Resmen Sapıklığın yumuşatılmış hali bu ya, Allah aşkına istemiyorsa zorlamayın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Çalıştığım ofiste bi mimar vardı. Normalde cumartesi günü çalışmıyordu, bi cumartesi geldi, bana mesaj atmış lavaboya gel diye. Yaw zaten evime geliyorsun nasıl fantezi bu dedim, neler var bende dedi.
Psikopattı, gece ben yatarken yanımda oturur sabaha kadar beni izlerdi. Başkası olsa gelme artık derdim ama aynı ofiste çalışıyoruz. Manyak PC yi bile beni görebileceği şekilde ayarlamıştı.
Ya öyle tipleri anlayamıyorum, hayatta her şey karşılıklı olunca güzeldir, sırf Seksi buluyorum diye bi kızla ilişkiye bile girmem, önemli olan karşımdaki de istekli olmali
Baya bi agır konustum ona ragmen bırdaha yatalım dedı son kez dedı bulustuk yattık sonra agladı falan guzel guzel konusunca oda ınadından vazgectı tek sartla dedı cok ıstersem bıdaha olur mu duruma bakarız dedım anlasarak gıttı aradı bır ıkı sefer il dısındayım dedım daha oda ümidi kestı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Resmen Sapıklığın yumuşatılmış hali bu ya, Allah aşkına istemiyorsa zorlamayın.
Çalıştığım ofiste bi mimar vardı. Normalde cumartesi günü çalışmıyordu, bi cumartesi geldi, bana mesaj atmış lavaboya gel diye. Yaw zaten evime geliyorsun nasıl fantezi bu dedim, neler var bende dedi.
Ahahhaaaa
Takıntılı ya da platonik hangisiydi pki
Psikopattı, gece ben yatarken yanımda oturur sabaha kadar beni izlerdi. Başkası olsa gelme artık derdim ama aynı ofiste çalışıyoruz. Manyak PC yi bile beni görebileceği şekilde ayarlamıştı.
Bayağ saplantılı desene
Türkiye'de olmadı bu olay.
Nerde
yurt dışı
Ok..
Hayır ne takintiliyim ne de takıntılı insanlar la uğraşırım.
Ah nerde o şans. Olsa da menfaatim için kullansam 🤭
Ya öyle tipleri anlayamıyorum, hayatta her şey karşılıklı olunca güzeldir, sırf Seksi buluyorum diye bi kızla ilişkiye bile girmem, önemli olan karşımdaki de istekli olmali
Evet birlikte olduğum kadın vardı ben dul sanıyordum 3 5 kere yattık fakat evli oldugunu öğrendim aylarca uğraştım kurtulmak için
Bayağ zor olmuştur senin için kurtulmak
Hemde nasıl kadın sürekli farklı numaralardan arıyordu. Kocasıyla ilişkileri bitmişti bende ne halt yedıysem artık kadın vazgecemedı
Sn nasl anlamadn evli oldgnu ve sonra dan nasl öğrendin evli oldgnu
Esi burada degılmıs bende ayrı sanıyordum oyle demıstı zaten. Birgun bıkac gun yazma arama falan dedı nıye dedım annemler bızde kalacak falan dedı ınandım ama sonrakı konusmalarda cocuklarından babam gelıyor falan dıye duydum ıyce sıkıstrınca kendısı soyledı
Hmmm. Sonra nasl kurtuldn
Baya bi agır konustum ona ragmen bırdaha yatalım dedı son kez dedı bulustuk yattık sonra agladı falan guzel guzel konusunca oda ınadından vazgectı tek sartla dedı cok ıstersem bıdaha olur mu duruma bakarız dedım anlasarak gıttı aradı bır ıkı sefer il dısındayım dedım daha oda ümidi kestı
I bari. Milletteki bu saplantı nedr anlamadm istemiosa istemiyordur bu gurursuzluk bu manyaklik nedr
Kocasından memnun degılmıs evlilikte cinsellij cok onemli. Tatmın olamamıs hıc bende sanal ve real fazlasını bulunca bırakmam dıyordu
Boşansın o zmn aldatmak nedir yanii
Eşi kabul etmıyor bosanmayı ve ayrıca ekonomık olarak kocasına muhtac
Hmmm
Oldu tabiki ta kendisiyim hatta hayla plotoniğim 😀 hayla seviyorum
Evet maalesef inanılmaz yoruyorlar
Vardı evlenene kadar rahatsız etti
Takıntılı bir insanla halen uğraşıyorum
Anlatır mısın genel olarak durumu çok özel dglse
burada anlatmak hoş olmaz
Kimse kimseyi tanımıyor burada
Özel hayatımı önüme gelene anlatmam yakışık almaz ben kendime yakışanı yaparım
Pekii