Hoslanan ama çekinik erkek nasıl açılır? Zaten böyle ben onu açmaya yönelik adım attim, yürüyüş teklifi ettim, sohbet ettik, sohbeti de iyi. Yani benimle konuşmaktan keyif alıyor, bunun farkındayım, ama bazen oluyor bir gün yazmıyor, en son telefon numaralarını alma oldu başka durum yok. Yürüyüşten sonra ne de vardın mı sordu bir şey kırılırım alınırım mesela hemen kırıldın mı öğrenmeye çalışıyor. Dün resim attım beğeni attı hemen. Biriyle buluşayim buluştuğum kişiye kadar merak eder. İlgiyi nasıl artar, merak mı ettireyim kendimi? Taktik verir misin?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
açık konuş onunla vakit geçirmek istediğini bilsin, sıkılmadığını bilsin ve cesaretlensin o da biraz girişken olsun bazı kararları versin açılır
Kalkıp yürüyüşü bile ben teklif ettim buradan zaten ilk adım attığımı çık konuşuluyordu lafın arasında telefon numaralarını almayi Ben sundum
Eve vardım varmadım bir şeyin kırıldım kırılmadım bunlara kadar düşünüyorsun ama 2 gün 3 gün mesaj atmadığın oluyor sonra geliyor yazıyor Bu 2-3 gün ne yaptığını söylüyor ama niye ne oluyor o zaman bunları niye merak ediyorsun
hiç bu kadar çekingen birini duymamıştım. En iyisi uzatma böyle al çiçek çikolatanı şstemeye git ailesine :D
Dediğin gibiyse rahatsız etmekten çok çekiniyor
Anlamıyorum yani bana birkaç gün yazmayacaksın kimle buluştum arkadaşımın ismi benim bir şey kırılıp kırılmadgimı niye umurunda
bu sürede sen de yazmıyorsun demi? sen yazıyorsan cevap yoksa çekinmekten değil
Hayır hayır yazmıyorum tabii ki... Yani ben yazıp da ona cevap vermeme durumu yok ben de yazmıyorum
Öz güven kazandır biraz
Tamam da bunu nasıl yapacağım onun ilgisine karşılık ilgim olduğu belli işte.. yürüyüş teklifini ne ben sundum memnun da kaldı. Keyifli geçti. erkekleri de bilirsin yani yazan taraf olup cepte olmak da istemem... Yani bana ne öneriyorsun ne bileyim ınstagram'a ara mı varsa resim falan atmasam, merak mı uyandırayım?
Çocuk büyüteceksin farkında mısın :D seviyorsan sorun olmaz tabi. o zaten muhtemelen sana yazmadığında da aşırı merak ediyor. Merak uyandırmana gerek olduğunu sanmıyorum. Onda neyden hoşlandığını falan söyle ona kendisine belki biraz daha çok güvenir
Melek uyandırmama gerek olduğunu neden zannetmiyorsun?
Dedim ya o zaten aşırı merak ediyordur. Sana çekindiğği için yazmıyorsa merak ediyordur yazamıyordur. Ama bu kadarıda çok fazla
Yani gördüğün şey utangaçlık çekingenlikten yazamayan bir erkek mi zaten siz ağır böyle sakin fark ettim onu
Sen öyle tarif ettin. Vakit ayırmayıp yazmasaydı sana da ya cevap vermez ya da geç cevap verirdi. Her mesaj attığında 15 dk içinde cevap veriyor mu
Ya ben de onun hep mesajını 15 dakika içinde cevap vermiyorum biz bunları önce ınstagram'dan konuşuyorduk zaten daha yeni numaralarımızı aldık... Diğer yandan işim gücüm var yani elimde telefon 15 dakikada bir yazamam aynı şekilde onun da... Şunu söylemek istiyorum yani kiminle buluştum ne yaptım ya da ayrılmışız eve dönüyorum eve varmadım dediği bir şey alınıp alınmadım bunları düşünmeyen bir insan sormaz ki aklına gelmez bile... Ne bileyim yeğenlerinin kuzenlerin fotoğraflarını falan atmişlığı var yani onları tanıtıyor... Anlamıyorum yani benden bariz ilgisel davranışların var ama gel gör ki 2 gün 3 gün yazmamaların var. Ne alaka yani?
sen sor ona bugün ne yaptım hiç merak etmedin mi de. sen eğiteceksin onu
Hayır ne alaka yani anladın mı hep bunlarla ilgilenip cepte gözükmek istemiyorum. Ilgın yoksa hani bunu ben de bileyim böyle davranma O zaman.. sen ne düşünüyorsun
Aynen her adımı senin atman iyi olmaz. Yavaş yavaş özgüven yükle ona sen ama fazla abartma sonra seni bırakmasın :D
Bırakırsa kendisi beni kaybeder. Yürüyüş teklifini ben sunmuşum şimdi adım gelmesi gereken taraf o, ben değilim. Bana bir şeyler için uğraşması gereken taraf o oldu. Ne düşünüyorsun yazacak mı
belki müsait değilsindir rahatsız etmeyim der aşkını kalbine gömer gider :D
Dalga geçme ya ciddi bir soru soruyorum
Tamam da işte azıcık poh pohla özgüven kazansın. Sen kendini geri çeksen o gene zor adım atar. Adım atarken onu n elinden tut sen attır. Öğret ona
Şimdi günaydın yazayım mi ondan beklemeden yani?
Al bu sabah günaydın :)) yazdim bak alsin yürürsün sohbetiii
Al bu sabah günaydın:)) yazdim bak alsin yürürsün sohbetiii
😂👍
Göreceğiz daha da o koşsun keyfi bilir
Sağlayamazsın. Erkeğin içinden geliyorsa yazar. Çekinik erkek diye bir şey yoktur yeteri kadar hoşlanmayan ya da hic hoşlanmayıp arkadaşca takılmayı seven erkek vardir. Dunyanin en asosyal en utangac erkegi de olsa hicbir erkek sevdigi hoslandigi kadina cekingen degildir
Bu senin tarafından sağlanacak bir şey değil. Yazmak istiyorsa yazar
Peki bu durum ne? Yani buluştuğumda kişinin kim olduğunu kadar merak ediyorsun bir şeye ben kırıldım kırılmadım bunu düşünüyorsun çözmeye çalışıyorsun. Ama geliyorsun mesela 2 gün yazmıyorsun ne yani bu
Belki çok sıkmamak istiyordur seni yani sıkıldığını düşünüyordur
Yazmak isteyen zaten yazar ki
Ritüel yap ben de yapıyorum
Erkrklerin gtunu kaldirmayin ya
Büyü ile