Aşk İlişkileri Bana acilsaydınız size şans verir miydim söyleyeyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fotosu olanlar yazsın bir zahmet 😁 Güncellemeler+1 yıl Ya ne aptl insanlarsiniz eğer bana açilsaydiniz diyorum sana açılır mıydık diyorlar 😂 neyiniz kiymetliyse sanki 😂😂 Bana acilsaydınız size şans verir miydim söyleyeyim mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Vermezdin. Galeriden fotoğraflarıma baktım, aynada geçtim baktım. Dedim ki neden bana versin? Baktın şöyle, bir tip bulamadım. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Seni merak ediyorum bir kere koy bakalım Yorumla BloodyGamer +1 yıl Koymam, korkarım ben😨 Yorumla Soran +1 yıl Neyden korkuyorsun Yorumla BloodyGamer +1 yıl Göz zevkini bozmaktan Yorumla Soran +1 yıl Ya saçmalama 😂 1 dk koy hemen sil Yorumla BloodyGamer +1 yıl Hayır, olmaz 🥺 Yorumla
Kendihalindeöğrenci Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sen kimsin ki ben senden şans isteyeceğim? Türk kızı işte 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hala görebiliyorsan, benim gibi bir adamın yürüdüğü karı olarak, şans vermeme şansın yok yavrum.. 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Yaz özelden acilayim bakalım kabul edermiydin görelim 0 0 Yorumla
Nusret6034 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acilmassan Bende kilit üstüne kilit eklerim sıkıntı yok 0 0 Yorumla
tetik87 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana acılacak bir foton mu var ki acılallım, devir ne duruma geldi, hanımefendi fotoya göre şans verecekmiş ALLAH şifa versin sana 0 0 Yorumla
AkıtGelsinn Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kapali kutuyum ben öyle kolay kolay açılmam kimseye 😂 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Böyle ergen ergen sorular. Yakışıyor mu sana be aplacım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimseye açılmadım bu güne dek, siz sizle flörtleyenlerle ilgilenin. 0 0 Yorumla
ziksuz46 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kendini beğenmişlik yapmayı sevmem lakin ben seni görsem sana şans verirmiyim bilmem 0 0 Yorumla
onurdio Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle tabi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Verirdim 👌 Yorumla onurdio +1 yıl O şansı seve seve kullanırdım 👊 Yorumla
Deccal0 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl deneyelim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Verirdim Yorumla Deccal0 +1 yıl Mükemmel 😂 hala gec degil Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl evet dinliyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Verirdim Yorumla mehmetsercan +1 yıl tesekkurler Yorumla
HandsomeHero Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Verirdim Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Söyle shs 0 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aa güzel akım söyle gizli bakalım merak ettim 0 0 Yorumla
Sadman07 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sen söylemeden ben söyleyeyim vermezdin :) 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Verirdim Yorumla
Sahincanli Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı. Vermezdin buyuk ihtimalle 0 0 Yorumla
Deadra Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl söyle bakalım. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle verirdim Yorumla Deadra +1 yıl beklemiyordum aslında. Yorumla
Kor-ateş Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Foto yok o yüzden soramıyorum😂 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
_priwyett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. fotom yok patron 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Açıldım varsay 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Tamam knk 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. De hele 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Söyle yavrum 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. ver be :) 0 1 Yorumla Mercy0 +1 yıl Fotodaki gozler sizinle sans verilir ama fake :D Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söyleme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Vermezdin. Galeriden fotoğraflarıma baktım, aynada geçtim baktım. Dedim ki neden bana versin? Baktın şöyle, bir tip bulamadım.
Seni merak ediyorum bir kere koy bakalım
Koymam, korkarım ben😨
Neyden korkuyorsun
Göz zevkini bozmaktan
Ya saçmalama 😂 1 dk koy hemen sil
Hayır, olmaz 🥺
Sen kimsin ki ben senden şans isteyeceğim? Türk kızı işte
Hala görebiliyorsan, benim gibi bir adamın yürüdüğü karı olarak, şans vermeme şansın yok yavrum..
Yaz özelden acilayim bakalım kabul edermiydin görelim
Acilmassan Bende kilit üstüne kilit eklerim sıkıntı yok
Sana acılacak bir foton mu var ki acılallım, devir ne duruma geldi, hanımefendi fotoya göre şans verecekmiş ALLAH şifa versin sana
Kapali kutuyum ben öyle kolay kolay açılmam kimseye 😂
Böyle ergen ergen sorular. Yakışıyor mu sana be aplacım
Kimseye açılmadım bu güne dek, siz sizle flörtleyenlerle ilgilenin.
Kendini beğenmişlik yapmayı sevmem lakin ben seni görsem sana şans verirmiyim bilmem
Söyle tabi
Verirdim 👌
O şansı seve seve kullanırdım 👊
deneyelim
Verirdim
Mükemmel 😂 hala gec degil
evet dinliyorum
Verirdim
tesekkurler
Söyle
Verirdim
Söyle bakalım
Verirdim
Söyle shs
Senin özelliğin ne sana açılıyoruz? 😂
Aa güzel akım söyle gizli bakalım merak ettim
Sen söylemeden ben söyleyeyim vermezdin :)
Kendine hiç şans tanımıyorsun
Yaşım tutmazdı sanırım
Söyle bakalım.
Verirdim
Vermezdin buyuk ihtimalle
söyle bakalım.
Kesinlikle verirdim
beklemiyordum aslında.
Söyle hele bakalım bi
Sana niye acilim ki kezoo0
Foto yok o yüzden soramıyorum😂
Sana niye Açılalim foton yok