Bu saydıklarımdan hangisi olabilir sizce?
A ) Seni yüzyüze görmüş zaten ve demekki beğenmemiş
B ) Mesaj isteğini hala görmemiş olabilir
C ) Fake olduğunı düşünüp önemsememiş olabilir
D ) Mesleğini riske atmak istememiş olabilir
Geçen gün iki defa üst üste tedaviye gittiğim diş hekimimden hoşlanmıştım da bekar ve yalnız olduğu görünüyordu ben de instagramdan istek atmıştım ama Instagram'ım yoktu açtım ve sadece ismimin ve profil fotomun olduğu bir hesap düşünün sonra isteği silmişti, ben de tanımadığını varsayarak mesaj attım
“Merhaba bugun gelmiştim tedavi icin simdi de istek attim kabul etmediniz ben de yazmak istedim tanismak icindi rahatsız ettiysem özür dilerim”
şeklinde ama 2 gün oldu mesaj isteği duruyor, okumuş silmiş de olabilir tabi ama bunu ben anlayamam sonuçta
A ) Seni yüzyüze görmüş zaten ve demekki beğenmemiş
B ) Mesaj isteğini hala görmemiş olabilir
C ) Fake olduğunı düşünüp önemsememiş olabilir
D ) Mesleğini riske atmak istememiş olabilir
Geçen gün iki defa üst üste tedaviye gittiğim diş hekimimden hoşlanmıştım da bekar ve yalnız olduğu görünüyordu ben de instagramdan istek atmıştım ama Instagram'ım yoktu açtım ve sadece ismimin ve profil fotomun olduğu bir hesap düşünün sonra isteği silmişti, ben de tanımadığını varsayarak mesaj attım
“Merhaba bugun gelmiştim tedavi icin simdi de istek attim kabul etmediniz ben de yazmak istedim tanismak icindi rahatsız ettiysem özür dilerim”
şeklinde ama 2 gün oldu mesaj isteği duruyor, okumuş silmiş de olabilir tabi ama bunu ben anlayamam sonuçta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni görmüş beğenmemişse fake olamaz… mesajı görmediğini de sanmam
Yazdığınız cümlede ne özne anlaşılıyor ne yüklem önce fikrinizi ifade edebilmeyi öğrenseniz keşke 🙄
İki şık yanlış diyorum geriye bir şık kalıyor lütfen çok zeka pırıltısı 😔
İki şık yanlış ama dört şıktan geriye bir şık mı kalıyor hımm evet aynen zeka pırıltısı ok
D’yi görmedim gıcıkkk 😅
Sen yani C şıkkı fake olduğunu sanıp önemsememiş mi diyorsun?
Seni beğenmemiş diye düşünüyordum ama sanırım sen ona farklı bir hesaptan yazdın… diş hekimine 👍🏽
Sen Mercy değil misin xD
Mercy kim?
Valla ben değilim
Sen ne diyosun ya
Kimim ben burası neresi
Ananın *
Beğenmemiş olabilir, ya da bir ilişkisi vardır
İlişkisi varsa neyse de beğenmemiş olması kırıcı ya : (
Bu göreceli bir şey çok güzel, yakışıklı biri de reddedilebilir
Kendini çok basit yapmışsın ya
Ne alaka? Sevişelim mi dedim amacımın ne olduğunu nasıl biri olduğumu nereden biliyorsun? Gerçekten hoşlandığım için yazdım ben
umarım ileride böyle bir hastam olmaz
Merak etme bu kadar sığır görüşlü birinden kimse hoşlanmaz zaten olmaz yani sana gelen merak etme
tamam etmiyorum
Bu nasıl sapıklık.
Sapıklık değil canım. Gerçekten hoşlandım napabilirdim nereden bilebilirdim hoşlanacağımı. Doktor sevdası olan kezban kızlardan ya da önüne gelen erkekten hoşlananlardan değilim ben genelleyip yorum yapmayın. üniversitede öğretmenine aşık olup evlenenler var siz şaka mısınız şans eseri karşılaştığım doktora aşık olduğumda sapıklık mı oluyor
Daha modern bir şekilde kahve içmeye davet et gerçekten sapik gibi görünme.
Mesajı attım bile artık. Bunun üstüne daha ne yazabilirim peki
Ara bence eğer gormediyse düşsün mesaj caldirir gibi ara.
Kız instadan yazdım numarası yok kii
Aşkım instada görüntülü gibi yer var ya oradan ara düşsün diye.
Hahhaa ay olur mu ya keşke ilk gün yapsaymışım onu
Olur bebeğim 😂 yoksa görmez diğer mesajlara düştüyse
Şimdi yabancı bir bot hesapmış gibi bir hesap açıp copy paste bir mesaj gönderdim 😂 ama kaybolan mesaj moduyla gönderdim ki mesajı açarsa ablayabileyim 😂 ama bot hesap diye açmadan silip geçe de bilir bilemedim
Takipçin var mı? Sakat işler ya inşallah görür vicdansizlik yapmasa da okusa
Evet var ya bot gibi bişi yaptım spor hesabı gibi. Ama kaybolan mesaj yapınca mesaj iletilmigo o yüzden düz gönderdim
Siler geçer bunu anlamam ki yine ://
Görüntü atsana 😂
Oradan anlaşılır 🤭
Ne atıcam görüntü 😂 belki de cidden görmedi mesaj isteğimi ya bilemedim ama görmüş de olabilir bunu bilemeyiz ki
Yani görmemesi imkansız ama bilemiyorum dayılar gibi çiçek at 😂🤭