Hayır değilsin. Gözlerin kedi gözü gibi çok hoş. Muhtemelen ya duygularını gizlemek istedi ya da utandı, farketmeni istemedigi için ters tepkiyle ört pas etmeye yönelmiş olma ihtimali şu görsele bakınca oldukça yüksek
Şası mı? Kendine Baksın o canımsın herif Yanlış anlama Canım neden böyle Cümle de bulundum ona Çünkü Şaşı Hakarete giriyor Ve hiçte öyle değilsin Maşallah Allah Çok Güzel yaratmış Güzel gözlerin var yani Maşallah Kendine baksın o kendisi nasılmış geçsin aynaya baksın Eğer Böyle rencide Edici kelimeler hep devam ederse bırak derim o ondan halt olmaz
Fotoğraf çekerken kamerayı yakın tutarsan iki gözünde aynı noktaya odaklandığı için şaşı çıkabilir ama uzaktan çekip ya da başka uzak bir noktaya bakarsan şaşı çıkmazsın
kaşımı aldırmak istemiyorum suanlık uzatıyorum daha güzel şekile sokmak için bilip bilmeden emir verme tatlım. sol gözüme bakabilirsin kıskançlık tavan yapmış maşallah de geç 😂🧿
neresi lens shop iyi misiniz ya lens böyle mi olur bilip bilmeden yorum yapma gizli kullanıcı yapmakla olmuyor gözlerim güzelmiş bitek yüzümü paylaşırım sorun yok allaha şükür iyiyim kıskanıuor ki böyle yorum yapıyor arkadaş sanırım o da şaşı
Gözlerin güzel anlamında dedim emin olamadım şop veya lens olduğundan hayır dedin tamam senin gözlerin güzel. Ama güzellik sadece gözle olmuyo belli kısmını paylaşmışsın hadi ğzşme eh işteliksin fena değil.
kaşımın birisi doğuştan farklı birisi daha kalın birisi hafif ince kuaförcü sol kaşın sana küsmüş gibisinden bişi dedi tam anlamadım ama şimdi uzatıyorum daha güzel şekile sokucam
Öz güvenini düşürmeye çalışıyor, karşısında zayıf kal diye ve sende o duruma düşünüyorsun. Hepsi bu yani. Eminim çocuk akılsızın tekidir ki bu üslubundan da çok belli. Hadi o öyle diyelim bu bizi ilgilendirmiyor. Sen de mi bu kadar basit bir insansın ki böyle birisinden hala uzaklaşmıyorsun?
Oyle bir flashli puslu bir cekim ki yani, siyah gözlü biri bile boyle foto cekse mavi gozlu cikar fotoda. Az natural fotolar atin ya bu flashi kim icat etti. Goz bebeklerin nokta olmus artik birazdaha ışık açsan kör olcakmissin hasgs
benim göz bebeklerim zaten nokta gibi. doğal fotolarımla aynı zaten. doğal atarsam daha açık renkli olduğunı farkedersin flaşla çekerken aldım ne var bunda ne kıskanç insanlarsınız anlam veremiyorum şaşı olup olmadığımı soruyorum bu ne tedirginlik?
Niye kiskanim canim ben gozlerimi seviyorum shsb. Ama bu bir klasiktir yani nerde kahverengiden hallice (bal, ela, acik kahve, kehribar) gözlü kişi var gözüne gözüne flash patlatiyo niyeyse ona kopuyorum ben shshe ne cekti be gozleriniz sizden🤣🤣