https://youtu.be/bh-SdQnTEYk Hani bittiğinde inanamazsın ya bittiğine... Kabullenemezsin bir türlü. Alışkanlığın verdiği boşlukta olur bir yandan. Başbaşa kaldığın tüm duygular acıtır seni! Gün geçtikçe öfke de katışır diğer duygulara. Hepsi büyür, işler sarpa sarar... Uykusuzlukta bir yandan... Ha bide iştah da gider elden! Bu duyduğun, hissettiğin tüm karmaşa, Hasret, seni ona gebe yapar mı?
Yıllarca ayrı kaldık ne yüzümüzü gördük ne sesimizi duyduk o benim nerede olduğumu bilirdi bende onun 15 senelik deli bir aşk hikayesi bizimkisi olmadı kavusamadik bir türlü 7 sene oldu en son ben yapamıyorum diyeli bana kavgamız olmadı hiç tartismadik benim kalmaya gönlüm vardı ama kal demedi şimdi benim iki çocuğum mutsuz bir evliliğim var kalbimin sahibi hala o karşılaştık 3 ay önce tesadüfen bir dokunuş bir bakış bir hasretle sarılma yetti ikimizede hala ikimizde aynı sevdadayiz konuşuyoruz geleceğimiz var mı bilmem ama onun varlığı hoşuma gidiyor huzur veriyor bana
En başta öyle hissettirmesi normal ama zamanla eskisi kadar kanamaz olur yaran. Sonra kabuk bağlamaya başlar. Biraz daha geçince zaman nasır tutar. Dokununca yine acır ama ellemezsen sadece yerini bilirsin. Sonra yeni biri çıkar karşına o nasırı keser atar, yeniden filizlenirsin hayata. Ama o da giderse sebepsiz… işte o zaman o yara kapanmaz olur artık. Var herkesin kapanmayan yaraları, nasırları vardır. Pişman mıyım? Asla. Korkuyo muyum bana dokunulmasından? Yeni yaralardan? Asla. Sevdanın müptezeli olmuşum. Korkar mıyım yaradan, nasırdan, kandan?
Unutmak bazen en iyisi patra böyle şarkılar dinleyerek kendini üzme bence. 5 yıllık ilişkimi 1 yılda unuttum hep bu şarkılar durumlar yüzünden. 2 haftadır askerden döndüm döneli çevre yapıyorum. Her yara uygun ortamda çabuk kapanıyor onu anladım.
Hasretlik sadece içimdeki deli çocuğa onun dışında kimseye hasretliğim yok, o yüzden gebeliğim de negatif. Olsaydı bildirim çünkü karnım şişerdi. ( Stres kaynaklı mide problemlerim depreşir, gastritim nüksederdi o yüzden yani)
Yüreğime taş basarım ama affetmem bittiyse bitti beni sevip te ilişki bitiyorsa bana göre aşırı şiddetli bir sebebi olmalı ben geniş bir insanım neredeyse hiç birşeye kızmam yani ayrılmışsak beni kaybetmiştir diyorum
Yoluma bakarım Duygusallıktan uzak dururum Her özlem her hasretli şarkı film beni gecmişe anılara itebilir Bu yüzden güçlü durmak için pozitif enerji lazım