Soru şeydi galiba İstanbul'da yaşayıp yalnız kalabilen var mıdır gibi bişi.

Evet sevgilisi olmayan kişi sıkıntılıdır kanka. Nasıl sıkıntılıdır dersek sevgisini paylaşacağı kimisecikler yoktur. :' (. Bence sıkıntı bir durum. Hem kime trip atacaksın, kime nazın geçecek değil mi? :D Geri kalan durumlarda bir sıkıntı yoktur ama. Normal yaşamaya devam edebilirsin. Soruda ki gizli kişi ben değilim ha yanlış anlaşılmasın. :D
tripli nazlı biri değilim fkfkfm
Aaa hiç oldu mu şimdi :D
Oldu oldu sj
Peki :D
aslında anlamışsındır ama olay şu: manitacılıkta seks olmazsa olmaz, biriyle sevgili isen en kısa sürede vereceksin, vermiyorsan ya da bunu anladı ise devam etmez. sen de sevgilim yok deyince "bu sıkıntılı, demek ki vermiyor ki ya sevgili olmuyorlar ya da olan anlayıp durumu kaçıyor. vakit kaybı" diye yorumlamış kendi kendine. diyeceksi oha yaaa, evet; vermek ya da vermemek, maalesef bütün mesele bu
Bana göre tam tersi. Sevgilin varsa asıl o zaman sıkıntın vardır. 3 ay oldu bitti ilişkim lan dünya varmış diyorum. Tribinden , kısknaçlığından , yaptığı hatalardan dolayı özür dilememesinden ve ortamı yumuşatma işi banakaldığındna dolayı o kadar yorulmuşum ki şimdi kafam rahat. Asıl sevgilisi olan sıkıntılıdır.
Hayır sıkıntılı değildir saçmalamış soran gizli üye. Bu bir tercih meselesi bence belki yalnızlık istiyor, belki doğru insanı bekler belki ara vermiştir... uzar gider sebepler.
Cevap
78Cevap
Sevgilisi olmayanın sıkıntılı olduğunu düşünenlerde, var bi sıkıntı 😃
Ahaha yoruma bittim 🤣🤣 başka söze gerek yok
Sıkıntılı tabi ki değilsin ama aşk kategorisinde fenomen olman ve hiç sevgilin olmaması ironi geldi Şu an .
Ne alakası var.. Canı öyle istiyordur ondan yoktur bu kadar basit.. Keyifli günler..
İstanbul'da olup KS girmek nedir
Bunuda soru yapsana haaha
Hani geçen gün biri evine çağırmıştı kahve içmiştin😂 🤡 bazıları yalnız kalmaktan korkmaz😜 özellikle başak Burcu isen haha
Belli bir yaşı geçmişse evet sıkıntılıdır
Zaten sıkıntı sadece psikolojik demiyorum
Aile baskısından dolayı etraftan ya da fiziksel de ola bilir
Hahshshs o zaman ben de sıkıntılıyım kader arkadaşıyız. Görseldeki arkadaş en büyük sıkıntılı da farkında değil cehaletinden.☹️
Yoo ne alakası var bu tamamen tercih meselesi demek ki sevdiği kişiyi dha bulamadı zaten çoğu kendi çıkari için yapıyor sevgili
Nedenine bakmak lazım. Yalnızlıktan utanan çok insan var. Esas sıkıntı, hayatında seni dinleyen kimsenin olmaması...
Sıkıntılı değildir normal bir durum..
Ama kimisi için geçerli bu durum. Çünkü bazı kişiler var hiç çekilmez olduğu için.
Allah kahretmesin şu an sıkıntılı olduğumu öğrendim :D
Bende İstanbuldayım bende yalnızım. Her kalabalıkta olan insanın bir çifti bir partneri olacak diye bir kural yok
Sevgilim yok. Bu beni sıkıntılı yapmaz. Daha mükemmel bir insan da yapmaz. Sadece karşıma böyle birisi çıkmadı henüz.
Hayır. Öyleyse bile sıkıntılı o kadar insanın yanında sevgilisi olmayan insanların sıkıntılı oluşu hiçbir sorun teşkil etmezmiş gibi geliyor.
Bende İstanbul'da yaşıyorum ve yalnızım. İstanbul 20 milyon, dünya 8 milyar neredeyse ama yalnızlık baki.
İstanbuldayım ve yalnızlıktan çay kolik oldum 🤦♂️
İstanbul'da yaşıyorum ben de yalnızım sıkıntılı mı oluyorum şimdi hayır sen kendine sıkıntı edersen sıkıntı olur inanma bunlara
Sıkıntılıyım kardeşşşş 😂 ne saçma sapan insanlar var memlekette yav
sizin yaş normal yinede ama bulursun iyi birini arkadaş olursun sıkıntı demek yanlış olur buna.
Bu soruyu ciddi ciddi sordun mu merak ediyorum 10 insandan 6'sı yalnız zaten
Sevgili olmayan neden sıkıntılı olsun kafan rahat keyfine bak hayat sana güzel🤗💃
Çok zor bişey yqpmissin İstanbul'da yalniz kalmak. TM bye ne ya
hangi ilaçları kullanıyorsun tavsiye edebileceğin ilaç var mı
Bende İstanbul'da yalnızım bu konuda yalnız değilsin 😅
Sıkıntı değil tercih meselesidir..
Yoksa önüne gelen biriyle sevgili olabilir değil mi?
Hayır tabii ki de ne alakası var benim de yok hiç de olmadı kim demiş sıkıntı gayet sıkıntısız
Sevgilisi olanların daha çok sıkıntılı olduğunu gördü bu gözler ya hadi neyse
sikintilidir bence vardir arizasi kimse yaklasmiyor veya yaklasmaya calisanda pişman oluyor
hayır değildir tabi ben karşıyım iş olsun diye sevgilicilik oynamaya
Niye sıkıntılı olsun? Tercih edilen yalnızlık diye bir şey var.
Yanlız olduğun için sıkıntılı olmazsın da, tm bye kısmı sıkıntılı bence.
Gönlüne göre biri olsa olurdu zaten
Bırak ya milet ne diyeceğini şaşırmış
Bende İzmirdeyim ama yalnızım illa hayatımızda birisi mi olması gerekiyor boş yapmış
İzmirin neresi
@tombulhatun35 Karşıyaka sen
Bn konak
Aynen sıkıntıdır😅
Her an yürüme potansiyeli var
Adamın kastı başka senin kastın başka bunu da anlayamıyorsanız ne diyelim.
Bana da öyle diyorlar konuşman yerinde tipin yerinde karakterin yerinde sende başka sıkıntı var falan.
Alakası bile yok bu bir tercih meselesi. Tabı bundan sonraki tercih meselesi değil ama bu sefer de denk gelmiyor
Tam tersi akıllıdır bu devirde ya tam güzel kardeşim. olcaksin on yargısız hayatına bakarsın ya da iyi karakterinden yalnizsin yalniz insan özeldir asıl ondan on geçende sıkıntı var şimdikiler yaşadığı aşk değil menfaat kimse kimseyi sebepsiz sevmez
Sevgiliyle alakasız benim gönlüm tek kişide o olursa ben en mutlu olurum
Selam,
Tam tersine bence...
Sevgilin var mı sıkıntın var 🙄
Hayır sıkıntılı felan değil şimdi istesem yanımda gezdirdigim birini bulurum ama önemli olan yanındakine aklında gezdirmek. Sırf yalnız kalmamak için sevmediğim içimin isinmadigi biriyle olmam saçma.
Illa vardır. Belkibde biplor olabilrsin. Kadında daha çok görülür. Ben OKB Var. Kadın dan nefret ederim hele bazı kadın tiplerinden hemen kusarim o derece kötüyüm ama
İstanbuldayım ve şuana kadar tek bir flörtüm oldu... Bahtım kara
Her sevgilisi olmayan sıkıntılı olsa, dünya çekilmez bir yer haline gelirdi. Arkadaş size yanık olabilir gibi geldi.
Kendi tercihi ise sıkıntı yoktur. Ama tercih ettiği halde olmuyorsa içe dönük özgüven sorunu varsa bu durum sıkıntıdir.
Hayır sıkıntılı insandan uzak durdugu ıcın yalnız dır misal ben
Neden sıkıntışı olsun ki. Kimi yalnızlığı sever 🙂😉😉
Belki nikneymin gibi agresif olduğun için yalnizsindir😁
Emojiyi yanlis attim kb
Hiç alakası yok karşı taraf sıkıntılı olabilir herkesin sevgilisi olacak diye bir kural yok
Herkesin beğendiği kalıp farklı olabilir. Yalnız olmak niye problem olsun...
İstanbul'da ve yalnızım. Belki biz normalizdir diğer herkes sıkıntılıdır.
Bende sıkıntılıyım o zaman hgfds
Bende sıkıntılıyım ozaman
Kafasını dinlemeyi seven bir insan modelidir.
Ne alakası var sende abartmış o arkadaş...
Aynen ruh hastaları manyağız bizler
bence evet kendim dahil
Göçmenler kadar sıkıntılı olduğumu düşünmüyorum.
Gayette var ben gibi 😀
Bende istanbuldayim ve yalnizim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?