Güzel vakit geçiriyoruz görüntülü konuşuyoruz ikimizde eğlenip rahatlıyoruz. Sonradan tatlı komik güzel sohbetimizde oluyor. Daha sonra bana yazıyor bidaha olmasın diye. Kendisi hep konuyu açıyor benimde hoşuma gidiyor biraz naz yapıyorum israr ediyor. Sonra bitince tekrar diyor olmasın diye. Benim ne yapmam gerekiyor? Gerçektende yüz vermeyince darılıyor ve bende istiyorum aslında kendimi tutup durmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılYani sevgilisi yanıyor ama çocuk ateşini söndürmüyor. Şoyle deyim erkekler bosaldıktan sonra pişmanlık yaşar bir süre. O anki pişmanlıkla birdaha yapmayalım der. Ama azınca tekrar konuyu açar ) bence bu cok yanlıs bırak keyfini cıkar sevgilinin değil mi?
064 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 senedir beraberiz. Daha yeni yeni başladı bu konular ama öyle yapıncada kırılıyorum. Yaptıktan sonra normal sohbetde ediyoruz günlük hayatdan şakalar yapıyor bana iltifatlarda ediyor. Ama sonra ki gün yine başlıyor yapmayalım bi daha konuyu açmayalım diye
- +1 yıl
Anladım anladım. Dediğim gibi erkeklerde boşalma sonrası pişmanlık olur ama bu biraz fazla. Ona ilet ya böyle deme daha fazla yapalım bu işi ya da böyle yapacaksan hiç yapmayalım de. Eminim seni görmeyi şececektir :)
Soran+1 yılAnladım. Şimdilik ayda bir kac kerecik yeterli ama daha fazla olsa heyecanı kaçar
- +1 yıl
Yok bee ne heyecanı kaçması. 2 3 günde bir yapmalısınız bence
Soran+1 yıl2-3 günde bir çok değil mi? Arada böyle olunca heyecanlanıyoruz ikimizde ne kadar özlediğimizi fark ediyoruz. En son 5 hafta önce olmuştu dün yine olunca ilk defa yapıyormuşuz gibi hissettim
- +1 yıl
Çok değil. Cinsellikte bir ihtiyaçtır yemek gibi. Sen 1 ay yemek yeme çok aç olmazmısın? 1 ayın sonunda ilk defa yemek yiyor gibi hissedersin ) cinsellikte öyle işte. Bence sıklıkla yapın eğer sende zevk alıyorsan ve boşalıyorsan. Gerçi kaç dakika sürduğü da önemli. Reel daha zevkli ama söyleyim
Soran+1 yılEvlendikten sonra çok sıklıkla olurda şimdilik arada bi tadımlık yetiyor bana. O da çok üstelemiyor istemiyorum diyince biraz minnoşluk yapıyor hala istemiyorum diyince üstelemiyor konuyu değiştiriyor
- +1 yıl
Knk isterseniz yaparsınız. Çocuk seni azdırmayı bilmiyor sadece
Soran+1 yılÇekiniyor benden😂 her istediğini yapmıyorum ya da kızabiliyorum. Daha yeni yeni oluyor her şey. İkimzde öyle tatlandıra tatlandıra mesaj atamıyoruz daha biraz böyle bi cekingenlik var ama Onu öyle görmek bilene bana yetiyor.
- +1 yıl
😄😄
Öyle görmek bile yetiyorsa biraz azdırıp daha iyisini yapsa düşünemiyorum seni )
Hep cocuk istemesin arada sende azdir cocuğu bos durma 😄
Soran+1 yılNasıl yapabilirim? Dün konuyu acmak için yeni iç çamaşır aldım diyip resmimi yolladım. Fazla o cilve şeyleri yok maalesef bende ve çok utanıyorum
- +1 yıl
Çok basit knk )
Birsuru taktik söylerim. Yazsana bana sen simdi
Soran+1 yılYa özelden yazmak istemiyorum kimseyle sevgilim karşı cinsle konuşsa özelden sinir olurum. Kendim istemediğim şeyi ona yapmam.
- +1 yıl
Öyle de biz flörtlesmicez sonucta onun için yazıyorsun çokta takma bence ) sadık birisin çok belli
Soran+1 yılYok teşekkür ederim gerçekten olmaz burdan hariç kimseyle özel konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen çok iyisin varya )
Tamam burdan konusalım. Şu an konusuyormusun onunla yoksa uyudu mu?
Soran+1 yılYeni görüyorum. Yok dün uyumuştu bu gece yine bişeyler yapmak istiyorum. İş saatlerinde hoşlanmıyor yükseltmemi. Bir kaç hafta önce biraz cilve yapim dedi bana akşama kadar geri yazmamıştı akşam devamını getirdi. Aslında daha cok ondan ilk hamleyi istiyorum kadın ilk adımı yapması hoş olmuyor bence. 2 gün önce zaten ilk ben yeni aldığım iç çamaşırı gösterim mi diye sordum. Resim veya cilveli bişey dedikten sonra o da bana uçuyor ama kendiliğinden o bana öyle resimlerini veya mesajlar yazmıyor korkuyor galiba ters tepki vermemden
- +1 yıl
Olabilir. Bence de ilk erkeğin dile getirmesj gerekir. Zaten seni arzuladığını sana hissettirse dile getirse sen saha bi yükseleceksik azacaksın. Bu gece yapmak mı istiyorsun? Ve ilk adımı ondan bekliyorsun?
Soran+1 yılBen onu hep istiyorum aslında. İlk adımı yapsa bu gece hayır demem. Şimdiye kadar hiç arka arkaya yapmadık en az 2 hafta aralık oldu şimdiye kadar. 2-3 ay önce ilk defa yaptık toplam 4-5 kere yaptık anca. 2 gün önce işte en son yaptık ordada ben başlattım. Baktım bana atarlanıyor çok fena oluyorum bu haline dedim uyuyalım diyincede resim gönderim mi yeni iç çamaşırlarla dedim. Sonra zaten kedi gibi oldu. O ilk adımı ondan istiyorum. Daha ilk sevişmeden önce bana çok diyordu üstündekini çıkart ya da resim atıyordu kendinden beni durduk yere azdırıyordu. Biraz daha cilveli mi olmam gerekiyor böyle masum bi şekilde cilve yapmak istiyorum aslında. Hani sanki bilmiyormuşum gibi onun hoşuna gitceğni ya da cümle kurup onun farklı anlamda anlamasını istiyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışık mı oldu😂
- +1 yıl
Aaaa yazmamisım yazdım sanıyordum ya gitmemis mesaj. Uyudun mu?
Soran+1 yılGeç görüyorum mesajları ya🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ya bende. Özele geçelim iste. Hadi takip isteği at
Soran+1 yılYok yok
- +1 yıl
Benimde bir konuştuğum var ya birbirimize yardımcı oluruz çok iyi olur : )
Soran+1 yılYok özelden kimseyle konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Pekii. Ee dün gece naptınız başarabildiniz mi?
Soran+1 yılDün gecede bugünde başaramadım. Deminden hatta açık açık söyledim istediğimi red yedim
- +1 yıl
Moralin aşırı bozulmuştur. Sakin beni beğenmiyor mu diye şeylere kapılma. Direkt sanal yapalım mı dedim yoksa önceden cinsel konuşmalar yaptın mı?
Soran+1 yılTüm gün meşguldu bende ya kendin ayırırsın zaman ya da ben zorla ilgini cekerim dedim. Baktım ilgi yok iç camasırlı resim yolladım. Böyle ilgimi çekmek nedir seni bunun için mi sevdiğimi sanıyorsun dedi sinirlendi. Öyle değil ama canım cekti dedim olmaz iyi geceler dedi. Bidaha artık kendi kendime resim göndermem
- +1 yıl
Kıyamam ya : ) biraz utanmışsındır. Bana kalırsa seni sevdiği kadar ilgilendiği kadar cinsel olarak da seninle ilgilenmeli ihtiyacını karşılamalı. Hani kendisi istemiyorsa bile seni tatmin etmesi gerekir. Kaç gündür isteklisin ve çabaların boşa gidiyor. Eğer o isterse bu seferde sen yapma bakalım ne olcak. Bu gecelik kendi kendini tatmin et iyice boşal azgınlıgın gitsin napalım kendi kaybetti
Soran+1 yılYok istek falan kalmadı ağlıyorum şu an. Böyle beklemiyordum ya baya üzüldüm. Artık yüz vermem bir kaç gün
- +1 yıl
