeleri kapatıp hayatıma bakicam dedi baktım iki saat sonra yazmış bana tekrar çok sevdik kapattıramadım diye falan
Yapıyorum ve onu bende çok seviyorum acı çekiyor hayatımı mahvettin zehir ettin diyor kabuslar görüyor bende ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Değiş öyle gidelim buralardan diyor ama güveni epey kırık