Babam nişanlımı sevmiyor ne yapıcam kafam karışık?

Nisanlim kürt benim ailem Türk nişanlanana kadar nişanlım ile babamın arası çok iyiydi nişanlandıktan sonra Nisanlim bize yemeğe gelmişti Babam da ickiliydi nişanlımın kürtlüğüne laf etti Türkiye de kürt yok burası kürdistan değil diye nisanlim ona rağmen saygısız yapmadı açıklama yaptı sonra baba ben kalkayım dedi gitti 4 aydır konuşmuyorlar ne Babam selam veriyor nisanlima ne nisanlim selam veriyor babamla yabancı gibiler nişanlım babama sinirlendiği için bayramda aramadı babamı zaten nisanlima bağırdım yaptığın yanlış diye Babam da oyuzden sinirli bayramda aramadı beni diye Babam nişanlımı evde istemiyor bu eve girmicek diyor bugün Babam uyurken geldi nisanlim çay kahve içtik annem ablam la beraber annemle ablam uyudular tek kaldık bende uykum geldi diye kalkmasını söyledim diyemedim Babam istemiyor diye nisanlim da trip attı sen beni evinde istemiyorsun diye saatin geç olduğunu Babam uyanırsa bizi tek görürse yanlış anlar dedim dinlemedi trip attı bidaha gelmem buraya dedi söylemek zorunda kaldım babam seni istemiyor bu evde ben kalbin kırılmasın diye söylemiyorum dedim baya uzuldu belli etmedi nisanlimin hataları çok bize geldi geçen gün babamın evde olduğunu bilmiyordu babamla konuşmadı bile dün biz ailece kaynanamlalara hoş geldin bile dememiş bide gelin alma da elini öpmem bile diyor arada kaldım napicam Bilmiyorum nasıl düzelticem aralarını ben nisanlimin ailesine öyle yapmıyorum nisanlimin babası kapanmami söyledi millet ne der çok açık giyiniyorsun dedi bende kapanmak istemiyorum beni nişanlım böyle kabul etti dedim babasının bunları demesine rağmen saygımı bozmadım bayramda aradım her gördüğümde elini öptüm bana yardım edin
Babam nişanlımı sevmiyor ne yapıcam kafam karışık?