Acil cevap istiyorum.
İstanbul ve çevresinde bulunan gerçek medyum hoca arıyorum. Daha önce kendisi gitmiş, yapılan işlemin bizzat etkisini görmüş ve kesinlikle tavsiye ediyorum diyen arkadaşlar yanıt verirse çok sevinirim. Hangi işlemi yaptırdınız? Olumlu sonuç aldınız mı? Hocanın adını-soyadını, adresini, telefon numarasını ve varsa web sitesi ya da instagram adresini paylaşırsanız çok memnun olurum. Yorum ve görüşlerinize önem veriyorum. Şimdiden teşekkür ederim..
İstanbul ve çevresinde bulunan gerçek medyum hoca arıyorum. Daha önce kendisi gitmiş, yapılan işlemin bizzat etkisini görmüş ve kesinlikle tavsiye ediyorum diyen arkadaşlar yanıt verirse çok sevinirim. Hangi işlemi yaptırdınız? Olumlu sonuç aldınız mı? Hocanın adını-soyadını, adresini, telefon numarasını ve varsa web sitesi ya da instagram adresini paylaşırsanız çok memnun olurum. Yorum ve görüşlerinize önem veriyorum. Şimdiden teşekkür ederim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuzum burdan kimi arasan dolandırıcı çıkacak, bizler aylardır arıyoruz bu KizlarSoruyor iyi doladı bizi. Çevrenden birilerine sorarak bulmayı dene. İnstagramı web sitesi olanlara zaten hiç güvenme. Sen de bizim gibi arama ekibine katılmak istersen @09nebula09 benim fake İnstagram adresim. Birlikte olursak daha güçlü oluruz ve doğru hocayı buluruz.
hala arıyor musunuz? buldunuz mu birini
@hisliiibiri buldunuzmu
@hisliiibiri Bende bulmak istiyorum
Hiç cin çarpmış birini gördün mü videolardan biraz izle sonra büyü yaptırırsın
Hocanın işi yok web sitesi mi kullancak? Dilersen detaylı konuşalım bu konuyu
Bana mesah atabilirmisiniz?
@Oyleboyle8395 attım
Hocalardan uzak dur hepside yalancı bulaşma içine girdinmi zor çıkarsın
Var ve işlemleri çok etkili
kimm
@Honey78 kims
Babada yardımcı olur musunuz