Biliyorum cinsiyet değil karakter meselesi ama nedense bütün erkekler aldatıyor yani biriyle yatmasa bile hepsi mesajlaşıyor gibi. Kaç ilişki bu mesajlar yüzünden bitti...
Bunu yapmayan mert adamlar kaldı mı?
Bunu yapmayan mert adamlar kaldı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek eşlilik doğamızda yok da o yüzden. Aldatmasa bile aldatmayı, yani başka biriyle heyecan yaşamak ister insan.
Şöyle düşün: bir erkek, başka kadınları istiyor, ama sevgilisi/eşi olduğu için yapamıyor, cesaret edemiyor, ama bu hep içinde kalıyor. Aldatmadığı için kimse "erdem madalyası" takmıyor ya da alkışlarla "vaay asla aldatmaz" diye kutlanmıyor. Yani hiç bi ödül yok sonunda, sosyal rantı bile yok. Oysa aldatsa ve kimse bilmese hayattan tat almış olur, zevkini yaşar. Asıl soru niye aldatmasın?
Aynı şeyler kadın için de geçerli ama farklılıklar var tabii.
Niye aldatmasın çünkü etik değil ve ahlaki değerlere aykırı. Tek eşli değilsen bunu söylemeli ve tek eşli olmayanla birlikte olmalısın. Tek eşliyle olup başkalarıyla gezemez. Ayrıca madalya takmak dediğin ne? Kim iyi ebeveyn olduğu için ya da başkasına zarar vermediği için madalya alır? Hiç. O zaman herkes çocuğuna kötü baksın, gitsin ona buna saldırsın, sonuçta yakalanmadığı sürece sorun yok...
İnsanoğlu tek eşli değil diyorum. Doğamız böyle, tercih meselesi değil yani.
Ahlaki yönden, evet, hoş karşılanmaz, peki neden bunun üzerine yüzlerce edebi eser vardır? Neden tüm bu ahlaki ıvır zıvırlar olmasına tağmen hep vardı, ve varolmaya devam edecek bu aldatma durumu? Bunları hiç düşündün mü?
Çocuğuna bakmak, çocuğunun büyüdüğünü, sağlıklı ve mutlu olduğunu görmek başlı başına bir ödül. Onun bile sonucunda bir ösül var. Aldatmanın da bir ösülü var: Heyecan, zevk i, belki erotizm. Ama zorlama tek eşlilikte ödül ne?
Zorlama tek eşlilik olmaması için tek eşli biriyle tek eşli ilişki sözü vermemelisin. Yok sen bana sadık kal ama ben her haltı yiyeyim doğamızla falan filan aklanamaz. Madem tek eşli değilsin o zaman kendin gibisiyle olacaksın
Hayır, genelleme yapamazsın. Ben 100% tek eşli bir insanım, asla aynı anda iki kişiyle görüşüp konuşamam.
Mesajın içeriğine bağlı arkadaş olarak yazılan bir mesaj yüzünden ilişki bitmez, cinsel içerikli olursa o zaman olur, kaldı ki aldatmak sadece fiziksel değil ruhen de olur ancak aldatmayan erkek evet vardır.
Yok aldatmak ( rospuluk) yapmadım. Her erkekte aynı değil bu karakter den daha çok Şereflik meselesi benim içim.
Ben kimseyi aldatmadım aldatmam bende kızlara güvenmem bu konuda
Cevap
12Cevap
İnşallah kafan güzeldir yoksa Akil ve ruh hastanesini arayacam 444 6 774
Saçma bir genelleme. Aynısını bir erkek kadınlar için söylese linç ederler. 10 yıldır evliyim ve eşimi aldatmadım.
İşte bir nevi eski nesilsin... şu an pek çok evlilik daha ilk senesinde aldatma yüzünden bitiyor. İnsan güvenemez oluyor bir süre sonra
Aldatmayan erkek çok azdır erkek zevk ve heyecan için aldatıyor sevgi aşk olmadan
Bu olay kadına da bağlı bir şey ama
Aldatmak sadece aldatana bağlıdır. Bahanesi olamaz. Mutsuzsan ayrılırsın, aldatmak seçenek değildir
Ayrılmak isteyipye yakasını kurtaramayan ne yapacak
Vardır. burada da cok var bakirim diyen...
Bekaret başka aldatma başka. Aldatma başkasıyla görüşme, konuşma, mesajlaşmadır. İlla gidip başkasıyla yatması gerekmez
Biliorum. Ama dedigim gibi vardir.
Var tabi.
yok.
Tabikide var böyle düşünmek saçmalık tabi
ben mesela
Vardır
Hayır hepsi aynı değildir
Kaldı ben
Ben.
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?