Size neden evlenmemeniz gerektiğini anlatayım dinlemek isterseniz?

Bizim üst komşularımız bizde 5 er yaş büyük bşr evli çift çok iyi anlaşırız. Geçen akşam yemeğe gittik. Yemekte herkesin sadece gözlerinin içine baktım. öyle havadan sudan sohbet ediyorduk. Komşumun eşi benle konuşurken gözlerinin içi gülüyor benim eşim onun kocasıyla konuşurken gözlerinin içi gülüyor. İki kadında eşlerine bakarken aynı canlılıkla bakmıyor. Allahı var ne adam nede ben böyle bir bakışla bakmadık. Onun eşide kasşı yapılı kariyer sahibi bende öyle hatta birbirimize benziyoruz bile. Yani farkımız yok. oda bende eşlerimizle çocuklarla ilgiliyiz herzaman dışardayız eğlence vs ne isterlerse. Ama evlilikler böyle işte.
Dün gece bunu eşime aynen söyledim şok oldu diyecek bir şey bulamadı. Bence evlenip kendinizi gözükmeyen rezilliklere itmeyin.
Gelelim soruma
Siz eşinize bunu böylece smyleyebilir miydiniz?
ya da söyleae ne tepki verirdiniz?

Şimdi bu soruya yüzlerce cevap gelirse sorduğum tüm entellektül soruları sileceğim ve birdaha sormayacağım. Çünkü hepiniz yüzeyselsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım gözleri içi parlıyor derken aşkla bakıyor diye anlaşılıyor. Aşkla değil gözlerinin içi gülmesi aşk değildir süper zekiler
Size neden evlenmemeniz gerektiğini anlatayım dinlemek isterseniz?