3 gün sevgilinizden haber alamazsanız ne yaparsınız? gerekçe olarak da aile sorunları olduğunu ve yanlız kalmak istediğini söylerse, tepkiniz ne olur?
Cevabın nedir?
bir An benimki soruo die korktm :)) aynı şeyi bende yaptm biraz anlayış sadece. gerçekten bazı insanların problemi oldugunda hele ki ailevi bir mesele oldugnda kendini dışarıya kapar. bende öyle yaptm. Ona ailemle problemlerim var dememe rağmen irdeledi ve daha çok bunalıma soktu. sonuç ayrılık... Sende şu An ona karşı anlayışlı olmaktan başka çaren yok.
018 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptım soruda sorduğumu şu an soğuk bana karşı
Soran+1 yılneden? 2 haftadır böyle soruyorum çünkü onun benden yüz döndermesi beni mahfediyor
Soran+1 yılKaç gündür sormaktan yoruldum, bir kere ben beni sevmiyorsun diye düşünüyorum dedim, kavga çıktı, kavga sırasında senden hoşlanmıyorum dedi sonra burnunu sürmek için söyledim dedi :(
Soran+1 yıl1 yıl olacak neredeyse
Soran+1 yılKavga edince seninle bir geleceğimiz yok diyordu :(
Soran+1 yılonu da sordum, saçmalama dedi bana, ayrılmak istesem annem babamla niye tanıştırayım dedi
Soran+1 yılHaklısın, benim bu konuda konumum nasıl olmalı sence?
Soran+1 yılHaklısın yarından öyle yapayım, mesajlarına cevap vereyim mi?
Soran+1 yılCevap vermezsem, bu sorudaki gibi mi olur?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka bir aciklamasi olmalıdır der beklerim ama sonuç olarak bir açıklamada yapmıyorsa. Güven kaybına sebep olur ve hersey dahada zorlasir..
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ile sorun yaşamış ve sevgilisi de ona hava atmışsa psikolojik durumu kötü olmuşsa?
Cevap sahibi+1 yılHer iki tarafta konuşarak halde bilir sorunlarını tabiki ilk olarak güzel bir açıklama yapılmalı ve düşüncelerini ögrenmeli.. ama yok bu benim özelim der bende kalsın diyorsa o başka ilişkilerde birşeyler gizlenmemeli. bu benim bakış açım
Soran+1 yılAçıklama yaptım ama yok, düzelmedi
Cevap sahibi+1 yılYeterince açık olmalısın demekki ya da daha önceki durumlarida göze alarak güven sarsılması yaşıyor olabilir burdada sen durumu ele alıp güvenini yine kazanmalısın tabi sende hala istiyorsan..
Soran+1 yılIstiyorum ama konuşmak istemiyor benimle, artık başka insanlarla vakit geçiriyor
ben 10 gün ayrı kalmıştım habersizce çekip gitmişti uzak mesafe olduğu için dayanamadım 8. gün gittim şehrine evini buldum kız gönderdim inenem demiş sonradan öğrendim ki intihar etmiş 1 hafta yatmış ondan inememiş
011 Yorumla
Soran+1 yıl:( geçmiş olsun, ben de intihar eşiğindeydim :( Sonra ne bileyim çıkı verdim, düşün kızın annesi de öğrenmiş bu olayı, ilişkim mahfoldu
Soran+1 yılAffetmedin mi?
