Zor bir süreçten geçerken sevgilimin zor zamanında yanında olamadım o da benim yanimda olmadı ara verdikkendimi nasıl affettiririm?

45 gün kadar önce hiç bir sorunumuz yoktu. 3 yıllık bir ilişkimiz var 2 senedir de uzaktayız. Zaten uzaklıklar ve onun işi ilişkimizi zorluyordu benim de onun ilgisine ihtiyacım olan sağlık problemleri yaşadığım psikolojik olarak da iyi olmadigim bir süreçti. O zamanlar o da cok yoğundu ve işi nedeniyle can güvenliği sıkıntısı da vardı. Ben hep soğuk davrandım tırsıp attim Sonra konuşmayı kestik 3 gün kadar sonra konustuk ben yıllardır böyle bir şey yaşamamıştım. Kafam çok karisik yorulduk ara verelim dedi yoksa işin sonu ayrılığa gidecek dedi bunu nasıl düşünürsün dedim falan sonra 10 gün hiç konuşmadık ben dayanamadım tekrar yazdım aradım en sonunda mesajlarıma baktı aradı dedi kafam karisik senin icimde eksildigini düşünüyorum dedi. Ben yıkıldım tabi sorguladim falan ama belirsiz yani ne seviyorum diyor ne sevmiyorum. Sonra ben hatalarımın farkına vardım onu yalnız bıraktığım için özür diledim mesajda ama hala işleri aynı yoğunlukta seni seviyorum artik kotu seyler konusmayalim senin yaninda olmak istiyorum mutlu olmak istiyorum dedim çok özledim dedim sen beni hiç özlemedin mi dedim bir şey demedi. Ben nasıl gönlünü alırım bu ilişkiyi nasıl düzeltirim onun kafa karışıklığını nasıl çözerim 10 günde bir insanın sevgisi biter mi azalır mi hiç bir şey yapmadım ne yalan ne ihanet...
Zor bir süreçten geçerken sevgilimin zor zamanında yanında olamadım o da benim yanimda olmadı ara verdikkendimi nasıl affettiririm?