Var mı tanışabileceğim bir yer? Rus erkekleri çok tatlı ve yakışıklı. Maşallah. Nerden tanışabilirim? Bir yerden ekleyip konuşabileceğim? Daha önce rus erkeklerle tanıştım biliyorum nasıl olduklarını. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. Russiannnnn
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gün
Rus erkeklerini nerden bulabilirim? herhangi bir site falan var mı? troll değilim cidden rus erkeği seviyorum?
Yok kız hiç çapkın değilim, bakınız instagramke silmişke, sosyal medya kullanmıyorke, kendimi sana satmaya çalışıyormuşum gibi oldu ama olsundu. 😂 Ben saplığı seviyorum, iyiyim böyle bomba
Ahahah yani profil resmindeki sensin? Sosyal medya kullanmıyorsun? Ve yalnızsın? Emin miyiz? Yalnız takılıyorum erkekte en tehlikelisi günlük ilişkiler kurar. :D
Ahahah ben internette tanışmıştım ama görüştük vs bayağı hoşlandık birbirimizden benim ülkeme gel herşeyi bırak vs. dedi ama olmadı şimdi sevgilisi var yinede arkadaşça konuşuyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
beş para etmez alkolik kadın saygısı olmayan tipler. karıları o yüzden onların yanında bile benle flörtleşiyor.
Türk erkekleri de farklı değil :)
eeeee sorun ne ganga
Çok yakışıklılar ilgimi çekiyorlar. 😂
woooowww hımmmmm oooooooo yakışaklı diyosun sennnn
gel marmarise dolu ben eşlerine sarkarım sen kocalara yarışırız.
Rus erkekleri fena egolu oluyor
Speakyde bula bilirsiniz genelde ingilizce praktis yapmak için kullanılır
Aaa teşekkür ederim aradığım cevap indireyim programı. Evet maalesef egoları biraz fazla problem oluyor.
Sorun olursa speaky da ismim
m. Ceferov
Çok teşekkürler bakacağım :)
Profil actinmi?
Fethiye'ye gel, beni bul Türkleşmiş Ruslar var elimde. Gerçi çoğunu kaptılar ama olsun. 😂
Türkleşmişseler almayım sağol :D uu sende fena değilsin ama.
Ben buram buram Türküm ama 😂
Allah sahibine bağışlasın seni 😀 zaten sen çok çapkınsındır😆 bana olmazsın.
Yok kız hiç çapkın değilim, bakınız instagramke silmişke, sosyal medya kullanmıyorke, kendimi sana satmaya çalışıyormuşum gibi oldu ama olsundu. 😂 Ben saplığı seviyorum, iyiyim böyle bomba
Ahahah yani profil resmindeki sensin? Sosyal medya kullanmıyorsun? Ve yalnızsın? Emin miyiz? Yalnız takılıyorum erkekte en tehlikelisi günlük ilişkiler kurar. :D
Yıllar önce bir tanecik manitacılık oynadık sonra işte yıllardır bonservisi elinde olan futbolcu Arda ahshah
Hahahaha manitacılık daha güzel ve rahat bence 😂😀 buarada iki yerden benimle konuşuyorsun hahahahaha
Anladın narsist reis 😂
Iyy nefret ederim narsistlerden etrafım onlarla dolu :D
Soruda narsistlik şüphen var ama 😂
Nasıl yani? 😂 açıklar mısın?
İki yerden konuşuyorsun dedin ya, diğer soru narsistlik değil miydi
Haaa evet o 😂 beynim yandı artık 😂
İsteyen bulur gardaş.
Bulmaya çalışıyorum gardaş :)
Rastegele o zaman :) yalnız onlar baya egolu, umarım isteğini bulursun.
Evet çok egolular cidden!!! İnş
davuşka ı m russia private
😀😀😀
Vk dan falan bulursun belki Rusların facebooku
are you gansta
no we are russia
Ahahahh :D
Bende larivan diye bir kıza aşığım benim minik unicornum
Sırp var bende olur mu:D
Sırplarda bebek gibi oluyor olurrr :D
Evet ya 193 boyunda spor yapan koyu sarışın mavi gözlü Paul Walker gibi biri
Keşke nerde öyle biri :D
Ahahah ben internette tanışmıştım ama görüştük vs bayağı hoşlandık birbirimizden benim ülkeme gel herşeyi bırak vs. dedi ama olmadı şimdi sevgilisi var yinede arkadaşça konuşuyoruz
Kız senin eskiyi bana mı ayarlayacaksın? Sonra söversin bana 😂
Şakasına yazdım ya onu zaten ahahah ama sevgilisi olmasa ayarlardık ne olacak biz olamadık diye ahahaha
Güzel olabilirdi :D
Rus erkekleri günlük sevgili arıyor
Aralarında düzgün olanları da var. Türk erkekleri de günlük sevgili arıyor. Çok farkları yok. 😂
Benim manit Pakistanlı çok güvenilir biri tabi şimdilik öyle ya da bilmiyorum Allah çarpsın 😂
Allah mutlu etsin sizi 😀🙏
rus değilim ama rusya ya yakınım uyar mı? :)
Burada bulamazsın
Yok burdan tanışabileceğim yerleri soruyorum. Program önerdiler.
Mesela ne önerdiler
Speaky ve rus facebooku
Vk yani. Orada genelde niyeti bozmuşlar takılıyor. Speakyi hiç duymadım ama ablo ve bi ona bak bence
Yok abloda da sapıklar dolu. Bence gereği yok
Sapık istemiyorum en iyisi speaky sanırım :).
Bilmiyorum o uygulamayı. umarım bulursun
Evlilik düşünüyorlar mı
Vallahi bilmiyorum. Sanmıyorum.
Heee yok benlik değilmiş
Rus. ru
🇷🇺
Ayy bana bul aşko ya :)
Bulursam sanada yollarım :)
Yaa olur çok sevindim şu an ama ya :(
Aşko bulamadın mı
Yok bulamadım :D ahahahaahha hemen nasıl bulayım
Ayy erkeksizlik başımıza vuracak ya 😀