- +1 yıl
en başında başlarken bir erkek ve yalan olursa bitiririm dedim
yalanını yakaladım 3-4 kez ama sevgim ağır bastı affettim bekledim düzelir mi diye düzelmedi affetmedim engelledim her yerden isterse şimdi intihar edip ölsün başıma bela olmayacaksa banane ki ondan? nefret ettim baya soğudum çok iyiyim şu an
Soran+1 yılNe güzel, ben bir aşk girdabıdır battım çıkamıyom
Soran+1 yılinşallah, çok karışık durumlar, 10 aydır çıkıyoruz 10 bin tane sıkıntı oldu ya, zamanında onun yanına gide bilsem iyi olacak
Soran+1 yılDestek olmuyor maalesef, bunalım mı geçiyor nedir, bir öyle bir böyle
Soran+1 yılKaç aydır psikolojik hastalıklardan bashediyor, tedaviye gidecekti
3 günü bırak 3 saatte bir rapor vermezsen durumun vahim
03 Yorumla
Soran+1 yılBizimki öyle değil hiç takmıyor her saat durum sormuyor
Soran+1 yılNasıl yaniş
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
1Cevap
+1 yılBabasını ararım, eğer ulaşamazsam kardeşini ararım ona da ulaşamazsam kuzenlerini amcalarını ararım. Yine ulaşamazsam hastane karakol her yeri ararım. Bir sonuç çıkmazsa evine giderim. Yine bir şey çıkmazsa hep buluştuğumuz yere gider beklerim. İlla ki gelir oraya
00 YorumlaBenimle paylaşması için çok ısrar ederim. Veya anlatmazsa onun kafasını dağıtıcak şeyler yapmayı öneririm yalnız bırakmak istemem mutlaka bişeyler yapmaya çalışırım. Ama yok yine de yalnız kalcam diyorsa da keyfi bilir 3 gün sonra kendisinin arayıp mesaj atmasını beklerim rahatsız etmem.
00 Yorumla
+1 yılBasıma geldi. Ulaşabileceğim herkesi aradim. yetmedi hastaneleri aradim. 18 gün sonra bana msnden mesaj attı dönücem bekle dedi sonra evlendi ;)) nasıl iyi mi? Kızlar donucem deyip gideni beklemeyin ;)))
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç birşey demedim ama döndüm
- +1 yıl
:(( o dönmedi... He seneler sonra öldü bu da var tâbi
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin
- +1 yıl
Amiiiin amin...
İhtimal üzerine konuşuyorum ve hiç hoş karşılamam hatta bir daha hiç haberleşmeyelim derim ama aile sorunları dersede bende eşek başı değilim afedersin ama insan söyler paylaşır ben yabancısı mıyım onun kızarım ama sonra geçer belki...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ailesiyle sorunlari olabilir bunun iliskinizle ne alakasi varmis sana yansitiyor cok sacma... benimkide dunden beri mesaj atiyorum cevap vermiyo 13:04 en sonki oglende konustugumuzla kaldim
014 Yorumla
Soran+1 yılPeki, bir daha sever misin bu olaydan sonra?
Soran+1 yılSoğukluğu nasıl belli edersin?
Soran+1 yılAmin ama bu sorumun cevabı değil
Soran+1 yılPeki ne zaman eskisi gibi olursun? Sen dediğin gibi oldu gerçekten benimki de :(
Soran+1 yılNe tavsiye edersin? kendini kızın yerine koyarsan ne yaparsın? ben ne yapmalıyım?
Soran+1 yılbütün bu olaylar son 3 haftada oldu
Soran+1 yıl3 gün haber vermiyen benim kız değil
ben 2 ay haber alamadım sen ne diyosun ya tabi odan sonrada güzel bir kapanış yaptım o yarı meselede
011 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay bırakmak resmen ya, terketme, ben 3 gün böyle oldum, Anne Babam üstelik sevgilim de bana hava atınca yanlız hisettim
- +1 yıl
ben kendimi öldürecektim. ailemle hep kavgalıydım sonra ailem psikolojim bozuldu diye beni başka bir şehire gönderdi bir sabah saat 8.11 di çok iyi hatırlıyorum aradı bir ağlamıştım anlatamm snra telefnu kapattım bidahada açmadım hala beni unutamadıgını söyler ama iş işten geçti
Soran+1 yıl2 ay affedilmez ya, ben 3 gün için aff alamıyorum
Soran+1 yılSeviyorum hem de deli gibi onun için yapmadığım şey yok, gel ki çok kırılgan biriyim, kız arkadaşım da çok insanı aşağılayan bir konuşma tarzı var, hep hava atıyor, ailemle sorun yaşadım, onula konuşmak istedim bana biz şöyle villa alıcaz şuraya yerleşcez falan diyince ohoo bunun gelecek planlarında ben yokum dedim, uzaklaştım
- +1 yıl
haa sizin alt yapı zaten sağlam değilmişki kardeşim kızın genetiğinde bozukluk var yani pamuk ipliğine bağlıymış senin yaptığında çok can yakıcı bişey ama onun tavrıda çok aşşalayıcı ne yapmayı düşünüyosun bence zamana bırak yemnle seviyosa sana döner ve hiç bişeyde baklemez senden
Soran+1 yılinşallah, daha önce seninle nerede dersen yaşarım diyordu, şimdi kariyer peşine düştü beğenmemezlik yapıyor, bence annesi benim için çok zayıf demesi böyle yaptı onu
- +1 yıl
benm annem küfür etti ama içimde hala onun sevgisi bitmedi bir insan severse lafa görünüşe davranışa bakmaz adam gibi sever ben bunu bilirim bence aşk budur ve böyle çocuksu seylerde düşünme yok annesi böyle dedi diye yok arkadaşı şöyle dedi diye bitirdi sen özürünü dile tamm hatalıyım ama bu yüzden hatalıyım diye açıklama yap bak olgun davran sana nasıl dönüyo
Soran+1 yılBen anne babasıyla da tanışmıştım, akrabaları falan da biliyor ama kim onun kafasına kariyer planları soktuysa Allah belasını versin, kız benimle kümeste yaşamaya razıyken normal yaşamı beğenmez oldu
Soran+1 yılÇok garipleşti ya, anlayamıyorum, bu olay aslında soruda sorduğum olaydan sonra oldu
+1 yılÖnce içimden söylenirim. Kesin kaza yaptı gebertti kendini zaten dengesizin önde gideni, derim. Sonra bana ailevi olduğunu söyleyince önceden söylemediği için hafif kavga çıkarırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki artık onu sever misin?
- +1 yıl
Bu sevmeme engel bir olay olamaz
Canım sıkılır ama bir şey diyemem. Şahsi malım değil sonuçta bir insan. Konuşmak istemiyorsa onu zorlayamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 gün bir şey degil
20 gün birbirimizden habersiz geçmişti.04 Yorumla
Soran+1 yılNaptınız peki?
- +1 yıl
o elinden geleni yaptı kapıma kadar geldi haber alamayınca
ama ben hiç bişey yapmadım
Soran+1 yılAyrılmak mı istiyordun?
- +1 yıl
hayır, çok agır konuşmuştu kalbim kırılmıştı falan filan işte...
bir kere 3 gün haber alamama gibi bir durum olmaz ben kalpten giderim 3 gün cevap alamasam
010 Yorumla
Soran+1 yılO da öyle olmuş ama hala affetmiyor
Soran+1 yılNe yapcam peki?
Soran+1 yılAçıkladım, durum böyle böyle dedim, sonra bir kere de kavga olmuştu, kız arkadaşı bana küfretmişti onunla barıştığı için kavga ettik, ayrıldık sonra ben dayanamadim barıştım ondan sonra da ona beni sevmediğini düşünüyorum dememle işler sarpa sardı, şu an çıkamıyorum işin içinden
Soran+1 yılAilemle sorumlarım vardı, tek varlığım olarak ona yazdım, zehirlenmiştim aynı gün, konuştuk hiç beni takmadı, gelecek planlarından bahsediyordu, şöyle yapıcaz şuraya yerleşcez çok paramız var, şu villayı alıcaz falan diyince, brn de onun gelecek planlarında ben yokum diye düşündüm
Soran+1 yılAnnesinin kazancı fena değil ama işte hava atıyor hep, benim de moralim bozuluyor, kendimi yanlız hissediyorum
+1 yılYa basina bir sey geldi oldu falan
ya da birini buldu beni aldatio00 Yorumla
+1 yılo ne la. sevgiliyiz biz derdi varsa da bana ulaşır benle paylaşır, ha yalnız kalmak istiyorsa da bir haber verir, bir konuşma yapar.
10 Yorumla
+1 yılBoynuzu ensemden çıkardığını..
3 gün ne lan..
Sevdiğim adam derdini bana anlatacak
Yok öyle bir dünya..05 Yorumla
Soran+1 yılYa ondan sıkılıyorsan dert anlatınca?
- +1 yıl
O zaman sevmiyorsun demektir.
Soran+1 yılyok, kız sıkılıyorsa çocuğun dertlerinden?
- +1 yıl
Seven sıkılmaz
Soran+1 yıl:'(
+1 yılhoş karşılamam beni adam yerine koymadı der bende ona o muameleyi yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöldümü kaldımı kısmını geçtikten sonra ise ilişkinin bittiğini düşünürüm net
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki, ondan soğuman geçer mi?
