Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 sene önce bir kızla tanıştım , buluştuk, kendisi benden 5 yaş büyük idi yani o okulu bitirmiş ben ise yeni 1 sınıf idim ilk buluşmadan sonra soğuk geçti aramız bana soğuk davrandı aradan 5 ay geçti okuluma geldi gel buluşalım dedi ben orada yoktum sonra aradan 2 yıl gecti soğuk davranma sebebini sordum söyledi bana, sen çok küçük ve tatlı idin dedi bir kezde bizim eve yakın awmye geldi ben gene uzaktim velhasıl çok kötü aramız bozuldu ben ona dünyada senden başka kız kalmazsa gene sana bakmam vb bir sürü ağır laf dedim sonra iletişim koptu numara mı silmedi uzun zamandır nişanladı hatta geçen gün evlendi hala silmed tüm hikayelereme bakıyori daha bugün de baktı aramızda muhabbet dahi yok bir beklentim yok seviyor ya da sevmiyor umrumda ama hoşuma gidiyor bu durum etik olmasa da açıkçası ama umutlu değilim değil hatta benim sevgilimin olduğunu düşünüyor o doktor ben tıp öğrencisi ama mantık evliliği yaptığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın evlenmiş gitmiş aradan seneler geçmiş her gün kocası yanında sen hala nerdesin ya allah akıl dağıtırken şemsiye mi tutuyorsunuz allah aşkına ya
Ya ben çoktan yol verdim kadın silmiyor ben ne yapayım 😂
Hangi yolu verdin göremedik biz🤣🤣
Kıza dedim dünyada sen tek kalsan gene sana bakmam bir kıza bunu dersen daha kötü bir şey diyemezsin üstelik kız arkadaşımla fotomuzu gördü
Niye seni umursasın ki zaten evlenip hayatını kurmuş bak senin aklında hala o varken o hayatına devam ediyor 🤷🏻♀️ sen de bi kaç storyne baktı diye bi 10 yıl daha aşık kalırsın ona nasıl olsa o evlense her gününü kocasıyla geçirse bile sana bi storyne baksa yeterli geliyor sana
Siz kadınlar neden boylesiniz ben onunla konuşurken başka kızlarla da konuşuyordum sevmiyorum onu evlendiği kocası benim yanımda Mercedes ile Tofaş gibi kalır neyse seninle tartışmak istemiyorum kendi silmiyor ben ne yapayım
Yav kadın evlenmiş evlenmiş algılayamıyor musun ayrıca bi kadın senin kara kaşını kara gözünü ne yapsın? Kızlar onu mutlu edebilecek ve daha güzel bi hayat kalitesi sunabilecek erkeklere aşık olurlar. Zaten sevmiyormuşsun kaç defa gelmiş yakınlarına sen gitmemişsin 4 5 sene onda takılı kaldığın halde. Bu erkekler ne kadar aptallar ya kadın evlenmiş hala numaramı silmedi storyme bakıyor diye umutlanıyor birde utanmıyor kocasını stalklayıp üstüne kendini kıyaslıyor🤣🤣🤣🤣
Sen gör izle 😂 bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma yapma egonuz bitmek bilmiyor tabi kızlar paraya aşık olur tipe değil para olsun tavlayamayacagin kadın yok 😂😂😂😂😂
Para bir yere kadar doyrcak sonra mantık evliliği yaptığı için arayışa girecek gene 😂
Bu arada ben umutlanmadim konuştuğum şu an 10 tane kız var hepsi de meslek için yakışıklılık için para varsa böyle tabi herkes rahatlık ister ama öncelik farklı şeyler yoksa biz kız neden kendinden 5 yaş küçük bir erkekle bulussun akıl kârı mı
Yoo parayla bi alakası yok zaten kadın çalışıyormuş gayet mesleği de varmış. Güzel bi hayat sadece parayla mı sağlanıyor iki muhabbet edemediğin ya da nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen adamla bi ömür mü geçirsin? Sen aradığı erkek olsaydı şu anki eşini değil seni alır evinin erkeği yapardı ama demek ki değilsin. Yazdıklarından da neden seni seçmediği ayan beyan ortada zaten.
Yok kültür farklı ön yargılı olma olma kultumuz çok farklı bana topla pas attı top dibimden geçti ben tutmadım çünkü değmez olmayacak duaya amin diyemem bu kız boş yere tutmaz bir insanı
Yani haklısın boş olsa şu an hala seni bekliyor olurdu ama demek ki memnun halinden
Bak siz kadınlar gelen tercihleri degerlendirirsiniz biz erkekler sürekli kız ararız evlilik olsun ilişki olsun bu kız yalnız idi Allah var tipi düzgün ama kısa idi bu ulaşılmaz gözükerek beni kendine çekti ama ben gitmedim bu yalnız olmasa kendinden 5 yaş küçük biriyle bulusmaz ki ben de Dr olcam seneye ve eşi ona hiç yakışmıyor ondan diyorum
Buna sen mi karar veriyorsun
Evet göz var nizam var 😂😂😂😂
Neyse kendi çöplüğünde ve kibrinde bogul
Gözünde de nizamında da o adam var sen yoksun ama 😂😂
Olsaydı silerdi. ;)
Senin gibi paragöz bir kız işte o da avlanacak bana 😛
Meraktan bakıyordur sevdiğini sanmam kızlar çok meraklı çokkk
Çok değişik kadın evlendi daha ya 🙄
Aynı durumu ben de yaşıyorum gıcıklığına bazen laf da sokuyırım 😅
Aynen öyle ben de bazen laf sokuyordum da abi bence bunlar bizi unutmadı bakma öyle tuttuğuna kızı görsen kendi yaşında bir doktorla evlendi oğlan zencilere benziyor 😂
Kızlar ketumdur duygularını asla itiraf etmezler ! Unutmazlar ama asla belli etmezler
Valla hakkımızda hayırlısı kalsın zararı yok bakalım ne yapacak 🙂
👍🏽👍🏽👍🏽