Flörtün saçma davranışı, cevaplarsanız sevinirim?

Haziranın ilk haftası internetten bir kızla tanıştım. 10-15 gun konuştuktan sonra flört etmeye başladık her şey normaldi ve 2 ay geçtikden sonra bana iyice sıcak davranmaya başladı ve sevgilisiymişim gibi davranmaya başladı. Biz farklı şehirlerdeydik ve ara sıra yanında olmayışımı dert ediyordu. Kendisine çok iyi davranıyodum ve çok fazla değer veriyodum ve bazen bu değer altında ezildiğini, karşılık veremediğini söylüyordu. Sonra ondan hoşlandığımı söyledim ve kendisi de söyledi aynisi ama bana karşi duygularinin çok yoğun olmadiğini fakat hoşlandiğini söyledi. Ara ara da ilişkiden mevzu açilinca benim biriyle sevgili olmam için derin duygularimin olmasi gerekiyo diyordu. Ben de bi buluşalim falan hislerimiz kuvvetlenir diyordum. Neyse kendisi beni şehrine davet etti. Fakat ben gitmeden 1 ay önce falan bana önceden davrandığı gibi davranmamaya başladı ve sebebini sorduğunda uzak oluşumuzdan, ve sadece mesajlaşmak zorunda olduğumuzdan sıkıldığını söyledi ben de zaten çok az kaldı gelicem yanına sabret dedim. Neyse her şeyi ayarladım gittim yanına yanında 3 gün kaldım fakat bana karşı çok soğuktu yüzüme bile bakmıyordu nerdeyse sebebini sordum ailemle kavga ettim dedi ben de öyleyse öyledir yalan söylemez heralde dedim üstelemedim. Sarilmaya çalişiyodum kendini çekiyodu, eline dokunuyodum karşilik vermiyodu, ve biz hep bunlari hayal edip bulustugumuzda yapacaz demistik. Neyse sonra ben şehrime döndüm, döndükten 2 gün sonra bana günaydı /iyi geceler yazmamaya başladı, attığım mesajlara 2-3 saat sonra cevap vermeye başladı ben de kendisine neden böyle dediğimde ilk başta telefonum evdeydi disari ciktim vs vs dedi sonra ben biraz anladim olayi beni mi istemiyorsun dedim o da evet ben pek beceremedim, sana karşi olan hislerimin yoğunlaştiğini hissetmiyorum, bazi şeyler kendiliğinden olur uygun ortam yaratmazsin dedi her şey için teşekkür etti ve konuşmayi kesti. Bu arada beni beğenmediğini dusunebilirsiniz ama gorunusumu biliyo ve nerdeyse her gun fotoğraf atiyodum kendisine kendisi de atiyodu. Yani neden böyle oldu hiçbir şey anlamadim, anlam veremedim aklimdaki sorularin hepsi cevapsiz bir cevap bulamiyorum kendime. Akil akildan üstündür sizin bir fikriniz var mi? Yardimci olursaniz çok makbule geçer, teşekkurler..
Flörtün saçma davranışı, cevaplarsanız sevinirim?