Burclar gercektende kisiligi yorumluyor bence. Sizce en sadakatsiz aldatmaya egilimli burc hangisidir erkeklerde?
Bence ikizler ve koc burcu
Bence ikizler ve koc burcu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevremde bir sürü koç burcu var hepsinin tek kötü özelliği inatçı olmaları onun dışında çok sadıklar sevdiklerinde başka kızlar ya da erkeklerle konuşmayı bırakıyolar hayatlarını resmen sevgililerine adıyorlar. Boğa erkekleri çok çapkın olur başta onlar aldatır sonra kova kadını ve erkeği aldatır birde ikizler burcunun bayanı.. benim çevremdeki insanlarda gözlemlediğim sonuç bu kim bu burçtansa aldattı mutlaka akrabalarımdan arkadaşlarımdan... ben internetten bakıp söylemiyorum yani gözlemlerim bunlar
Ben ikizlerim fakat hiçbirzaman aldatmadım bu yüzden burçlara göre genellemeyin ve hayatınızı şekillendirmeyin
Bu soru yanlış. Buradan yazıyorum bu soruda bir kıskançlık krizi var ; p
Cevap
18Cevap
Sadakatı olmayan ikizler kadınıdır bir çok araştırmaya göre kanıtlanmıştır. Bu burç kadınlarıyla yasayanlara allah yardım etsin, bende yıllar önce yaşamıştım, önce size seviyormuş gibi yapıp sizi avucuna alırlar, sonra birden bire umursamaz olup sizi yedekte tutmak için arkadaş kalalım diyerek üzülmeyesiniz diye kısa yoldan başlarından sağarlar, sonra zaten 2 ci sevgilisiyle takılırlar, ama onunlada olmaz sürekli değiştirip dururlar biraz doyumsuz kadınlardır bunlar hiç bir kimseye kolay kolay bağlanmazlar,,, aşka gelince aşık olacaklarına asla inanmayın kandirilirsiniz ve yarı yolda bırakıp giderler, olumsuz bir şey gördüklerinde hemen terkederler çok yıkıcı ve asla yapıcı değildirler, çok fazla erkek arkadaşları vardır hep yeni insanlar tanımaya bayılırlar eğer birinden hoslanirlarsa gözleri hiç bir şeyi görmez sevgilisi olsa bile acımadan aldatırlar kısacası bu ikizler kadını aldatmada dünyada üstlerine yoktur, uzak durun,
Şüphesiz ki Kova, Koç, İkizler, Aslan, Terazi ve Yay
Hava ve Ateş grubu burçları sadık olmazlar genelde. Su ve Toprak burçları sadıktırlar. Yani yarı yarıya düşün. %50 ye %50 :)
Kova abi ben bir kizla birlikteyken baskasiyla kesisebiliyorum cokta hos oluyo :))
burçlarla ilgisi var mı bilmiyorum ama hayattaki ilk prensibim sadakattir ve kova burcuyum (:
Burçlarla ilgisi çok az adamlıkla alakalı bir durum.
Bu cevapların içinde tüm burçların geçtiğine göre Karakter yapısıyla alakalı bence :)
Ben koçum ama kendimi övmek istemiyorum. Lider duygumuz var sadık mıyız tabi ki adamına göre
onu bilmemde en sadık akreptir sahsen ben öyle olurdum
Hangi Koç'un boynuzunu yedin diye sorarlar adama..
Yoo dostum, koç sadıktır :)
Karşısındaki sadıksa ipnelik yapmaz koç :)
ikizler mi sadakatsiz? hadi oradan be
yay koç ikizler diye okumuştum
noluyok la ne ikizler, bence terazi
İkizler
Ben aslanım hiç aldatmadim
Kesinlikle kova ve koç
Koç.
yay ve koç
En sadik koctur.
İkizler ^^
Boğa, ikizler, kova
Ben geldim :D