dün öbürüyle tanıştım iki gün öncede diğeriyle ev arkadasıymışlar az önce telde konuştum eski sevgililerimden bashsederken instgram şifre takipçi mevzusundan bahsederken senden birini çıkarmanı istesem çıkarırmısın dedi bi baktım ortak arkadasız ben kötü oldum konuşamadım bundan haberim yoktu kendimi kötü hissettim uzagız ikisinin haberi yok davet ettim gelcekler ay napcam birini seçmeliyim birinide engellemeliyim çok çaresizim napıyım
Güncellemeler
+1 yıl
çocuk dediki o arkadasım böyle kız var çok güzel dese bana anlatsa hoşuma gidermi dedi of
Güncellemeler
+1 yıl
gitmez dedi
Birbirleriyle en yakın arkadaş ikiside polis konuşuyorum haberleri varmıdır birbirinden yardım edin?
beni merak ediyo az önce aradı msjına cevap vermiyom nerdesin diye hiç beni bu kadar merak eden olmadı diğeri ise erken msja cevap verir ve Şu an bir saattir msjıma cevap vermedi çünkü hastaydı ven son uyuyacaktı ve ikisi aynı evdedelermiş o uyurken ben arkadassıyla en yakın dostuyla telde gelecekle ilgili konuştum utanıyom kendimden napcm ben çok kötü oldum konuşurken adamla sesim çıkmadı konuşsana dedi of çocugun sesinden etkilendim konuşmak istiyom
aslında onu dört gün önce tanıyom fake hesapta tanıştık benim oldugumu bilmiyo arkadasım seni begenmiş dedim bende istemiyom kimseyi dedi belki görünce değişir dedim tm bakmam lazım dedi ve gördü yazdı gelcem yanına dedi oda of
Yani benim beynim yandı nasıl bunlar nerde sen nerdesin nasıl tanıştınız ve niye geliyolar nasıl güveneceksin reelde görüşmeye niyetleri ne valla çok soru sordum..
Bence ikisini de engelle geleceklerse senin kara kaşına gözüne vurulup gelmeyecekler amaç farklı anlamışsındır umarım neyse ii geceler yine de sen bilirsin.
yok onu istemiyom fakedan yazdım tanışkmı diye kabul etti bide cok yalancı baya hemde diğerini denemedim ama kardeşim onun kadar yalancı değildir az oyun oynayıp ona konuşmayı kescem
bana dedikikimse bana yazamıyo mesajlar gizledim dedi ben önce dediğim için neyse knk o fake kızada ne meslek yaptıgını yalan söyledi polis ya kendisi üniforması var istegini kabul etmiyo et dedim görüşek o zaman ederim dedi bn beykozda yasıyom dedim oda bahcesehir yarın gel dedim tm dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu polisli sorular niye arttı son günler de? Yoksa aynı kişi mi soruyor bu soruları?
yok ben ilk defa
Bu kız olmasa bile bence de aynı kişi soruyor takmış polislere üst üste
@Sananeenden5sk Değil mi ama? Bu kadar tesadüf de fazla artık.
Aynen öyle sorular var ki sanki polislerden başka bi meslek grubu yok
Bu sitedeki kişilerin çoğu ufak yaşta ergenler yani normal bu sorular bence ahshha
@Sananeenden5sk Sıkıntılı kişiler var maalesef
Er ya da geç öğrenirler, ikisine de yol ver
birini secsem ya da desemmi arkadasca konuştuk ama tanışak begendiğini dedi der of
Umarım arkadaşça konuştun, yoksa ayıp ettin her ikisine de.
diğeri beni merak ediyo şu an mesajlarına cevap vermiyom arıyo acaba onumu secsem
Bence adam akıllı anlat, eğer ses etmezse sende düzgünce birliktelik yaşa.
