Giderim. Bende bireyim sonuçta seven insan güvenir.
Giderim
Gitmem. Sevgilim kız başına gidemezsin dedi. 😀
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim bara gidebilir ama bana söylemesi gerekir. Bende bireyim ozgurum diyen arkadaşlar doğru diyor fakat ilişkide bi ciddiyet varsa bilgi vermek gerekir bence.
Tek başına alkollü mekana gitmek, düşmeye gitmektir.
Bunun cinsiyeti olmaz, erkek ya da kadın, her insan bu maksatla tercih eder bunu.
Haliyle hali hazırda partneri olan, arantıya girmemişse, bunu yapmaz yavrum.
Dolayısıyla, tek başıma bara, puba, cluba, pavyona gitmem söz konusu değil..
Giderim, sevgilim de gidebilir. Sevgilimse güvenirim, guvenmiyorsam sevgilim olamaz zaten.
Cevap
29Cevap
Bu saatte neden bara gideyim saate bak ak der yatarım
😀😀😀
Beni takip et 😀😀😀
Giderim diyenler bi düşünsün bakalım sevgilisi bara gidince napıyo? He bu arada ben de giderim sldkflfl
izin almak değil de haber vermek olurdu. ama kendim gitmek istemezdim zaten ndkdl
Kadınlar olarak kimseye hesap vermek zorunda değiliz 🦾
Yok sevgilim de olsa da giderim kendimi bildiğimden sorun yok
Hangi mekanları biliyorsun? ya da gidiyorsun. Yağmur turkuevini biliyor musun
Türkü barlara sürekli gitmiyorum. Genelde marjinal barlara ve Nevizade barlarına
Etilerde etiket clubu felan bilirsin ozaman:)
Hayır gitmedim oraya
Ben Beyoğlu mudavimiydim artık cami yapıldıktan sonra ve afganlılar dolduktan sonra gitmeme kararı aldım
Beyoğlunda the dance clup var. After cluptur. Bende bir zamanlar oraya çok giderdin. Ama son zamanlar da gerçekten bozuldu afganlar felan dolunca haklısın. Benim için şuanda en güzel yerler ortaköy tarafında ki yeni nesil meyhaneler.
Gidersem agzima sicar cunku onun kolesiyim :(
Saka saka kolesi degilim cunku sevgilim yok
😀😀😀
Komik degil ki :( herkesin sevgilisi var benim sahibem bile yok :(
Sormak değil haber vermek kendide gidebilir ama nereye ve kimlerle önemli. Başına bir şey gelmesinden korkarım güvenden değil
Güven adı altında genişlik valla bravo 😂ben gitmem knk
haber verip öyle giderim, kız arkadaşımın da aynısını yapmasını beklerim
Ben karşımdaki kişinin istemediği bir durumu yapmamaya özen gösteririm.
Gitmem bara giden kadini da sevgilim yapmam takildigim kadin olur sadece
Giderim niye gitmeyeyim özelin özeli var sonuçta ama gidip aramıza neden bi dert sıkıntı sokayım ki gitmem biyerimde eksilmez ölmem heralde 😅😅
sevgilim yok istediğim yere giderim :D
ne tür yerelere gitmeyi seviyorsun :)
Seen hayirdur. Tek basina sormadan taksime gece yarisu derim
Babasimisin?
Gecee seni haam yparlar
Yoo hiçte yapmıyorlar. Namusumla içip geliyorum. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin
Sen icebilirsin. Tekin degil. Kurtlar vadisi
Hiçte zararlarını görmedim ben ayrıca marjinal barlara gidiyorum. Müptezel serseri , kıro tiplerin barlarinda işim olmaz zaten.
Yavrum benim o barlaara giderken nerelerden geciyorsun. Tek gitme artik tekin yerler degil. Arka sokaklar da gruba gidersin
Ya saçmalama be Tarlabaşına girmiyoruz heralde
Tek gitmiyoorssun. O kadar
Cumartesi montreal?
Kadikoy rihtim bakirkoy , bahcelievler , beylikduzu ambarli denizli koskler mekanlar cook vr
konu sanamı çevreyemi güvendigi çünkü sana güveniyorsa ki güvenmeli giy miniyi oto sanayii sitesine git bireysin ya ne aolcak bakalım
Saçmaladın. İster çıplak giderim bu bir kadına yan gözle dahil bakacaksın anlamina gelmez.
evet gelmez ama bakıyorlar? olay sana güvenmek degil anladınmı şimdi hadi cevap ver? kadınalra pis gözle yan gözle bakıyorlarmı?
cvp yok? sivri z kuşagı lütfen cevap ver kimse kimseyi öldürmemeli ama katiller var
evet kadın olarak istedigin gibi gezmelisin ama orada olmaması gereken bir kötülük varsa seni korumalı oraya gitmeni istememeli
Gitmek isterim de götüren yok 🙈😂😂😂
Kimseye sormadan gidebildin sanırsam 🙈benim yerime de takıl madem 😏
Sevgili mevgi li boş is
Sorması değil, haberdar etmesi önemli.
kimseyi ilgilendirmez ne yapacağım
gidersek beraber gitmezsek evde
Gece fesatlasıyonuz awk
Kanks beni de alsana ya
Bu biraz gevşeklik olur bence
Gitmem. Kendi başıma buyruk olmak istyiorsam sevgili yapmam
Saçma. Sevgili olunca kısıtlama mi olmalı? Sevgili kim ya anam mi babam mi?
Türk erkeği her boku yiyecek. Kadınlar kisitlanacak yok ya hadi işinize
Kafan güzel sanırım gece gece. Yazdığımı bir oku
Gitmem, göndermem
Yok yaaa. O kızı bana gönder beynini yıkayacam ✊💜✊💜✊ erkek egeminligine son
Tamam barıştık
Öyle yerlere giden biri değilim
Ya şu soruya bak capsız
Bara gitmem direkt.
Gitmem
Gitmem.
Sevgilim yok zaten de olsa da gece hayatim yok
Giderim.
Gel gidelim
@frankie34 'le gidicem ben
Sevgilim yok
Gitmem
Gidemezsin
Öyle bir giderim ki..
🙄 soruya bak ne işin var.. sevdiğim canlı müzik yapan gruplar vardır onları dinlemeye gidiyorumdur.
"birey"likten bahsediyorum. Canı sıkıldığı zaman o da gidebilir. Diyorum ya karşındakini bildikten sonra sorun yok. Aldatacak insan seni bara gitmeden de aldatır
Niye " gidemezsin " diyorsun karşındakini bildikten sonra. Ver elini anlaşalım gideyim ben ahhahahaha
Tamam senin istediğin olsun. Gitmiyorum artık Taksim'e zaten. Küstürdüler 😀
😀😀😀
İsteseniz de trilyon verseniz de gitmem artık. Afganlılar doldu fatih mi taksim mi belli değil.
Maalesef..
Olsun orası olmazsa başka yerler keşfederim. O zaman gönderirsin 😀
nomissiz 😀😀😀
🙄 başkan mi reis deseydin ya
Çok itici kelimler bunlar.
Sen sevgilinin kıyafetine de karışirsin. Senden bana sevgili olmaz anladım ben. Hem ben feministim bye 😀
Gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?