Neden TERK edildim ve şu an baskasyla konuşuyor?

Arkadaşlar burdan biriyle sevgili olduk. Uzak mesafe ilişkisi. Çok sevdim evet yanyana gelmeden de sevebiliyorum ben. İlk kez sevgilim oldu ve ilk kez karşılıklı sevildim ben. Hic bı sebep söylemeden ilk önce uzaklaştı msjlarima 2gunde bir cvp yazdı. Sonra hiç bı cvp yazmadı telefonlarıma bakmadı.
Onun profilini başka bı hesaptan takip ediyorum. Bı kız ile yorumda yazışmalarını okudum. Aynı müzik zevkine sahip olduklarına sasrmalarini okudum. Sonra özelden devam edelim demesini... Sabahın köründe okudum uykularım kaçtı. Zaten her gün onu düşünüp mahvoluyorum ruhum çekilmiş gibi. Bı de onun bı kızla özelden konuştuğunu bilmek. İçimi yaktı. Allah kimseye böyle acı vermesin. Bu hesabımı da engelledi. Ben ona hiç bişey yapmadım. Gören ne iyi bı insan der karakterli der onun için. Ama öyle değilmiş çok iyi rol yapıyor ve ağzı iyi laf yapıyor. O kızı da (tabiri caizse) tav etmesi an meselesi 😞. Her gün psikolojim bozuk şekilde evdeyim tek kalınca aglyorum. Yoruldum. O kadar güzel seviyodu beni nasıl gidebildi? Uzak mesafe olmasına mi dayanamadi. Hemen bı başkalarıyla yazisiyo. Ergen değilim arkadaşlar. yaşınız aklınız kaç olursa olsun ilk sevgiliniz olunca öyle olgun düşünmek zor oluyo. Neyse sorum yok sadece böyle yazıyorum. Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar KS de öyle adam akıllı mantıklı esprituel zekice vs çok güzel yorum yapan biriydi bu görseniz yok canım ya dersiniz. Bu kişi bu karaktersizligi yaomaz dersiniz çünkü yorumları böyleydi. Benimle konuşmaları da öyleydi. İçinden ne çıkacağını soymadan bilemezdim. Meğer çürükmüş. Çok üzmesine rağmen ona son msjlarimda da kendi cizgimden çıkmadım beddua hakaret etmedim. Etsemde bişey değişmezdi çünkü