Aşk İlişkileri Aşk yarası ilaçla geçse o ilacı kullanır mısın? Boavista Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Diyelimki böyle bir ilaç var. Bunu kullanıp yaranın kapanmasını ister miydin? Aşk yarası ilaçla geçse o ilacı kullanır mısın? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Hiç aşık olmadım ki kullanayım. 😃 Ben zaten ilaç zor kullanan biriyim. 😃 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Hahaha :D Olursun yav deme öyle ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Nasip bakalım ama ebeme danışmadan olmam. 🤣🤣🤣
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. İlaç kullanmaya karşıyım 😒 1 5 Yorumla Boavista +1 yıl Tamam Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tamam yazmasanda olurdu :D tripcan Yorumla Boavista +1 yıl Trip atmam ben kendinle karıştırdın heralde :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Atmıyorum diyenden kork Yorumla Boavista +1 yıl Korkmam ben kendimden:) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hemde nası altın vuruş yaparım tepeme dikerim o ilacı 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Vay :D Yorumla
_Asyacik_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk acısı bağımlılık gibi bir şey. Acısına alışıyorsun ve onunla ömür boyu devam ediyorsun. 1 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Hayir, istemem. Yasadigim butun duygular benim hazinemdir. Acisi bile guzel... 1 0 Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl haberler de izledim avrupa ulkelerinin birinde uretmis bir doktor. Klasik psikolog haplaridir atarax kullaniyordu arkadasim hicde fayda etmedi. kullanmam 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kutusunu yutarım o derece :D 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl :D Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bn içsem kesin o ilaç öldürür bni ajdhsn 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Hayattaki şansım diyorsun lwjdjdkkd LovecezaM +1 yıl Hıhımm ajshdhsj
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Fabrikasını kutup millete satardım 1 2 Yorumla pieta5 +1 yıl Kurup* Yorumla Boavista +1 yıl Zekice Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İçmem aşkın acısı da güzel çekmeye razıyım ben 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl İyiymiş Yorumla Karamelaaaa +1 yıl İyidir bekoş Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle bir yaram yok şükür 1 0 Yorumla
orkidessss Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl istemez miyim ya kendime kastım mi var can atardım içmek için 😂 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İçmem 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Aferin :D Yorumla persordinary +1 yıl 😂 Yorumla
HİRANUR85 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kullanmam aşkımın acısınıda yaşar hakkını veririm. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl avuç avuç yutarım :) 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Yarasın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir avuç içerim 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Durum vahim diyorsun ncjdj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşk yarası nedir ya 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Yaşamamışsın hiç heralde canım sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş boş Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Kullanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç aşık olmadım ki kullanayım. 😃 Ben zaten ilaç zor kullanan biriyim. 😃
Hahaha :D Olursun yav deme öyle
Nasip bakalım ama ebeme danışmadan olmam. 🤣🤣🤣
İlaç kullanmaya karşıyım 😒
Tamam
Tamam yazmasanda olurdu :D tripcan
Trip atmam ben kendinle karıştırdın heralde :D
Atmıyorum diyenden kork
Korkmam ben kendimden:)
hemde nası altın vuruş yaparım tepeme dikerim o ilacı
Vay :D
Aşk acısı bağımlılık gibi bir şey. Acısına alışıyorsun ve onunla ömür boyu devam ediyorsun.
Hayir, istemem. Yasadigim butun duygular benim hazinemdir. Acisi bile guzel...
haberler de izledim avrupa ulkelerinin birinde uretmis bir doktor. Klasik psikolog haplaridir atarax kullaniyordu arkadasim hicde fayda etmedi. kullanmam
Kutusunu yutarım o derece :D
:D
Bn içsem kesin o ilaç öldürür bni ajdhsn
Hayattaki şansım diyorsun lwjdjdkkd
Hıhımm ajshdhsj
Fabrikasını kutup millete satardım
Kurup*
Zekice
İçmem aşkın acısı da güzel çekmeye razıyım ben
İyiymiş
İyidir bekoş
Öyle bir yaram yok şükür
istemez miyim ya kendime kastım mi var can atardım içmek için 😂
İçmem
Aferin :D
😂
Varmış haberlerde izledim
Kullanmam aşkımın acısınıda yaşar hakkını veririm.
avuç avuç yutarım :)
Yarasın
Bir avuç içerim
Durum vahim diyorsun ncjdj
Aşk yarası nedir ya
Yaşamamışsın hiç heralde canım sen
Boş boş
Kullanırım
Kullanırım
Hayır kullanmam
Kullanmam..
Kullanmazdım