Çocuk bir arkadaşım var kız onunla iyi anlaşıyor işte sürekli birlikte oldukları için kıskanıyorum daha bugün bile kıskandım yani birlikte halı saha maçına gitmişler hayır ne diyeyim çocuğa yakınlaşmak için onlarla gidip de ne yapayım futboldan bir şey anlamam ki toptan korkarım bile e diğer hobileri de uymuyor bana geçen film konuşurlarken duydum avengerslı bir şeyler diyorlardı konuya yabancı kalmayayım diye eve gittim biraz izledim hiç bana göre değil ki. Arkadaşımla sürekli vurup şakalaşıyorlar ya ben sadece bakmaya bile utanıyorum kafayı yiyeceğim bu ezikliğim karşısında. Kız benim arkadaşım yani ona hoşlandığını şöyle kız mesafeli davranır diyeceksiniz ama hem söylemek istemiyorum hem de benim saçma kıskançlığım yüzünden neden böyle bir şey yapmasını isteyeyim? Ayrıca kız lezbiyen kız arkadaşı da var yani çocuğu sevmiyor, çocuk da kızdan hoşlanmıyormuş sanırım ama ben hala kıskanıyorum yok yere kendime engel olamıyorum ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu niye bu kategoriye girdi ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanivi kizdan hoslaniyorsun kizin sevgilisi var ama sen kizi sevgilisinden degil bi erkekten kiskaniyorsun üstelik kiz lezbiyen... dogru mu anladim?
Hayır çocuktan hoşlanıyorum
Cocuga söyleyemezsin muhtemelen eger cocuk ondan hoslandigini bilmiyorsa kiza söylersen mesafeli davranir ama eger arkadassaniz da arkadasliginiz bozulur
Ama eger kiz lezse süphelerin bosa
Kız lez
Neden kiskaniyorsun ki sende yap bi tane
Kiskanman dogal ve guzel
Coook garip... Ben de oyleyim ayni...