İşe 1 ay oldu ben gireli Usta hepimizi yönetiyor yani o görevlendiriyor herkesi neyse ilk geldiğimde bir çocuk bana yürüyordu sonra öğrendim ki aynı iş yerinde sevgilisi varmış çocuğun sevgilisi koronaydı gelmiyordu işe kız gelince çocuk yürümez oldu bana bende bunu öğrenince ustaya gittim söylesem nolur kız nasıl biri ortalık karışır mı dedim oda söyleme aralarına karışmayalım kimseye anlatma ikimizin arasında kalsın dedi ben o yüzden seninle kardeşim hep ayırıyordum uzak tutmaya çalışıyordum seni korumaya çalıştım dedi usta herşeyi farketmiş yani sonrada diğer günü tekrar açtım ben konuyu kıza söyleyelim dedim falan sonra konu açıldı başka iki kişi var kardeşim benden de sobra girdi işe biraz ilgili gibiler onlarda bana benden hoşlanıyor gibiler ama kardeşim bana yürümüyor sadce bakışlarından falan belli oluyor biraz ama ben bile hiç emin olamazken bana onlardan uzak durmamı söyledi ustam ve kardeşim benden hep ayırıyor mesela kardeşim işi benim yanımda olması gerekiyor ama usta onların eline işi verip taa uzağa zor çalışılcak yere götürüyor bunuda bilerek yaptığını söyledi zaten sizce o da benden hoşlanıyor mudur yani usta ve dipnot : bende ustadan hoşlanıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim kelimeleri klavye hatası olmuş o kelimeleri çıkararak okuyun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar