https://youtu.be/KvkOYQ_ibdI İmkansız olan hep cezbeder insanı. Tatlı gelir... Öyle bir tatlı gelir ki feleğini sapıtırsın! Ne aklın, ne mantığın durduramaz seni. Kalp ile mantık arasında kaos çıkar. Kim mi kazanır? Orasını da sen söyle. İmkansızlık için çıkan savaşı kalbin mi kazanır, mantığın mı?
İmkansız Olan İçin Çıkan Savaşı, Kalbin Mi Kazanır Mantığın Mı?
imkansız kelimesi beni kamçılıyor biraz zira bana göre hiçbir şey imkansız değildir eğer insan isterse gerçekten kalben ruhen onu elde etmek ona ulaşmak için elinden geleni yapar
Ancak bu biraz zaman emek isteyecek bir şeydir zaman zaman insan bunalabilir üzülebilir hatta bu olmayacak diyebilir ama istemenin cazibesi ve dahası o şeyin sende yarattığı his haz ve dahası mutlulukla kıyaslandığında aşılacak her hedef gidilecek her yol alınacak her riske değer.. Biraz cesaret lazım
Gerçekten imkansızsa o savaşın kazananı yok benim içimde. Kalbim de beynim de o harbte şehit düşer. Ve o şahedet şerbetini çöldeki bedevi gibi kana kana içerim hiç düşünmeden. Ama küçücük bi ihtimal bile varsa yapmıcağım hiç bişey yok o savaşı kazanmak için. Beynim patlar, kalbim sıkışır ama sonunda kazanırım. Ben de vazgeçmek yok. Ya istiklal ya ölüm!!
Duygularım beni yönlendirir, çoğu kararıma da etki ettiği oluyor, lakin son tahlilde daima mantığım kazanıyor. Bu hep böyle oldu. Biraz uzun sürse de, acı çeksem de, mantık hep kazandı..
Günaydın imkansız olani başardım 👍kalbimin sesini dinledim ve yaptım başaramazsin dedileronemli olan zoru başarmak🤗 mantikda çok önemli ben genelde kalbim ne derse onu yapıyorum galiba🤗