Ağlama. Bunu hak etmedin ki. Normalde onun istemesi lazım seni. Libidosu düşük biri anca ayda yılda bir isteği gelirse yaparsınız belli oldu. Aynen biraz yüz verme anlasın hatasını değisecek mi acaba
Soran+1 yılAslında o hep istekliydi baştan beri. Kendimi bay kötü hissettim sana yakıştıramadım sen öyle birimisin diyince üstümden sanki soğuk sular dökülmüş gibi oldum
- +1 yıl
Sen öyle birimisin demek nedir be. Yani bu kız senin sevgilin. En özelin. Kız azmış olabilir seni arzuluyor olabilir. Bu çok normal. Kötü bir şey istemiyorsun ki. Ne yalan söyleyim bende şok oldum şu an. Bence kardeşim isteyene kadar birdaha yapma veya hiç yapma
Soran+1 yılÜzüldüm baya ya. Gönlümü alana kadar yüz vermem. Ben en iyisi uyuyayım biraz düşüne düşüne deli olurum yoksa. İyi geceler ve ilgin için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Aynen uyu. İyi geceler dilerim fazla da kendini üzme. Peki arada bende sana soru sorsam olur mu? Eminim yardım edebilirsin fikirlerinle
Soran+1 yılTabi sorabilirsin
- +1 yıl
Benim konuştuğum bir kız var. 1 hafta önce yapmıstik görüntülü seks. Benim libidom çok yüksektir her gün yapmak istiyorum nerdeyse. Ona direkt söylesem bu gece istediğimi abes mi kaçar?
Soran+1 yılBence direk söyleme belki biraz korkutabilir. Kadınlar güzel sözlerden çok hoşlanır. Onunla yine sexting yaparkene söyle bence onu sürekli istediğini son kez yaptığnızı unutamadığnı. Benimkine libidon çok mu tavan yapıyor bu aralar demiştim bir kaç hafta önce. Bana sayende tutuluyorum sana demişti çok hoşuma gitti o gün. Öyle genel olarak libidom yüksek değil de seni sayende desen çok etkilenir. Kadınlar sevgilisinden güzel seksi olduğunu duymak ister arada. Kim zaten sevgilisinden beğenilmek istemez ki
- +1 yıl
Her fısatta dile getiriyorum zaten onu beğendiğimi ne kadar arzuladığımı. Eğer çok fazla üstüne gidersem bunalır diye korkuyorum. O gün 2 kere yapmıştık bir günde. O zaman bu geceden başlıyorum yavas yavas işlemeye dedikerin gibi 😃
Soran+1 yılO günde 2 kere mi çok iyi. Bence onunda libidosu o zaman yüksek. ben sürekli duşa girmekten üşeniyorum😂 dediğim gibi güzel tatlı sözlerle kadınlara nerdeyse her şey yaptırırsın. Benim ki bide arada çalışmadığı günler yatakta atletsiz uzandığı resimler gönderiyordu. Hem yaz mevsimi hem genel olarak tek boxer ile uyuyormuş. Direk benim libidom fırlıyor o halde görünce ya da duştan sonra hafif nemli saç vücut cok etkileyici şimdi benimkini o halde düşününce bilene yine heyecanlandım.
Soran+1 yılBu arada bugün kavga ettik bana zaman ayırmıyor diye. Evlenince harcarım çalışıyorum her dakika sana yazamam dedi sinirli bi şekilde. Kabasın dedim. Sonra o yine bişeyler yazmış ağır bi şekilde. Geri yazmadım. Geri cekilip sessiz durmam daha mı iyi olur
- +1 yıl
Ya ben çok iyi biliyorum nasıl azdıracağımı ama ters tepmesinden korkuyorum. Evet yüksek ikimizin libifosu 2 ker egünde harika oluyor : ) evet geri cekil biraz sakin kal. Evlenince de çalısmayacak mı? Calısınca seninle ilgilenmeyecek mi? Seni de düsunmesi gerekir. Seni şu an azdırıp boşoltsa kötü mü olur? Yarım saatini ayıramıyorsa bilemiyorum. Kendini geri cekmen en mantıklısı
Soran+1 yılŞimdi çalışacam ki evlendiğimizde seninle daha çok vakit geçirebilim diyor. Bilmiyorum ya kötü hissettiriyor 2 gündür kendimi. Zaten cinseliğe hiç heves bırakmadı dünden beri.
