Aşk İlişkileri Olgun erkek sevmem anormal mi, siz olgun erkek severmisiniz? aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Gençler yaşıtlar ilgilimi çekmiyor hiç Güncellemeler+1 yıl Mmngjj Olgun erkek sevmem anormal mi, siz olgun erkek severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ÜNSALCEM Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 46% +1 yıl En fazla kaç taşına kadar olan olgun erkek tercihindir 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl bu yaşlarda öyle oluyor. erkekler olgun kadın kadınlarda olgun erkeklerden hoşlanıyor. 0 0 Yorumla
AlevliTosbaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Belli bi yaşa kadar iyidir olgun, bi yerden sonra sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Anormal degil. Ne istedigini bilen genc bi kiz olgun erkeklere ilgi duyar. Yasitlarin basit gelir, cocuksu gelir. Zamanla degisecek bu sorun yok 0 0 Yorumla
canimkendimgiller Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Daha zeki olgun olduklarına inanmak istiyorum o yüzden en azından b nim icin 2 4 Yorumla izmirsevdalisiiii +1 yıl Tanışsakmı Yorumla canimkendimgiller +1 yıl Yok abim zeki kültürlü dedik Yorumla izmirsevdalisiiii +1 yıl Zeki olmadığımı nerden çıkardın Yorumla canimkendimgiller +1 yıl Resim isim soru Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Olgun erkek olarak genç kadın tarafından beğenilmek çok güzel bir duygu olabilir diye düşünüyprum. 0 0 Yorumla
MsTerapist Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl çok kız var artık öyle 0 2 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Sende benim gibimisin Yorumla MsTerapist +1 yıl evet Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal benceee 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zevk senin. 0 1 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl normalsin. Yorumla
BtülllMeow Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Akıllı insan severim 0 1 Yorumla izmirsevdalisiiii +1 yıl Benide seversin ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
En fazla kaç taşına kadar olan olgun erkek tercihindir
bu yaşlarda öyle oluyor. erkekler olgun kadın kadınlarda olgun erkeklerden hoşlanıyor.
Belli bi yaşa kadar iyidir olgun, bi yerden sonra sıkıntı
Anormal degil. Ne istedigini bilen genc bi kiz olgun erkeklere ilgi duyar. Yasitlarin basit gelir, cocuksu gelir. Zamanla degisecek bu sorun yok
bu gidişle mezardakileri dirilteceksiniz, sizden korkulur
olgun hatunlara hastayim hele sarkmis a. m. ci
klari uff
Daha zeki olgun olduklarına inanmak istiyorum o yüzden en azından b nim icin
Tanışsakmı
Yok abim zeki kültürlü dedik
Zeki olmadığımı nerden çıkardın
Resim isim soru
Olgun erkek olarak genç kadın tarafından beğenilmek çok güzel bir duygu olabilir diye düşünüyprum.
çok kız var artık öyle
Sende benim gibimisin
evet
Afferin işini bilenlerdensin
Belanı arıyorsundur.
Ben erkek sevmiyom
Normal
Dede seviyorsunuz
Ben olgun sevmiyorum
ben çekiyor muyum?
Aynen ya benimde oyle
Normal