Etrafımdaki herkes evlilik konusunda açık kız tercih ediyor.
BEN kapalıyım hiç sevgilim olmadı.
Sizce evlilik konusunda şansım az mı?
BEN kapalıyım hiç sevgilim olmadı.
Sizce evlilik konusunda şansım az mı?
hayır hiç bir zaman şansın az değil, şansını kendin oluşturur ve doğrurusun bu sebeple sen ne yapmak istiyorsun buna karar ver ve karar verdiğince göreceksin ki bakışın değişmiş ve ne istediğini ve ne yapmak istediğini anlamış olacaksın.
sonra ister bir sevgili edinir, onu tanımaya başlar ve vakit geçirdikten sonra evlenmek istersin, istersende direkt biriyle evlilik niyetiyle başlar ve kısa zamanda evlenirsin bu tamamen senin tercihine kalıyor böyle bir durumda.
ama kapalı olman veya hiç sevgilinin olmaması bir dert veyahut sıkıntı olumsuz bir unsur değil bundan emin olabilirsin
Ben agnostik bir bireyim bundan önceki kız arkadaşım kapalıydı, karşılıklı saygı olduğu sürece ilişki sağlıklı bir şekilde devam eder. Pazardan elma seçer gibi kapalı açık diye kız arayan hastalıklı zihniyetteki bireylerle bir ömür geçmez. Çok zıt da olmamak gerekir sanırsam ki o kız arkadaşım benimle birlikteyken açılmaya karar vermişti.
Kısaca: Tek derdin rastgele birini bulup evlenmekse işin bir tık daha zor, eğer saygılı karakteri oturmuş birini arıyorsan bir tık daha şanslısın çünkü sana gelenlerin büyük çoğunluğu öyle olucak. Açık kız isteyip tabiri caizse çak geç yapmak isteyen insanlar senden uzak duracaktır.
Neden böyle düşünüyorsun ki :) sen bunu dinin gereği için yaptın ki din sen ile yaratıcı arasındaki konu kimseyi alaka etmez bu yüzden sıkma canını herkes gönlüne göre birini. Elbet bulur ha bugün ha yarın
Ben seneye nasip olursa şimdilik herhangi bir aday yok ama görücü usulü olursa olur belki evleneceğim kızın kapalı ve sevgilisinin olmamasını çok isterim inşallah nasip olur. 😊🤗🤲🏻🙏🏻
Cevap
105Cevap
Tabi ki herkesin bu konuda kendi tercihidir. Ama açıkça söylemek gerekirse bende bir kadının saçlarından ve bakışından etkilenen birisiyim. Sevgilimin saçları ile oynamayı isterim. Bu yüzden sevgili konusunda baş örtülü birisini istemiyorum. Ama bu dini açıdan bir yargı değil. Hippi giyinen ya da maskülen takılan birisinden hoşlanmamak gibi bir durum. Bende öyle olsun istemiyorum.
canım ben tesettüre gireli 3 yıl oluyor. ben açıkken de benle tanışmak isteyenler oluyordu ben kapanınca da olmaya devam etti. hatta kapandıktan sonra bakanlar da arttı inan bunun tesettürle hiç alakası yok. bi ara bi çocuğu seviyodum o beni istememişti, ben kapandıktan sonra ondan bana bi yaklaşma belirtileri gelmişti bu sefer ben istememiştim. işte kapalı olmanın en güzel yanı bu şekilci olanları kendinden uzak tutuyorsun
Güzellikle alakalı her şey değil mi 😂😂uzun lafın kisasi 😂😂
Hayır tabi ki. Tesettürlü kız isteyen çok. Ama sana bir tavsiyem kelek gibi olma. Yani dışın kapalı ama içi açık olanlar gibi. İç ve dış uyumun olsun. Örneğin ben kapalı kadınlara sigara içmeyi yakıştıramıyorum veya (şimdiye kadar duymadım ama) küfürlü konuşmayı yakıştıramazdım. Yani kapalı insan melek gibi günahsız olamaz ama diğerleri gibi de olmamalı. Hele buradaki bazı azmış kadınlar gibi hiç olmamalı. Anladın umarım beni. Rast gelsin inşaAllah...
Hayır neden az olsun Tersine daha efendi biri çıkar karşına Asıl açık giyinmek hata kapalı giyinmek sevap Yüce Allah'ın emri Kapanmak insanları boş ver Eleştiren olursa kendine baksın or pular kapalı ol açılmak Ahlaksızlık getirir
ar-ge yaptıgın cevrede sıkıntı vardır . ordakıler açık ıstıyorlardır.
sen mahalle kenarları tarıkat cevrelerı vs. çarka çıkarsan illa ki bu skeılde isteyende olacaktır.
kısmet işi bunlar i nasip
Ne kapalı kızlar gördüm fabrika milyarderi ile evli. 23 yaşında 2 çocuk peydahlamis kocasindan. Kapalı açık değil mesele Baht şans
Peydah lafına koptum 😁
Oyle bizzat cevremdeki durumu söyledim mevzu kapalı açıklık değil oturmasini kalkmasını bilmek ve şans Baht işi
Haklısın katılıyorum
Türkiye'de Maalesef Kapalı kadınları hep Gerici Yobaz Klâsik tarikatçı olarak görüyorlar bir kısmı ve bu yüzden çevremdeki Tüm kapalı bayanlar Evlilik hayaliyle yaşıyorlar
Yoo aksine biz erkekler kazanılması güç olan kızlara aşık oluyor , hemde türbanlı olman seni özel yapıyor yani bilinmeyen şeyler beni hep kendine çekmiştir.
Kapalı ya da açık olmak bumudur kıyas. Akıl fikir yoksunluğu 21 yüzyılda ne konuşuyorsunuz. Anlaşabilceğin birini elbet bulursun kimse kimseden üstün değil. Zeki güven duyacağın kişi önemli.
Alakası yok esas kapalı kadınları tercih eden bir kesim var onlarin da sevgilisi olmuyor burada yok boyum yok tipim diye ağlıyorlar. Görücü usulu bulursunuz birbirinizi.
ne alalka herkesin alıcısı vardır sanada göbeğine kadar sakallı bi şalvarlı taliban üyesi çıkar bi gün
sensin cahil sorun saçma olduğu için öyle dedim açık kaplı ne farkeder uyum ve kültür önemli olan
Yoo, bende kapali istiyom kendime gore ve uygun gordugum icin ve evet benim de hic sevgilim olmadi, istiyorum da artik aslinda ne bilim yas ilerliyor artik bi kizla tanisip gorusmek istiyorum ama nasip iste bakalim…
Benim tercihim iffetli tesettürlü hanımlardan yana..
Ben de bulamadığım için henüz bekarım
#Vesselam
Bu yanlış bir düşünce. Evlilikte önce karaktere bakılmalı. Sevgi, saygı ve hoşgörü açık veya kapalılıktan önce gelir.
İnsanları dünya görüşü ile ölçmeyecek kişiler karşına çıkar umarım. Şans konusunda ne olacağını bilemezsin.
Yoo hiç alakası yok kapalılıkla sadece insanlara karşı biraz sıcak kanlı ol illaki sevgilide olacak kocan da
Yani bununla bir ilgisi yok. Sen kendini geliştir yeter.
Üzülme bende fakirim bi işçiyim benim de şansım pek yok.
az değil seni olduğun gibi isteyen biri bulunur elbet.
Tabiki değilsin. İllaki karşına doğru kişi çıkacaktır.
Neden az olsun bu işin açığı kapalısı yok ki.
#ɗєєρɳooʈ
Nasip kısmet
Bu işler bu kadar kafaya takmayın
Evlilik işlerini
Evliliğin kapalı veya açık olarak bir seçilme durumu olduğunu düşünmüyorum.
Seven aşık olan evleniyor baş örtüsü ile alakası yok..
Yoo şansız var tabikide bana göre açıklardan daha çok
bir erkek tanışmak için yanına gelse ne tepki verirsin
sen türkiyede yaşıyosun hem cinslerimin mantığı saçı açıkla kalmayıp her anlamda açık olacak sevgililerle takılmak evlilik vaktı gelince senin gibi birisini aramak. yani altın vuruş olacak senin sevgilim olmadı diye üzülme yani. bu arada yaş kaçtı 🤪
kapalı kızlara karşı erkekler çekingen davranıyo ziraaa fikir çatışmasından dolayı olsa gerek
Seninde bir kısmetin var dur bakalım acelen niye ama var ya evde kocanın yanında en seksi elbise ve iç çamaşırı giy zevkten uçur o sana köle olur
Aman istemem abla. Saygılar. ben de ab. zayim. Oluyor um ama kendimi hadım ederim. Istemem. Kapalı kadına karşı alerjim var. Vay su vay bu. Dul olsun ama açık olsun modern rujlu olsun.
olur mu çok kişi kapalı kız arıyor twmiz okur bakire olur diye şimdiki erkekler her haltı yapıyor sonra temiz kız arıyor şansın çok ama iyi birini nasıl bulacaksın tanışmadan konuşmadan
Bence aksine şansın daha çok. Ben şahsen kapalıları daha çekici buluyorum
Aileniz dolayısıyla mı yoksa sadece bi begeni mi
@Hayatisenciz123 beğeni olarak ben daha çok beğeniyorum kapalılar daha çekici geliyor açıklara göre
Anladım teşekkürler
@Hayatisenciz123 rica ederim. sen makyaj yapıyor musun göz makyajı çekşci geliyor bana
Hayır yapmiyorum
@Hayatisenciz123 doğal güzelliğin var demek. boy kilo kaç?
Kaaplisin ama basın nedir bilmiyor musun ağa herkezjn nasibinde var o olur
Bazı kapalilarin iç çamaşırı alışverişlerini görüyordum en az açıklar kadar şansları var
Hayır kapalılar daha avantajlı namuslu hem bakire oluyorlsr
hadi ordan sabah sabah güldürdün... ajajkakjbajkaa
sen nerde yasıyorsun ?
ummadık taş bas yarar , bır bakmıssın yatakta harıkalar yaratıyorlar .
sen kapalısın galiba hı @aycasu20
Valla kim ne düşünür onu bilmemde önüme iki güzel kız koysalar bir açık biri kapalı kapalıyı seçerdim
Nasip diye bişey var. Seven kapalıykende açıkkende sever
sen cekingensen sansin az olabilir evet hicmi sevgilin olmadi
Kapali tercih edende var hala hem kapalinin tadi baska oluyor😁
valla erkekler bence kapalılardan çekiniyor biraz çünkü sevgili işlerinden biraz uzak duruyo gibiler
İllaki şansın var kısmetin Bi yerlerde seni bekliyordur
Yani etrafında kapalı kadınları neredeyse bir iblis kadar görebilecek insanlar yoksa evet makul
Yaniliyorsun ben mesala tercih ozellikle kapali benim gibi niceleri var
evlenirken insan neden acik isterki sevgiliyi anlarimda
Bunlar Nasip , Kısmet işleri gülüm. Kapalıyla, açıkla hiç bir alakası yok
Kırsal kesimde kapalı olman daha avantaj.
Nerelisin
Tesettürlü muhafazakar bi hatun düşün
Yeni nişanlı görücü usulü ile tanışma olmuş falan
Bu kişi iç çamalırlarını Fazla fantazik giyer mi
Şansın her zaman var
Kendin gibi birini bulcan niye az olsun
Bu kafada düşüncede olursan baya az açıkçası
Bir etkisi yoktur bence
Tabiki hayır.
Sevgilim de kapalı, gayet iyi anlaşıyoruz
Bence kapalıları şansı daha çok
iş güç yoksa, kapalıda açıkta aynı ihtimalde.
Aksine şanslısın açık biri ile bende olmam
Busra Ayaydın i biliyor musun
O işler kısmettir günü gelirse şaşmaz.
yoo niye az olsun.. kapalı isteyende çok.
bu senın lıbıdona baglı bır durum
Kapalıysanız şansınız daha fazla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?