- +1 yıl
Heves kalmaz ki böyle yapınca. Benim de partnerim böyle yapsa bende istemem cinsellik vs. Aslında çok şanlı kendisine istekli libidosu yüksek bir sevgilisi var ama tatmin etmiyor. Bu ilişkiye zarar verir kesinlikle. Kendini geri çek bence o senden isteyecektir yakında
Soran+1 yılUmarım öyle olur ya
- +1 yıl
Benimde asırı moralim bozuldu canım istemiyor uyuyacağım dedi. Uyuyacağından da emin değilim : (
Soran+1 yılYaa kötü olmuş :( belki keyfi yoktur bugün hem terslememiş en azından seni
- +1 yıl
Evet en azından senjnkisi gibi terslemiyor. Ama sonuc ikimizde aynı durumdayız : ) Bu gece de aşırı doluyum ya. Acaba tekrar yazsam mı sence?
Soran+1 yılYok israr etmezdim senin yerinde olsam. Dün ben biraz israr ettim bari biraz cilveleşelim dedim orada patladı zaten
- +1 yıl
Hmm. Bende durumlar böyle. Çok yükseğim şu an ama o uyuyor. En iyi bir film izleyim bakalım yarın ne olacak
Soran+1 yılAynen mesajlar duruyorsa ya da resimler onlara bak kendi kendine bişeyler yap
- +1 yıl
Evet öyle yapacağım 1 2 saate. P*rno izlesem ona ihanet etmiş olur muyum acaba
Soran+1 yılBenimkinin mesajları videoları resimleri duryor ihtiyaç duymuyorum pek. Fazla video resimler yoksada hikayeler oluyor ben onları okuyup onu hayal etmeyi seviyorum. Sevgilimden hariç başka erkeklerin şeyini görmeyi sevmiyorum istemiyorumda
- +1 yıl
Hmm. Çok güzel düşünüyorsun. Sevgilin çok şanslı : ) ayrıca o istemiyorum uyuyacağım demişken ben onun videosuna bakarak yapamam gururum incinir 😃 bu gece sadece film izleyeceğim. Seninle fikirlerini almakta çok faydalı ve keyifli ayrıca
Soran+1 yılHahahaha o gurur bende yok😂 zaten ona söyledim mesajları silmiyorum okuyorum seni istediğim zamanlar diye resimler videolarda duruyor. İlk defa okuduğum kadarı beni çıldırtmıyor ama hala etkilileri oluyor ya😂 sana iyi film izlemeler
- +1 yıl
Hiçbir şey ilk yaptığın kadar ki kadar ki kadar zevk vermez zaten : ) 2 yıllık sevgilisiniz yeni yeni yapıyorsunuz bir dolma söz konusuydu. Önerebileceğib film var mı ya korku olabilir gerilim macera fark etmez film zevkim güzeldir 😁
Soran+1 yılKomedi seviyorum sadece ben ya😂 korkuda çok korkuyorum aksiyon ve gerilim beni açmıyor pek
- +1 yıl
Yine de teşekkür ederim 😄
Hadi ben kaçar birkaç izleyecek bir şey buluyum iyi gecelerr : )
Soran+1 yılİyi geceler :)
- +1 yıl
Merhaba naber? :)
- +1 yıl
Yoksunnnnn bayadır
Soran+1 yılİyiyim ya biraz iş güç vardı girmedim pek. Sen nasılsın
- +1 yıl
Bende idare eder sayılır. Evet yoktun bayadır
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kendisinin ne istediğinden emin olmayabilir. Ona büyümesini ve neyi isteyip neyi istemediğine karar vermesini söyle. Git gelleri bıraksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılTersleyince trip atıyor küsüyor. Bende istiyorum aslında kendimi zorla tutmak istemiyorum terslemiyorum bu yüzden
- +1 yıl
Erkek dediğin trip atmaz de
Soran+1 yılOnun tribi benimkinden fena. Haklı olmayı seviyor
Anlamadım soruyu
Cinsellik konusunu kendisi açıyor ve sen devamın getirince bir daha olmasınmı diyor?06 Yorumla
Soran+1 yılEvet soruyu silmesinler diye biraz anlatmak zor oldu. Kendisi diyor resim atınca onu çıkartsana bende çıkartıyorum kendisi sürekli adım atıyor sonradanda olmasın bidaha diyor ama yine kendisi geliyor
Soran+1 yılKullandığnı düşünmemden korkuyor olabilir. Egolu maço biri. 2 senedir bişey olmamıştı zaten arada sapıkca şakalar yapıyordu tepkime bakmak için başta kızınca şaka şaka diyordu. Bir kaç ay önce şakalarına karşılık verince ilerlemeye başladı kendine güvenip
Soran+1 yılNişan söz daha yok ama en kısa zamanda ikimizde isziyoruzda daha benim okul bitmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapınca sonrası pişmanlık ama tadı başka ister istemez devam
