Aşk İlişkileri Kızlar, Neden Beni Kimse Sevmiyor? Neden Hic sevgilim olmuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 180 boyunda fit yapili ela gozlu isi gucu olan biriyim ama hic sevgilim olmadi kimse de beni kabul etmiyor neden yardim edin Güncellemeler+1 yıl Guncel Kızlar, Neden Beni Kimse Sevmiyor? Neden Hic sevgilim olmuyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İtici bir yanın vardır belki.. 0 0 Yorumla
Sıcaktanöldüm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Oha nasıl yani...Ne diyorsonn 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Dogru diyorum kimse sevmiyor gonlume gore birini bulamdim bulsamda olmuyor Yorumla Sıcaktanöldüm +1 yıl Allah Allah gayette yakışıklısın. Bana bakmazsın yoksa ben yazardım sana.. AA belki de sorun budur tüm kızlar bu bana bakmaz diye düşünüyordur 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Yok alakasi yok bence yasim 24 bugune kadar hic mi olmaz birisi hayatimda hic anlamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sizce neden olmuyor Yorumla Sıcaktanöldüm +1 yıl Bende çözemedim Yorumla Soran +1 yıl Size istek attim Yorumla Sıcaktanöldüm +1 yıl Tamam bakıyorum hemen Yorumla Soran +1 yıl Profilime foto koyuyorum bakarmisin bi gercekteb yakisliyim Yorumla Soran +1 yıl Baktin mi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İtici bir yanın vardır belki..
Oha nasıl yani...
Ne diyorsonn
Dogru diyorum kimse sevmiyor gonlume gore birini bulamdim bulsamda olmuyor
Allah Allah gayette yakışıklısın. Bana bakmazsın yoksa ben yazardım sana.. AA belki de sorun budur tüm kızlar bu bana bakmaz diye düşünüyordur 🤔
Yok alakasi yok bence yasim 24 bugune kadar hic mi olmaz birisi hayatimda hic anlamiyorum
Sizce neden olmuyor
Bende çözemedim
Size istek attim
Tamam bakıyorum hemen
Profilime foto koyuyorum bakarmisin bi gercekteb yakisliyim
Baktin mi