eder bence ona kimseyle konuşmuyorum dedim sadece senle konuşuyom dedim
Kmk en iyi olanı al işte
beni merak ediyo az önce aradı msjına cevap vermiyom nerdesin diye hiç beni bu kadar merak eden olmadı diğeri ise erken msja cevap verir ve Şu an bir saattir msjıma cevap vermedi çünkü hastaydı ven son uyuyacaktı ve ikisi aynı evdedelermiş o uyurken ben arkadassıyla en yakın dostuyla telde gelecekle ilgili konuştum utanıyom kendimden napcm ben çok kötü oldum konuşurken adamla sesim çıkmadı konuşsana dedi of çocugun sesinden etkilendim konuşmak istiyom
Aranızda kaçar yaş var
dün tanıştığımın yaşını bilmiyorum bşka seyler konuştuk polislikle ilgili ve sac rewnkleri falan diğerinin yaşı 24 benimde 24
E daha dün tanışmışsın nasıl seçeceksin onu
aslında onu dört gün önce tanıyom fake hesapta tanıştık benim oldugumu bilmiyo arkadasım seni begenmiş dedim bende istemiyom kimseyi dedi belki görünce değişir dedim tm bakmam lazım dedi ve gördü yazdı gelcem yanına dedi oda of
Yani benim beynim yandı nasıl bunlar nerde sen nerdesin nasıl tanıştınız ve niye geliyolar nasıl güveneceksin reelde görüşmeye niyetleri ne valla çok soru sordum..
İstanbul'da yaşıyolar ben amasya tanımak için gelcekler ama napcam hangisini secim
ne farkları var
Birine gel birine gelme diceksin yani
birisi takipten çıkarmanı istedi o diğerini değil mi
evet istedi konuştugumuzu biliyomu bilmiyomu bilmiyom ama bana dediği şu güncellememi oku canım bak ona göre yorum yap
Yani kıskanmış mı
Durduk yere böyle bir soru sormasından şüphelenmedin mi ya biliyosa ve konuşmanı kesmeni istediği için demişse..
biliyomudur yani kıskandımı
Yani sanki öyle gibi
o zmn sorun etmemiş konuşmama
Ağzını aramış olabilir
tam belli etmemiş anlamışsa da
napıyım kız bişey de
İkisini de son kez anlat bi bakıyım ve içinden geçen ne bunu ben dedikten sonra söyle ama
anlatamam beni merak eden cocugu kaybedemem
Bence ikisini de engelle geleceklerse senin kara kaşına gözüne vurulup gelmeyecekler amaç farklı anlamışsındır umarım neyse ii geceler yine de sen bilirsin.
O zaman seçimini yapmışsın sen
@Sananeenden5sk Bence de..
yaptım yeni tanıştıgımı seccem onu değil vazgectim
Seni merak edeni mi
yok onu istemiyom fakedan yazdım tanışkmı diye kabul etti bide cok yalancı baya hemde diğerini denemedim ama kardeşim onun kadar yalancı değildir az oyun oynayıp ona konuşmayı kescem
yalanı nasıl öğrendn
bana dedikikimse bana yazamıyo mesajlar gizledim dedi ben önce dediğim için neyse knk o fake kızada ne meslek yaptıgını yalan söyledi polis ya kendisi üniforması var istegini kabul etmiyo et dedim görüşek o zaman ederim dedi bn beykozda yasıyom dedim oda bahcesehir yarın gel dedim tm dedi
Siz instadan tanıştınız dimi
Önüne gelene yazıyordur o zaman
@Sananeenden5sk fake benim oldugumu anladı ve segilim o benimarkadasıyla yollarımızı ayırdık ikiside ögrendi bunu ikisiyle konustugumu
Nasıl yani ee öğrenince ne oldu
Okeye dördüncü arıyor musun 😅
Grup yaparsiniz hayir demezler
Trolünüüü Sktgm
yemin ederim gercek
Çarpılcan yemin etme
@çokdüşünmee valla değil kardeşimiki gözüm önüme aksın şu an burdan kalkmak nasip olmasın yemin ederim değil
Görüşümü niye kaldırdin zorrruma mı gitti
Zorrruuunaa*
@çokdüşünmee kaldrmadım tröl valla değil of napcam ben beni merak edeni seccem büyük ihtimal
İkisini de engelle
neden
Hangisini engellersen öbürü sana ve engellemediğin kişiye düşman olur
nerden ögrencekler of ben napcam az önceki merak eden ve telde konuştugum çocukla sevgili olmak evlenmek istiyorum belki ne olacak
İlla ki öğrenecekler
birini secsem ne olck of
hangisi yakışıklı
telde konuştuğum ve o merak ediyo beni ayrıca diğeride yakışıklı iyi birisi bana yardımcı oldu of hangisini seccem
anladım. beni seç
Vardır
nerden biliyon
Tahmin