Beni hep gıcık etmeye çalışıyor, ama çok düşünceli iş yerinde bir rahatsızlık geçirdim diye hep o uğraştı, benimle konuşurken hep tebessüm ediyor ama uzun bakamıyor gözlerime
Çekingen bir tip galiba, senin vereceğin tepkiden korktuğu için mesafeli davranıyor olabilir ama sen böyle bir insanla ilişkiye başlar mısın onu düşün, ne hissettiğin bile söylemekten ve göstermekten çekiniyor
Benim şimdiye kadar hiç bir ilişkim olmadı o yüzden biraz tedbirliyim bu konularda, ama onun yanında iyi his ediyorum kendimi ve hiç kimseye okadar samimi davranmadım ona davrandığım kadar
Daha çok ağırbaşlı çekingen bir tip, dindar biri, daha çok içe dönük birisi, kendi bana hep ben biraz odunum der hislerimi pek çok kişiye gösteremem demişti Bana mesela aile sorunlarından anlattı, çoğu kez neden ağladığını
her şey hakkında konuşuyoruz, beni hep gicik ediyor, bazen benim çok başka olduğumu söylüyor; Kendisi futbol manyağı dir ya da Playstation, kızlarla fazla muhatap olmaz
Eski sevgilisiyle benimle tanıştığında birlikteydi sonra bi kaç hafta sonra ayrıldılar falan, kızla birlikteyken bana ona karşı hiç bir şey his etmediğini söyledi
Yok onu düşünmüyorum çünkü onun geçen en iyi arkadaşı geldi iş yerine konuştular falan ve ona senin eski sevgilin sürekli bana mesaj attıyor diye “Olm kız çok ağladı seni hala seviyor niye ayrıldın” diye sordu bide kız yine onunla birlikte olmak istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız çok saf galiba :D
Niye ki? 😔
Biri senin ile sürekli konuşmak istiyorsa senden hoşlanıyordu ya da eşcinseldir ve arkadaş olmak istiyordur.
Tamam anladım, ama kendisi hiç öyle aşk konulara girmiyor ve iş yerinde mesafeli anlamadım pek
Belki daha önce bir kadınla konuşmamıştır.
Bir ilişkisi vardı biliyorum ama çok soğuk kanlı duruyor
Konuşurken nasıl?
Beni hep gıcık etmeye çalışıyor, ama çok düşünceli iş yerinde bir rahatsızlık geçirdim diye hep o uğraştı, benimle konuşurken hep tebessüm ediyor ama uzun bakamıyor gözlerime
Çekingen bir tip galiba, senin vereceğin tepkiden korktuğu için mesafeli davranıyor olabilir ama sen böyle bir insanla ilişkiye başlar mısın onu düşün, ne hissettiğin bile söylemekten ve göstermekten çekiniyor
Benim şimdiye kadar hiç bir ilişkim olmadı o yüzden biraz tedbirliyim bu konularda, ama onun yanında iyi his ediyorum kendimi ve hiç kimseye okadar samimi davranmadım ona davrandığım kadar
Ama yan anlamıyor yan anlamasızlıktan geliyor
"Yan" ne demek, iyi hissetmen normal çünkü iyi davranıyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diye bir şey var
İşte çok tecrübeli değilim bu konularda görüyorsun 😀
O yüzden şimdiye kadar hep arkadaşça algıladım ama bazen sanki sevgiliymişiz gibi davranıyor
Bana onu anlatmalısın ki sana yardımcı olabileyim
Hmm peki neyi bilmek istiyorsun mesela?
Nasıl biri nasıl konuşur, genel olarak nelerden bahseder neleri sever gibi
Daha çok ağırbaşlı çekingen bir tip, dindar biri, daha çok içe dönük birisi, kendi bana hep ben biraz odunum der hislerimi pek çok kişiye gösteremem demişti
Bana mesela aile sorunlarından anlattı, çoğu kez neden ağladığını
Başkan sen bu çocuktan uzun dur, ağlar sızlar bu uğraşamasın
her şey hakkında konuşuyoruz, beni hep gicik ediyor, bazen benim çok başka olduğumu söylüyor;
Kendisi futbol manyağı dir ya da Playstation, kızlarla fazla muhatap olmaz
Sende dindar mısın
😂 yok herşeye anlamıyor ailesinde çok kötü bit olay olmuş onu pek unutamamiş diye
Evet bende dindarim
Eski sevgilisi hakkın da ne biliyorsun?
Eski sevgilisiyle benimle tanıştığında birlikteydi sonra bi kaç hafta sonra ayrıldılar falan, kızla birlikteyken bana ona karşı hiç bir şey his etmediğini söyledi
Öyle olduğu ne malum
Kız hala seviyor onu, ama kıza ilişkidede fazla sevgisini göstermemiş
Demek istediğim çocuk bir şey istediği kız yüz vermedi ya da çocuk istediğin aldı ve bıraktı
Yok onu düşünmüyorum çünkü onun geçen en iyi arkadaşı geldi iş yerine konuştular falan ve ona senin eski sevgilin sürekli bana mesaj attıyor diye
“Olm kız çok ağladı seni hala seviyor niye ayrıldın” diye sordu bide kız yine onunla birlikte olmak istiyor
Öyle bir durum olsa kız geri dönmek istemez
Bu demek değil ki kiz ile birlikte olmamış
Bana yazar mısın buradan yazışmak zor oluyor
Yazamıyorum puanlarım yetersiz 😔
Erkeklerin mesajlasmayi o kadar da sevdigini zannetmiyorum. Degildir bence
bir kızın arkadaşca hergün mesaj atamaz mı?
Yok tabikide ama haftada bir gün çalışıyoruz birlikte ama o her gün mesaj attıyor, tuhafıma gitti çözemedim pek
İlgileniyor olabilir
Yani arkadaşlıktan öte?
Evet
Sana aşık olmuştur.
Ama çok soğuk biri yani bana öyle bir his vermedi