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç gün önce benimde hoşuma gidiyor ama günah her zaman olmaz dedi :(
- +1 yıl
mutluluk her daim olsa güzel olur
+1 yılTekrar isteyince geçen bir daha olmasın demedin mi de
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gözüktüğünü ne hissettiğmi söylüyorum diyor sonra neyse diyip kapatıyor. Ama Benimde hoşuma gittiği için bozmamaya çalışıyorum onu devam ettiriyorum
- +1 yıl
Yani böylesi çok zevkli ona sözüm yok tabiki de sonunda kurduğu cümle yanlış
Soran+1 yılEvet beni rahatsız edende tek o cümle
+1 yılsanal seks mi diyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesajlarla resimlerle başlayıp sonunda hep beni görüntülü arıyor sonradanda güzel sohbetde ediyoruz
- +1 yıl
e niye konuşuyorsun hala, sil numarasını salagın
Soran+1 yıl2 yıllık sevgilim
- +1 yıl
olsun fark ederse kahrolayım
- +1 yıl
2nizin yasları ne
Soran+1 yıl23 ben o 27
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaptıktan sonra pişmanlık yaşıyor olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılO da bunu istiyor böyle seviyor demekki sal gitsin
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyince ben kırılıyorum yanlış bişey mi dedim diye. Hangi kişi sevgilisinin onu düşündüğünü arzuladığnı istemez ki. Durum öyle olunca işte biraz özgüvenimi kaybediyorum
- +1 yıl
Bazı insanlarda boşalmadan sonra istemsiz bir pişmanlık oluyor.
O da bunlardan biri
Aradan kısa zaman geçer ve tekrar aruzlar. O zaman tekrar yaparsınız.
Kısacası bu senin ilgini zevkini özgüvenini düşürmesin
Soran+1 yılAnladım. O pişmanlık bendede oluyor ama internetden başkalarından izlemek yerine onunla karşılıklı yapmak daha güzel oluyor
- +1 yıl
Karşında uzakta olsa canlı birinin olması daha etkilidir elbet. Görüntülu mu yapıyorsunuz
Soran+1 yılEvet mesajdan biraz cilve resim falan sonra beni görüntülü arıyor ilerleyince
- +1 yıl
Himm su ilişkiye birebir şahit olmak isterdim 😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakiremisin
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇok mu uzaksınız birbirinize
Soran+1 yılAynen aylarca görüşemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılKamerada gösteriyormusunuz birbirinize
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılOradamısın
Soran+1 yılEvet ikimizde gösteriyoruz
Cevap sahibi+1 yılBoşalıyormusun peki gercekten
Cevap sahibi+1 yılYenimi başladınız bu arada
Soran+1 yılHemen hemen yeni başladık 2 ay önce. Hepde değil şimdiye kadar 4-5 kere anca
Cevap sahibi+1 yılO zaman zevk almıyorsun bence çok
Soran+1 yılAlıyorum aslında. Beni arzuladığnı hayal ettiğni görmek hoşuma gidiyor. Kendine dokunurken göstermesi beni görmek istemesi daha hızlı yapması hoşuma gidiyor. Onu izlemek bilene bana yetiyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekte yapmayı istiyormusun
Soran+1 yılOnunla gerçekte yapmayı istiyorum ama evlendikten sonra. Oraya kadar böyle devam
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yapmazmısın
Soran+1 yılYok imam nikahlı anca
Cevap sahibi+1 yılAma gösteriyorsun o da günah
+1 yılYaşlar kaç
06 Yorumla
Soran+1 yıl23 ben o 27
- +1 yıl
Başkası olablir mi peki
Soran+1 yılYok senden başkası olmaz diyor eğer öyle olsada sana söylerim aldatmam ayrılırım diyor
- +1 yıl
Sen ne düşünüyosun peki
- +1 yıl
Sonuctagoruntulu ve onla yapmak illaki daha çok zevk verr
- +1 yıl
Mesajdan yazarmısn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafedeki sevgilimle fazla yakınlaştıktan sonra bi daha olmasın diyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler