+1 yılGünaydın herkese.
İlişkilerde erkeklerin kadınlardan büyük olması geleneği son zamanlarda ortadan kalkmakta. Bazı aile geleneklerine göre kadınların erkeklerden büyük olması ters gelebilir fakat önemli olan ilişkiyi yaşayan kişilerin mutluluğudur. İşte erkeklerin neden olgun kadınlardan hoşlandığının sebepleri..
1- Anne şefkati
Bazı insanların ailevi sorunlarını ikili ilişkilerine de yansıyabiliyor. Bu nedenle anne şefkatini hayatlarına girecek başka önemli bir kadında arıyorlar. Bu nedenle ailelerinde tramvatik olaylar yaşayan erkekler olgun kadınlara daha fazla güveniyorlar.
2- Tecrübeleri ile yön vermeleri
Her zaman denildiği gibi erkeler geç olgunlaşırlar. Ama hata yapmakta istemezler bu nedenle kendilerinden yaşça büyük kadınların tecrübelerine güvenmeleri ve daha az sorumluluk almaları kendilerini büyümeyen bir çocuk olarak hissetmeleri kendilerinden yaşça büyük kadınlardan hoşlanmalarının en büyük nedenlerinden birisidir.
3- Yeteneklerini keşfetmeleri
Belirli bir yaşa gelmiş insanların istekleri ve hedefleri bellidir. Bunların yanı sıra bu kişiler hangi konularda yetenekli hangi konularda eğleniyorlar bunu belirlemiş oluyorlar. Bu nedenle kendilerinden küçük yaşta olan erkeklerin kendi gelişimlerini tamamlamasına da yardımcı oluyorlar.
4- Hayata dair bilgiler ediniyorlar
Hayat arkadaşlarına kıyasla daha az olaylara şahit olan erkekler eşlerinin tecrübelerinden yararlanarak daha az hata yapmak isterler. Kendilerini her anlamda eğitebilecek bir kadın isteyen erkekler genelde kendilerinden yaşça büyük kadınları beğenirler.
Hepinize saygılar❤️40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni kayıt oldum sadece deng geldin google'den birşeyler aramam lazımdı yanlışlıkla tıkladım içimden cevap verme gereksinimi duydum ve böyle bi platformu ilk defa görüyorum cevap yazarken bile sanırım kendimi kötü hisediyorum neyse.
23 yaşındayım genç bi girişimciyim şu an yaptığım iş hemen hemen tüm türkiyenin bildiği gördüğü (söylersem tabi söylemiyeceğim) aaa senin mi diye cevap vereceğiniz bi iş bu işi askere gitmeden önce yapıcam dedim askere gittim düşünmeye baya fırsatım oldu ve birde askerde gececiydim inanılmaz halde boş vaktim oluyordu düsünecek tek şeyim vardı ulan ben askerden geldikten sonra acaba ne yapıcam asıl askerlik burdan çıktan sonra başlıyor diyordum hep kafamda hep tasardım eğer tasarlamasaydım geceleyin dağın ortasında zifiri karanlığın içinde boş boş bakmaktan başka bir şey yapmıyacaktım ha telefonumuzda vardı yalan yok o olmasaydı belki daha kötüydü her neyse ben kafamda a z ye kadar herşeyi tasarladım ama param yok düşünün o kadar zavallı bi düşünceye sahiptim ki doğuda askerlik yaptım yüksek maaş veriyorlardı yüksek dediğimdw 400 500 tl yanlış anlaşılmasın ben aileden koparsam burdan kazandıklarımı yemesem toplasam ulan alt yapıyı sadece kurabiliyorum diyorum ee ozama askerlik bitince eve gidince calisayim diyorum 5 sene daha calişmam lazım diyorum hiç bi şekilde bütcemi toplayamadım kafamda hangi yola çıkarsam çıkayım olumsuz etkiliyordu projem artık hazır ama bütcem yok icim icimi yiyor ve sonra ben 47 yaşında bi kadınla tanıştım arkadaş gibi askerde olduğumu felan söyledim öyle böyle biz tanıştık böyle böbürlenerek söylemiyim arkadaşlar yakışıklı kaslı biriyim karşımdaki kadın intagramdan takipleştikten sonra bana karşı daga sıcak yaklaştı askerliğimin bitmesine 15 gün kala biz artık bununla dışarıya çıktiğimizda hangi hangi ülkeye gitmek istersin konuları konusuyorduk o bana söylüyordu yani ve benim askerliğim bitmişti o bana nereye gidelim derken ben ona şunu dedim sadece aylardır dediklerimi harfiyen dinledin onlarca kızla konuştum her konuştuğum kızla ilk muhabet onun çektiği aciyi anlatması yok öyle yasadim yok böyle yasadım kendilerini acındirarak bana karşı ilgi duymaya calisiyorlardı ben erkeğim ilgi duymaya calisinca sende birsey yapmadin mi sanki felan diyosunuzdur belki ama yaptim eve yattim gezdimde tozdumda sadece iliskinin en basları her zaman ve hep en iyi yanlarıdır ben o 47 yaşındakı kadınla konuştugum ilk günden beri konuşmamız hep ama hep aynıydı ilk yüz yüze konuştuğumuzda ona kendi projemi kendi hayalimi anlatım ve şu an o hayal gerçek neden ve de pişman değilim kendisi bana şunu dedi evlenmicez belki ilerde sevdiğin birisi cikar onunla sevgili olabilirsin hayatina birini aldigin zaman hayatindan cikabilirim hic sorun degil ben sende yaşca buyuk birisiyim beni istesende sevemezsin sevmeye calissanda hayatindaki insanlardan hep cirkin konusmalar duyucaksin belki yuzune degil ama hep arkandan konuscaklar diyordu halanda diyor burada anlatmak istedigim o kadar olgun o kadar iyimser yaklasıyor ki bana sordugu tüm sorularda altinda hic bir neden olmadan sorması karşılıksız birşeyin oldğunu fark ettiği halde yanımda olması benim ona hiç bir maddi anlamda birşeyi veremeyeceğim bilmesi tertemiz bi ilişkinin ilk gün ki gibi sürmesi hep bundan ibaret ben ona hiç söylemedim seninle olmak bana huzur veriyor seni seviyorum seninle yasamak cok guzel vs gibi kelimeler çünki artık bi yerden sonra ağzından çıkan kelimeler değilde baktığınız açı el kol hareketleriniz ile herşeyi anlatabiliyorsunuz.
Gece gece hiç yazımlarıma dikkat etmedim kusura bakmayın
Dipçe=Ben ona çok güzel bakıyorum.40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu genelde cinsel amaçlı bir şeydir. Kimse sevgiden, olgunluktan falan bahsetmesin. Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi bir şekilde biliyor. O yüzden kendinizden yaşça küçüklerin (+3) sizin düşüncelerinizin olgun olduğu veya daha oturaklı olduğunuz için birliktelik istediğini düşünmeyin. Özellikle ergenlikten yeni çıkmış, hormonlarını kontrol edemeyen kişilerin istediği bir şeydir. İstisnalar vardır. Mesela 10 milyonda bir falan.
20 Yorumla
+1 yılAkranınınız erkekler, bir kadının sorumluluğunu alacak ciddiyet ve sorumluluk duygusuna sahip değiller. Ortamda fazlasıyla görünen manzara budur...
@vampirkayla12 Yorumla- +1 yıl
Akranınız olacaktı ilk sözcük 😉
Teşekkürler
@vampirkayla
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Evet, bazen bende kendi yasitlarimdan hoslanmiyorum cunku cok yapmacik cocuk gibiler oylelerde zaten ama bazilari hepsi degil kendimden 3-5 yas hatta 30 lu yaslarda kadinlardan hoslaniyorum cunku aklı beyni olgunlasmis gormus gecirmis oturmasini kalkmasini biliyo nasil hareket ediceni biliyo nerde ne konusucani biliyo ve o yuzden fenaaa cekici geliyo bana tutuluyorum asik oluyorum vb. seyler daha ne diyim
212 Yorumla- +1 yıl
Yani benden yasca genc bir erkek bulmak istesem sanslar yüksek mi diyorsun 😆
- +1 yıl
Nedenmisss o 😄
- +1 yıl
Yav bende diyorum beni neden havada kaparlar mutlaka begenilcek biseyimi gördün de öyle dedin sirf yasimdan demedin ya 😵💫 aklim nerde orasi benden kalsin bence 🤣
- +1 yıl
🧏🏻♀️🧛🏻♀️ tatli bir vampirim iste
- +1 yıl
Ben bence kirk yasindaki bir cok kadindan da daha olgun düsündgümü düsünüyorum cünkü hayatimda cok fazla aci yasadim, hem dinî hem psikolojik egitimler de aldim. Kisacasi cok fazla tecrübe ve egitimli olunca daha olgun oluyor insan olgunlasmak zorunda kaldim kücük yastan beri.. ancak cocuk ruhluyum ☺️
- +1 yıl
Off tam istedigim gibi gel evlenek ahahah 😂 o olgun beynine kurban olurum senin😊 hayirdir insAllah ne oldu anlat dini derken? Evet aci ceken insanlar olgunlasiyo bende oyleyim zamaninda cok acilar cektim hâlâda devam ediyo acilarim merak ettim konusabilirmiyiz neler yasadin istersen burdan veya ozelden konusalim😊
+1 yıl3-5 yaş fark değildir bir kere. Arada 10 yaştan fazlası varsa ergenle sevgilisi arasında o sorundur hastalıktır saçmalıktır. Olgun sevgili derken bu kast edilir 3 yaş büyük küçük değil
Genelde genç erkekler saçma sapan fanteziler için olgun kadın ister. Oysa olgun kadınların çoluk çocukla işi olmaz.20 Yorumla
+1 yılzaten 2 tane olasılık var
ya benden büyüktür
ya da benden küçüktür
ve ikisinin de pek önemi yoktur19 Yorumla- +1 yıl
Ama ama amaaaaa ücüncüsü nolcak? Benmle ayni yasta falan 😃😂
- +1 yıl
tam olarak aynı yaşta olması biraz zor bir ihtimal. senden ya önce doğmuştur ya sonra :D en azından gün farkı olabilir
- +1 yıl
Belki ayni yil ayni ay ayni günde dogmuslardir olamazmi😁
- +1 yıl
aynı saat doğmamış oluyorsunuz. halen biriniz diğerinizden daha büyük :D
- +1 yıl
Ayy bide ayni saat ayni dk olmasin miii 🤣
- +1 yıl
aynı meridyende değilseniz yerel saat farkı olacak. aynı saatte doğsanız bile lokasyon olarak doğuda olan daha büyük oluyor :D
- +1 yıl
Tamam kazandin tebrikler 😁 🏆 buyrun bey efendi odanizin en güzel kösesine koyarsiniz artik 😆
- +1 yıl
off keşke gerçekten gelseydi o. koyardım kitaplığımın üstüne :D
- +1 yıl
😌
Muhtemelen annesiz büyümüştür o arkdaş tıpkı kadınların babasız büyüyüp baba sevgisini olgun erkeklerde aradıkları gibi.
36 Yorumla- +1 yıl
Oo cok güzel bir bakis acisi 👏🏻
- +1 yıl
Böylelerinden uzak durulmali zaten.. önceden psikolojik testlerden gecmeli 😁
- +1 yıl
@cukur69 kadında erkeğe aşık o nasıl oluyor ise bu da aynen öyle oluyor. Yaş ne olurda olsun annesiz büyümüş bir erkek anne kelimesini söylemeyi bile içinde bir uktr olarak saklanmıştır. Acaba benim annem nasıl biriydi acaba annem bu kadına benziyor muydu gibi. Hep merak umutla kendim büyğk tüm kadınları potansiyel annesi gibi götürür.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 22 yim 30-35 hoşlanıyorum geçen bir banka müdürü gördüm ya kadın çok güzel hemde çok nezih biriydi kabul etse evlenirdim o derece yani yaşıtlarım ergen gerisi resmen yaşitim olan kızlarla ödev için bile konuşmak zor flört hiç olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladim..
+1 yıl22-25 hoşlantısı öyle anormal bir durum değil bence ya onun dışında belli bir yaşa kadar olgun kadınlardan hoşlanması tecrübeyle ilişkili muhtemelen
12 Yorumla- +1 yıl
Dediğin gibi enerji uyuşursa yaşın çok bir önemi kalmıyor önceliği tutku alıyor zaten
- +1 yıl
Evet ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılAileden sevgi görmeyen kadın/erkek aşk adı altında aslında bir ebeveyn sevgisine sığınır. İşte bu sebeple yaşça daha büyük hatta çoğunlukla anne/baba yaşına yakın, daha ilerisi onlara benzettikleri kişilerle sevgili olmaya yahut evlenmeye çalışırlar.
10 Yorumla Yaşıtları ilgisini çekmiyordur, kafa yapısı aynı değildir büyüklerle anlaşıyordur her şey beklenir.
22 Yorumla- +1 yıl
Nice ☺️
+1 yılBen genç seviyorum ama bir çoğunda olgun fantazisi var
29 Yorumla- +1 yıl
Sence neden
- +1 yıl
Sanirim cocuksu cocuksu hareketlerde ve bos triplerde bulunmadiklari icin..
- +1 yıl
Biraz da iş yatakla alakalı gibi
- +1 yıl
Biraz? ! 🤨
- +1 yıl
Birazdan fazla mı diyorsun
- +1 yıl
Aslında gençler daha enerjik orada haksız mıyım
- +1 yıl
Evet kesinlikle
- +1 yıl
Kıpır kıpır ve çok istekli oluyorlar şeyde
- +1 yıl
Bana bu daha cazip geliyor bir çok kişinin aksine
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende de aynı durum var nedensizce daha hoş buluyorum orta yaş kadınları
14 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Güzel cevap😌
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. 25 yaşı örnek vermen hata. 25 yaş bir kadının en güzel olduğu yaş bence
22 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilir, ne cok fazla genc ne de yasli.. keske bu yasta kalabilsem.. 🥲
+1 yıl22 yaşındaki bir genç 25 yaşındaki birinden hoşlanınca YAŞÇA BÜYÜK mü oluyor? 22 yaşında bir gencin 40-42 yaşında birinden hoşlanması olsa o zaman yaşça büyük demen gayet normal olurdu.
30 Yorumla
+1 yılbak simdi bir 20 yasindaki kizla konusunca kaprisleri var mastürbasyon ne bilmiyor bile ama olgun bir kadin ne istedini ne almak isticeni bildi ucin erkekler daha cok sever acik ca turkce manasi bu
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılBaşĺık ve tanım pek uyumlu değil. 3 yaş pek bir şey ifade etmez ama. kastedilen konuya dokunursak olgun kadın fantezisi fazlasıyla tahrik ettiğj için
10 Yorumla
+1 yılŞahsen olgun sevmek iyidir bazen bende olgun severimm benden 5-10 yaş kadınları hoşuma gider acıkcasi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılZevk meselesi. Bir insana neden fasulye sevmiyorsun demek gibi bir şey. Damak tadına uygun değil demek ki.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü onlar genelde aptalca tripler atmıyor direk konu direk arzular ve istekler
10 Yorumla
+1 yılasıl kadınlar olgunlar. istediğini bilen egosuz. hayatı tanıyan tripsiz
10 YorumlaHemcinslerin ne sebeple kendilerinden büyük erkeğe ilgi duyuyorlarsa, aynı sebepten..
10 Yorumla
+1 yılOlgun seviyordur. Yani şöyle genelde çoğu kişi cinsellik için tercih ediyordur.
10 Yorumla
+1 yılValla bir kaç yaşi dert etmem
Yeterki kafalar uyuşsun10 Yorumla
+1 yılOlgun erkek seven kızlar gibi bazı erkeklerde olgun kadın seviyor demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü yaşanmışlıkları fazladır ilgi çeker ondan her anlamda öğreneceğin şeyler vardır sohbeti muhabbeti iyidir çünkü çoğu şeyi yaşamış yapmış tecrübe etmiştir çekingenlikleri veya korkuları en az seviyededir bana kalırsa sebepleri bunlardır
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeğeni için teşekkürler çizim size mi ait
- +1 yıl
Hayir ama cizicem InsaAllah cok hosuma gitti cünkü. Rica ederim
Cevap sahibi+1 yılKim çizdiyse detaycı birisiymiş sende çizim yaparken detaycı olmalısın bence detaycılık iyidir mesela kadının boyun kısmında ki aksesuar bir adı varsa bilmiyorum çok hoş bence gerçekçi bir hava katmış ya da diğer bir detay göğüs yapısı mesela biri daha büyük birisi daha küçük asimetrik yani ona bile dikkat etmiş sana sanat hayatında başarılar
- +1 yıl
Tesekkürler 😌
Cevap sahibi+1 yılRica ederim çizimlerini buraya atarsın denk geldikçe yorumlarım :)
- +1 yıl
Tamam InsaAllah Tesekkür ederim simdiden 😌
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
+1 yıldaha kolay olduklarını düşünüyorlar büyüklerin seks anlamında..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluk sevdikleri için 😊
10 Yorumla
+1 yılanne baba sevgisi göremedikleri için bence şefkat arıyorlar
41 Yorumla- +1 yıl
Şevkat değil skş arıyoruz bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaprisle bişiyler elde etmeye çalışan ergenlerden sıkıldığı içindir
10 Yorumla
+1 yılBen kendimden küçük kızları beğeniyorum çıtır geliyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl22 erkekle 25 kız farklı yaş gruplarına girmez ki?
112 Yorumla- +1 yıl
Örnek verdim sadece
- +1 yıl
22 erkek 28 kız falan demiş olsaydın kendinden daha olgun hatunlardan hoşlanmak kötü bişey değil diyebilirdim belki ama 2-3 yaş şaşılacak bişey olmadığı için öyle dedim..
- +1 yıl
Birisi var mesela 19 yasinda benden hoslaniyor.. o sayilir bence
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın peki?
- +1 yıl
Yirmibes
- +1 yıl
Evet 19 - 25 biraz tuhaf bir rakam en azından şimdilik..
Yani erkek 29 olsa ve sen de 35 olsan ortada sorun olmaz ama 19 erkek henüz çocuktur.. - +1 yıl
Evet bir türlü anlatamadim cocuga😆
- +1 yıl
Çocuk olduğu için anlatamadın zaten.
Ve seninde anlatmak için çaba gostermen biraz boşa kürek çekmek gibi sanki - +1 yıl
Konusmuyorum zaten onla..
- +1 yıl
Bak bu bı olgunluktur işte..
Senin yerinde henüz olması gereken olgunluğa ulaşmamış bir hatun olsaydı kardeşim ilgisinden şikayet etmez hatta mutlu bile olurdu.
Seni tebrik ediyorum 🙏 - +1 yıl
Tesekkür ederim 😌
- +1 yıl
Rica ederim efendim ne demek 😊
+1 yılAkıllı çocuklar işini bilir
14 Yorumla- +1 yıl
Wow😏
- +1 yıl
Hah seni gibi akıllı kızlarda işini biliyor 😉
- +1 yıl
Akilli diyen ilk insansin genelde deli derler … thx 🙃
- +1 yıl
Hmm öylemi demek ki millet bakmayı bilmiyor 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değil de şu soruya ekledigin görsel...
Itaatlar ruhlu arzulatici bir kadin olduğunu söylüyor sanki...
Doğru mu00 Yorumla
+1 yılDaha oturmuş fizikleri var daha seksi ve daha kadınsılar
10 Yorumla
+1 yılOkadardan biley olmaz ama 22 52 yasında bşrinden hoslanırsa abes ama olmazmı olur
10 Yorumlabiz sana göre amcayız o zaman sdjfk
12 Yorumla- +1 yıl
Haha neden
+1 yılMesela ben biraz olgun seviyorum
10 Yorumla
+1 yılÇünkü küçükler daha çok şımarık
10 YorumlaKobay olmak istedikleri için.
10 Yorumla
+1 yılOlgun oldukları için olsa gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları tecrübe bazıları çıtır seviyor
10 Yorumla 22-25 çokmuş ya naptın
10 Yorumla
+1 yılSaçma geliyor hoşlantı ama aşksa bir şey diyemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalpten başkası sırf seks için.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kendisi gibi çocuk birisiyle yapmak istemiyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Durumun çok terside var yadırganıcak bişey yok
10 Yorumla
+1 yılMallar nzlxhdls
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara baktım da ben yaşlanınca hepiniz genç seversiniz erkek değil misiniz tüüü ben gidiyorum nzpzgssl
- +1 yıl
🤣🤣
Ben mesela 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Yasindan her zaman daha olgun oldugun icin olabilir mi? 🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kendimden kucuk seviyorum
10 Yorumla22-25 yasca buyuk sayilmaz ki cok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunluk cekicilik katiyor kizlara
10 Yorumla
+1 yılBence olgun kadınlardan hoşlandıkları için.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen kaç yaşındasın
12 Yorumla- +1 yıl
Yirmibes
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş
+1 yılOlgun seviyorlardır
20 YorumlaOlgun bayan herzaman iyidir
10 Yorumla
+1 yılIlgi ve sevgi eksikliğinden dolayıdır belki
11 Yorumla- +1 yıl
Ve ya cinsellik düşünüyordur seninle
+1 yılolgunlar iyidir
10 Yorumla
+1 yıl22 ve 25. Ulan çok yaşmış ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe diye düşünüyorum
10 Yorumla Bende olgun severdim, daha genç yaşlarımda
10 Yorumla
+1 yılolgun kadın baskadır
10 Yorumla
+1 yılZevk meselesi 😉
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026