Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar muğlak canlılar olduğu için anlaşılmaz, bilinmez, çözülmez, hiçbir iyi görünen hareketlerine güvenilmez.
Meselâ evli veya sevgilisi olan bazı kadınlar bir sorunu olduğunda, veya eşine sevgilisine kırıldığında, bîhuş haller sergiler, içine kapanık tuhaf haller sergiler.
Sonra eşi veya sevgilisi neyin var diye sorduğunda, "yok bişeyim gayet iyiyim buna emin olabilirsin" der.
Sonra da kadın kalbinden şöyle der; erkek değil mi o anlaması lazım anlamak zorunda, anlamıyorsa o erkek olamaz der, sonra ya boşar ya da terk eder.01 Yorumla
Soran+1 yılBen o düşüncede değilim. Ama şu var ki eğer yaptıysa bir hata kendisi anlamalı haklılık payı var yani 🤷♀️
En İyi Cevaplar
+1 yılbelli konularda evet olabilir sadece kızlar açısından düşünmemek lazım erkekler içinde öyledir ama karşılıklı nezaket ve açık sözlülük olduğu sürece insanlar birbirini gayet iyi anlar bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılVe üstaddan cevap gelir:
013 Yorumla
Soran+1 yılİlgi beklerler romantizm beklerler sevgi beklerler saygı beklerler çok mu şey?
- +1 yıl
Mi acaba? Yoksa daha derin istekleri mi var?
Soran+1 yılDerin istek?
- +1 yıl
Bilinmeyenler. Sahiden kadınlar ne istiyor.
Soran+1 yılSaydıklarımı. Haa birde anlayış 🤗
- +1 yıl
Sizde çok şey istiyorsunuz🤭
Soran+1 yılBence değil olması gereken kadar😇
- +1 yıl
Ne kadar da melekçe istekler.
Soran+1 yılCok mu sence? Parayla satın alınmıyor mesela zor durumda bırakmaz. Bi insanı mutsuz etmekle mutlu etmek eşit değil mi?
- +1 yıl
Bilmem, her kız bunları mı ister?
Soran+1 yılBen kendi adıma konuşuyorum her erkek aynı şeyi ister mi ki? Kızlar aynisini istesin🤦♀️
- +1 yıl
Ha anladım. Ben genel anlamda sorduydum.
Soran+1 yılGenel anlamını hic kimse bilemez. Her insan farklı farklıdır 🤦♀️
imkansız. kabloları ters bağlanmış. kısa devre yapıyor
058 Yorumla
Soran+1 yılBiz kablo değiliz. Sizde elektrikçi insanları anlamak zor olmasa gerek🤷♀️
Soran+1 yılBiz insan grubuna girmiyor muyuz😂
Soran+1 yılAma dünya üzerinde insan olarak geçiyoruz 😂
Soran+1 yılHersey etrafımızda dönseydi emin ol bu kadar anlaşılmaz olmazdık 🤦♀️
Soran+1 yılHerseyin etrafimizda dönmesi için anlaşılabilir olmamız gerekir.
Soran+1 yılSevgi saygı sadakat anlayış. Ben kendi adıma konuşurum bazi kadınlar var mesela pırlantayla evlilik teklifi bekler hatta kabul bile etmezler. bazıları ise yoldan geçerken acma halkasıyla evlenme teklifi alır kabul eder🤷♀️
Soran+1 yılOrası bilinmez🤷♀️
Soran+1 yılBence kimse bilemez 🤷♀️
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılYok çünküü... olursa sadakatsizlik olur🤦♀️
Soran+1 yılEvliyim😂
Soran+1 yılBosaninca burda ol belki😂😂
Soran+1 yılDavanın sonuçlanmasını bekle😂🤪
Soran+1 yılO işin gırgırı bosanma aşamasındayım ve bir daha evlenmeyi asla düşünmüyorum 🤷♀️
Soran+1 yılDağ gibi oğlum var😍 onun olması bütün dünyaya bedel zaten başka kimseye ihtiyacım yok. O bo*u bir kere yerler defalarca değil 😄
Soran+1 yılOlmayacagi için görünmez 😂
Soran+1 yılAhhaahahssjsj sen kendini bile bile ateşe atar mısın? Onlar bilmeden o b*ku kasiklamaya başlamışlar 😄
Soran+1 yılİste o ateş değil yanlış biliniyor b*k o b*ooookk😂
Soran+1 yılSonradan akılları başlarına gelir ama ne fayda çoğunun sonu benim gibi😂
Soran+1 yılO öküzlerden biri sen olabilirsin kimse bunu bilemez😁
Soran+1 yılAhahhaahjjj sen tanınmayan öküzlerdensin o zaman😂 ya da üzerinde mıknatısın çekebileceği bisey yok 😂🤣
Soran+1 yılÖküz olduğunu bilmiyoruz sadece 😂 öküz olduğunu bilsek çekmez herhalde 😂
Soran+1 yılÖküzleri seçmiyoruz eliyoruz yalnız 😂sadece öküz olduklarını bilmeden seçiyoruz 🤦♀️
Soran+1 yılYok yaa alınlarında yazmıyor ki😂
Soran+1 yılCok güzel yalanlar söylüyorlar ve bizde b*k var gibi inanıyoruz 😂
Soran+1 yılSıkıntı orda ki yalan söylediklerini bilmiyoruz🤦♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet zor sonuçta zıt kalıyoruz birbirimize 😂 önemli olan anlaşmak oda çok zor.. anlaştığın kişi de doğru kişi oluyor zaten.
024 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahaaa peki ya anlaşıyor gibi yapıp anlaşmıyorsa?
Cevap sahibi+1 yılO tam bir şeytandır 😂😂
Soran+1 yılAma iş işten geçer 😂
Cevap sahibi+1 yılBanane lskdkgg
Cevap sahibi+1 yılBeni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılİlgilendirmeyen şey hayatını alt üst etti😂 bananesi mi var?😂
Cevap sahibi+1 yılYoo hayatımı alt üst eden birisi olmadı, hatta hiç ilişkim bile olmadı
Soran+1 yılAma bizim konuştuğumuz farklı birsey. Doğru insan dedin ya doğru değilse doğru gibi görünürse? İste sen o zaman naneyi yedin. Büyük konuşma olmadığı olmayacagi anlamına gelmez😂
Cevap sahibi+1 yılBu gidişle uzun bir süre olmayacak çünkü kız arkadaşım hiç yok doğru düzgün dışarı da çıkamıyorum, bu arada benim hislerim kuvvetli her kızdan da hoşlanamam sırf yalnızım diye.. hislerim uygun görürse tamamım ama ondan sonra mantık geliyor bende ikisini kullanabiliyorum
Soran+1 yılHislerin kuvvetli mi? Bu baskasinn hayatı içinde mi?
Cevap sahibi+1 yılO bazen tutuyor ya hep değil 😂 ama kendim için baya baya tutturuyorum, mesela bu kız bana bakmaz sevmez diyorum öyle de çıkıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılYa da basıma bişi gelcek diyelim o gün yüzüm düşüyor, bir yerlerimi sakatlıyorum ya da psikolojim iyice çöküyor, sigaraya vuruyorum sonra
Soran+1 yılAhahhahaha iyiydi bu olan bitseyi bilmek değil olmayanları bilmek önemli😂
Cevap sahibi+1 yılBi ara babamla arabada idik park ediyordu dikkat et çarpcan dedim motora sürttürdü biraz 🤣
Soran+1 yılOoo cok büyük bisey dünyayı kurtarmissin niye haber etmiyon yiiaaa😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha 🤣🤣 arka kamera gibi adamım resmen şskglglg ama bi ara kaza yapacaktım hissettim ama nolcaksa olsun dedim aynayı kopardım kapı içine göçtü hahaha
Soran+1 yılİyi yapmışsın dayaktan haber ver😂
Cevap sahibi+1 yılDayak yok yaa duran arabaya sürttüm
Cevap sahibi+1 yılSonra vın topuk
Soran+1 yılPlakayı yaz şikayet edeyim😂
Cevap sahibi+1 yılPışıkkk🤣
Soran+1 yılKötüsün kötü 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah evet döklggsşglg
+1 yılEvet, bişeyler olsun istiyo ama hep geri adım atıyo, bötle nasıl ilerliyebiliriz
00 Yorumlaevet çünkü ne zaman ne istediklerini kestiremiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılsiz bile kendinizi anlamıyorsunuz
121 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten? Yoksa senin düşüncen mi?
