sizi begendigini soylese tanismak istese tanisir misiniz
Tanismak pek mantikli degil
Tanisirim iyi biriyse
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden olmasın? Gittiğim her yerde yanımdakilerle bir sohbet başlatıp konuşurum. Çünkü her insandan bir arının çiçekten topladığı bal özütü gibi deneyim toplarım. Ama erkeklere pek güvenemediğim için onlarla sohbet başlatmak yerine susarım. Ama biri beni sevdiğini iddia ederse özür dilerim der giderim oradan. Soruyu yanlış anlamış da olabilirim ama yolda birileriyle neden tanışmayayım? Erkeklerle çok konuşmam dedim ama bir hastalığı ya sakatlığı varsa, yardıma muhtaçsa ve yardım edecek kimse yoksa gider konuşurum.
Öyle yol üstünde durup durup selam vermiyorum millete😹
yani tanışmam gelende
sadece bir arkadaşımla yolda tanışmıştık şöyle,
Bu benden telefonumu istedi annesini aramak için telefonunu çaldırmış
sonrada aradı konuşuyor o konuşmalara kulak misafiri olunca aramızda bir sohbet başlamıştı öyle.
İyi birisi ise tanışmam. Dikkatimi çekmiştir evet tanışırım. Ben otobüste karşılaştığım birisi ile yıllar geçirdim gayette güzel bir şeydi. Öyle yok oradan tanışmam, buradan olmaz gibi saçma tabuları olan bir insan değilim. Kişi ile nereden tanıştığımın önemi yok. Önemli olan o kişinin kendisi ve bana karşı olan tutumudur. Aksini iddia edenler kendilerinden şüphe ettikleri için başkalarını da öyle görürler.
Üniversite de iken trende bir kızdan hoşlanmıştım 2 3 bakıp yanına oturup bütün yolu konuşup sevgili olarak inmiştik. yeter ki elektrik alayım bana yeter
Cevap
52Cevap
Hayır daha neler insan senelerce tanıdığı birine bile çok zor güveniyo bu devirde çok zor dediğin şey kimseye güvenilmez kimdir necidir nasıl biridir asla tanımadığım insanlarla sohbet halinde bulunmam ben kabulde etmem saçma bana göre devir kötü devir haberlerde olan olayları görüyoruz
Korkuyor musun
Yani bizim ülkede bu dediğin oldukça zor:)
Birisiyle tanışmak istesen hemen tacizci muamelesi görebilirsin:)
2-3 defa başıma geldi sorun olmadı bazısını geri çevirdim ama cesaret edip konuşmak isteyen birini terslemek doğru değil, kibarca iletişim kurması gayet normal olumsuz cevap alıp ısrar ederse sınırı aşmış olur.
Tanışmam, beni alıp kaçırabilir. Böbreğimi söküp satabilir. Eve atıp tecavüz edebilir. 39 kere bıçaklayıp, gözlerimi kaşıkla çıkarıp, suratıma kızgın yağ atabilir. Her şey olabilir arkadaşlar.
Zaten yolda tanışıyor insan parkta veya kafede herhangi bir yerinde olur ama sosyal medya olunca o kişi ile görüşmem
Benim yanıma bir kızın gelme ihtimali olmadığı için teklif etme ihtimali de yok
Yani Türkiye'de olmaz burada kızlar bekler ayaklarına
Yaklaşımı düzgünse elbette tanışırım. Yolda karşılaştık belki bir daha karşılaşma şansımız olmayabilir fırsat varken ertelemek iyi olmaz bence
Aklıma "Meraklı Köfteci" filmi geldi😂
Tanışmam😋
İnsan tanımak iyi bir şey tanışmak isteyeni reddetmem
Tanışmam. Evliyim. Hele troysa hiç tanışmam. Direkt tornistan verir uzaklaşırım ortamdan.
İyi ki yolda konuştuklarımız KS kezbanları gibi değilmiş
Yani güzel bi kizsa Temiz kalpli iyi biriyse Tanışırım 😊💖
ben tanışmam gidip selam falan vermem ama daha gelipte tanışanda olmadı zaten sadkgsdg
Olabilir konuşmam lazım görmem lazım. Ama her zaman şüphe ile yaklaşıyorum.
Herkesle tanışırım nolcak, insanlarla iç içe çalışıyoruz zati.
Yolda durup dururken gelip bana böyle dese biri anında uzaklaşırım
Yolda biriyle tanışmayız, kaseden biriyle tanışmayız, başka sitelerden zaten olmaz..
Tanışırımda kızların atılımıyla başlayan ilişkiler pek verimli olmuyo.
Çok güzel bir soru 👍 ama ben başka birşeye dikkat çekmek istiyorum (erkek-kadın) farketmez. tanışmak isteyen kişi kibar bir şekilde yaklaşır sa ve siz yine de reddettmek isterseniz lütfen KİBARCA reddedin lütfen.
15 tane kız geldi bana hatta biri 2 gün önce metroda denk geldi. 6 tanesini reddettim tipi iyi değildi diğerleriyle wpden falan konuştuk hep ama pek uzun sürmüyor bu ilişkiler. 2 gün önceki kızla da şu an konuşuyoruz bakalım sonu ne olacak.
Önce Instagram da veya wp de yazışmak lazım sonra bakarız😂
Yok aynı hatayı 2 kez yaptım daha önce ve başım beladan kurtulmadı xD
Normal şekilde tanışırım. Beğenme falan filan konularına girmeden.
e biz nasil tanisacaz bu insanlarla sosyal medyadan tanisilmaz disarida tanisilmaz ne bu? 😂
merhaba demekle karşılıklı kahve içmekle kimseye bi zarar gelmez
Tanışırım diyen kızların hepsi yalancı çünkü öyle bir şey yapmayacaklarını adları gibi biliyorlar.
Böyle bir şey başıma geldi tanışmak istememiştim 😟
Genelde siz kizlar havali oldugunuz icin gerrksiz buluyorum ortaligi ayaga kaldirmada seytanlikta ustunuze yok
Erkek Olursa Tanışırım Ama Kız Olursa Utanırım Yapamam 😅
O an ki ruh halıme bağlı
Tanışmak istersem tanisirim
Başıma da geldi ancak tanişmamayı tercih ederim.
Tanışmışlığım var
Tanışırım neden olmasın
Hayır pek yapmam bunu
Tanışmam. Sorunu falan çıkar
Tanışmam.
Ay ben korkarım, hayır.😨
çok fazla geliyor bu başıma :)
Sapık var diye yaygara koparırım
Tanışıp eve geçtiğimiz bile oldu
Tanışmam
Hayır.
Neden