Cevap sahibi+1 yılhyr
ben genelde 3 haftada bir aradığım için sorun olmazdı :D
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarından başlar babasına kadar giderim aramada :D:D:D:D
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olarak yalnızlığıda kalabalığıda ben olmalıyım benle herşeyi konusmalı artık beni sevmediğini düşünürüm
07 Yorumla
Soran+1 yılbu düşüncen zamanla geçer mi? ne kadar süreye unutursun?
- +1 yıl
Unutmam sadece ona karşı unutmuş gibi yaparım ve zamanla geçmesi de onun hal ve hareketlerine bağlı olur
Soran+1 yılSürekli özür dilese ve neden soğuk olduğunu sorsa ne yaparsın peki?
- +1 yıl
Neden soğuk olduğumu söylerim eğer konusması ikna edici ve samimi geliyosa affedebilirim
Soran+1 yılPek konuşmayı beceren biri dğeil, takıntı yapan biriyse?
- +1 yıl
Biraz sert davran ilişkini tamemen ona teslim etme tatlım
Soran+1 yılPeki :/
onun yanında olmam lazım ne yalnız kalması yalnız kalıyorsa ben neyim!!! başa kişi vardır kesin ayrılırım !!
00 YorumlaDerdi varsa eğer bana anlatmalı. O zaman ilişkide niye güven var. Ben bu durumda ilişkide güvenden şüphe duyardım şahsen.
00 Yorumla3 saat mesaj atmasa biter o iliski bende.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yıleğer sevgilisi anlayışsızsa ve sürekli aşşağılayan biriiyse?
Soran+1 yılBen 3 gün haber falan vermedim, sonra soğukluk oluştu bir kere de kavga ettik, 2 haftadır herşey çok kötü, ayrılığa ilerliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yıl3 gün ne demek? ölmüştür umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılÖldüğümü sanmış
6 aydir 1 gunum onsuz gecmedi kavgalida olsak
02 Yorumla
Soran+1 yılBende de kardeşim, 10 aydır çıkıyoruz ama bana hava atıp da benim moralimi bozması böyle birşeye itti beni
- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılo artık sevgilim değildir
012 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
yalnız kalmak istiyormuş işe bak. oldu o zaman bende 1-2 ay yalnız kalıırm ne guzel
Soran+1 yılŞöyle düşün o zaman, çocuğun aile sorunları oldu ve üstelik sevdiği kız da hava atarcasına gelecek planlamasında onu görmedi?
- +1 yıl
eger gercek bir sevgilisyse sorunu sevdiğinede anlatır
Soran+1 yılO zaman şöyle düşün, sen ona birkaç ay önce sorunlarından sıkılıyorum dediysen?
- +1 yıl
o zaman iş değişir.. ama sevgilisi öyle diyosa oyle birinden sevgili olmaz
Soran+1 yılKız bana öldüğünü sandım dedi, ondan sonra soğukluk başladı, birkaç kavga ayrılıktan dönme falan, şimdi durum kötü, nasıl çıkılır bu işin içinden?
- +1 yıl
sorunlarını dinlemeyen biriyle olmaz. sonuçta sevgili demek hersey demek. sen ona anlatmayacaksan kime anlatacaksın..
Soran+1 yılbir kere sıkılıyorum demişti o yüzden anlatmıyordum
- +1 yıl
bir kere soguyunca.. heves biter
Soran+1 yılArtık eskisi gibi olmaz mı?
- +1 yıl
bilmiyorum.. kız senden sikayetcı.. ama sen heveslisin.. dilerim olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenden sogudugunu ilişkinin bitmek üzere oldugunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka?
Ayril bence. Buyuk ihtimalle yalan soyluyodur
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün haber vermiyen benim kız değil
Sonunda kurtuldum diye cildiririm
00 Yorumla
+1 yılAğzına s... m
01 Yorumla- +1 yıl
hahahha
çekip gitmiş işte...
00 Yorumlaölmemişse öldürürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğurum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman eskisi gibi olursun?
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar 3 gün sevgilinizden haber alamazsanız ne yaparsınız ve ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler