Kendimin farkındayım. Aklımı kaybetmediğim sürece de birinin yanında gerçek benliğimi ortaya çıkarmayacağım. Gerçek benliğim zaten çocuksu, hayalperest. Ama bunu belli ettiğim zaman aldığım karşılık hep üzücü, kırıcı oluyor. Bu yüzden kalbim bana 'evet bu senin diğer yarın' demediği sürece kimseye kendi benliğimi açmam, açmayacağım da
Ben genel olarak sevdiğim ve beni seven insanların yanında zaten çocuklaşırım.. Bir yanım deli dolu, uslanmaz, aymaz.. Bir yanım ağır, derin ve durgundur.. Bu iki karakter oluşumunu yani benim her halimi isteyen, her halime deli olan biri olması gerekir.. Bazen yükselsek bile sonunda birbirimizde durulabilmeliyiz.. Hayat ne sadece çocuklukla geçer ne de sadece olgunlukla.. Hepsini dengede ve doğru insanla yaşamak önemli olan.. Keyifli geceler..
Yok ya değildir. Bende bazen ergen hareketleri yapıyorum ama bunu gizli saklı yapıyorum. Çocuklaşma nasıl olur? Tenha yerde, baş başa iken ya da yatakta iken olur. Başka türlüsü zarar olur, ziyan olur belki de bir aşkın sonu olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kimin yanında kendin olabiliyorsan, içindengeldiği gibi davranabiliyorsan ve kendini onun yanında rahat hissediyorsan o kişi doğru kişidir.
Evet, zaten arkadaş çevrem hep öyledir yerine göre baya çocuk oluruz saçmalarız yerine göre ciddi olur düzgün şeyler konuşuruz, tek bir şey de sabit kalmış insanları sevmiyorum