Hiç sevgilisi olamamış ve ya olduysa masumca olmuş ilerisini yaşamamış insan kalmış mıdır? Ve ya evli olup eşine sadık olan kaldı mı günümüzde. Aldatmayan, zor günde bile sadık kalabilen kanatkaar kadın erkek var mı hala?
Himm ben reddedildim kimse inanmiyorda kız kankam bile diyor ben kız halimle sana diyorum seksisin sen erkekleri düşün bir de erkek kankam olmuştu yaşı çok ufak fizik muq karakter muq yüz güzel başka erkek kankam yine öyle dedi kimse inanmıyor sevgilim olmadığına ama bende çok istiyorum olmuyor ama
Yok sağ ol ben yüz yüze görmeden sevgili olamam ben çok zor beğeniyorum çok takıntılıyım uzun boylu zayıf dümdüz yakışıklı filan ayrıca kafa olarak uyması çok zor benim için imkansız benim sevgili anlaaanilecek birini bulmam
Gevsetiyorum eskiden sarışın derdim sonra kumral da olabilir dedim şimdi esmerde diyorum hatta siyahi bile olur fark etmez yani sadece fiziksel olarak uzun zayıf dümdüz mankenimsi fiziği olsun ve yüzü de iyi olsun oturup yüzünü seyredeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bebim. hic sevgilim olmadi benim gibi arklarimda var yani biz variz kdkdmxmckkc
12 13 yaşındasınızdir ondan
19 ne alaka
Helal olsun o zaman
Ben varım. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.
Ben varım. Hiç sevgilim olmadı.
Varsa da saklamışlardır onları.
Ben istediğim halde olmuyor
Istmezsen olur o zaman
İşte benim olmadı istiyorum ama olmuyor eskide istemediğim için olmuyordu şimdi istiyorum yine olmuyor
Bende öyle benimde hiç olmadı 1 ay sonra 28 olacağım
Yani sen erkeksin yine reddedilmen normal ben bu seksiligimle bile bulamıyorum 22 yıldır
Ben hiç teklif etmedim etseydim olurdu
Ben ilerisi gelmez diye çekindim hep
Himm ben reddedildim kimse inanmiyorda kız kankam bile diyor ben kız halimle sana diyorum seksisin sen erkekleri düşün bir de erkek kankam olmuştu yaşı çok ufak fizik muq karakter muq yüz güzel başka erkek kankam yine öyle dedi kimse inanmıyor sevgilim olmadığına ama bende çok istiyorum olmuyor ama
Benimle sevgili olur musn. Yeminle ilk kez sana teklif ettim şu an 😄
Merak ettim seni gerçekten
Yok sağ ol ben yüz yüze görmeden sevgili olamam ben çok zor beğeniyorum çok takıntılıyım uzun boylu zayıf dümdüz yakışıklı filan ayrıca kafa olarak uyması çok zor benim için imkansız benim sevgili anlaaanilecek birini bulmam
O zman sorun sende sen biraz kriterleri gevşet
Gevsetiyorum eskiden sarışın derdim sonra kumral da olabilir dedim şimdi esmerde diyorum hatta siyahi bile olur fark etmez yani sadece fiziksel olarak uzun zayıf dümdüz mankenimsi fiziği olsun ve yüzü de iyi olsun oturup yüzünü seyredeyim
Daha çok beklersin turşunu kurabilirsin şimdiden
Buluyorum da çok odun ilgisiz öküz oluyorlar hatta o kadar gevşettimki cinsellik bile tamam yine olmuyor
Daha ne yapayım artık cinselligi bile kabul ediyorum
Hala öküz gibiler ilgisiz
Kendini sırf sevgili bulmak için o kadar düşürme bnce. Her şey sevgili değil
İşte onun için imkansız diyorum lez olacağız bu gidişle
Nerde yaşıyorsun
Bende bazı kurallar asılmadigi sürece istiyorum tek taraflı değil çift taraflı ama şartım romantiklik olacak en baştaki kural
Nerde yaşıyorsun sen
Buradan söylemem
Mesajdan yaz istersen benm puanım yetmiyor
Benimde yetmiyor doğu mu batı mi orta mi sen ben doğu
Karadeniz ben
Olabilir
Olmadı ama masum değilim zort
Kız kalmışdırda erkek kalmamışdır erkek sonuçda
Ben varım valla hiç elime kız eli bile değmedi yanlışlıkla hariç olanlar
Kalmıştır.