- +1 yıl
ben sizlerden duyduklarımı paylaşıyorum. ya da kendilerinden
Soran+1 yılYa yanlis duyduysan? ya da yanlış anladıysan?
- +1 yıl
hepsinden mi
Soran+1 yılKac kişi 🤔😂
- +1 yıl
5 6
Soran+1 yılHadi sor burda bende yorumlayım bakalım gercekten öyle mi?
- +1 yıl
ne sorayım şimdi konu yok olay yok !!
Soran+1 yılSor kızlar kendini anliyor mu diye?
- +1 yıl
anlıyor mu kızlar kendini ne istediğini ya da bir ilişkide neden saçma saçma davrandıklarını
Soran+1 yılKızlar kendilerini anliyor aslında ama karşısındakininde anlamasını istiyor🤷♀️
- +1 yıl
tamamda ozman şu videoyu bana açıklar mısın? Madem anlaşılmak istiyorsunuz. hadi gel ustaların kaleminden izleyelim videonun 7inci dakkasından sonra izle bakalım
https://www.youtube.com/watch?v=KuYgiHL5eeE&t=187s
Soran+1 yılBu işin mizaha dökülmüş tarafı farkındasın umarım. Her kadın bir değildir her erkeğin bir olmadığı gibi benn kendi adıma konuşabilirim başkasının adına değil 😂
- +1 yıl
Ya bu mizah gerçeklerden alıntı ama onu napıcaz 😀 neyse bunu tartışmak hele bayanla imkansız 😁
Soran+1 yılCunku her türlü hakli çıkarız 😂😂çok abartılmış ya da ben böyle olmadığım için bilmiyorum 🤦♀️😂
- +1 yıl
abartılmış mı :D biz bunları yaşıyoruz hergün iyi izle :)
Soran+1 yılBen yaşatmadığım için bilmiyorum 🤦♀️
- +1 yıl
tecrübe iyi bir şey :)
Soran+1 yılKötü tecrübeler değil. Çünkü fazlasıyla derinden sarsıyor😏🥲
- +1 yıl
takmıyorsun :D
Soran+1 yılTakılıyor maalesef 🤷♀️
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo değil, aslında cinsiyete bakılmaksızın şudur: insanoğlu hep en iyisini ve daha fazlasını ister
04 Yorumla
Soran+1 yılKim istemez şartlar doğrultusunda?
Cevap sahibi+1 yıle yani, bu durumda anlamıyorum diyenler bu sözü akıllarına getirip sağlamaya çalışırlarsa mutlaka artı tepki alacaklardır. sağlamaya çalışmak diyorum çünkü tam olarak kimse yerine getiremez
Soran+1 yılKendi adıma fazlasını istemem ki hersey para hediye değildir. Sözler var kalpten kalbe giden🤫
Cevap sahibi+1 yılfazlasını derken, yani örneğin biraz ilgi gösteriyordur ama sana göre yetersizdir ve biraz daha beklersin. ne bileyim maddi anlamda idareten geçiniyorsundur, yani bi evim arabam olsaydı der az daha isteyebilirsin. arkadaşlarla sürekli ev yemeği yemeye gidersin işte öğle araları, iş sonrası arada bi ocakbaşı da yapalım dersin. gibi gibi (öyle imkansız, uçurum fark şeyler istesen ne olacak zaten olmaz :) ) ne yani ben bisikletim varken keşke bunun yerine eve para motor ile gidip gelsem diye beklentim olamaz değil mi 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo sadece ayrıntılı düşünmek lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılYorum beğenildi👍
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim 😇
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılBazen evet aşırı ilgi bekliyosunuz çabuk küsüyosunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılİlgi beklemek kötü birsey mi? ya da ilgi göstermek çok mu zor?
- +1 yıl
Hayat her zaman ilgi göstercek vakti vermiyor malesef. Yoksa ilgili birisiyimdir sevdiğim kadına. İş güç derken vakit kalmıyor bazen, bunu anlayışla karşılamanız lazım.
Soran+1 yılPeki bir insana gerçekten değer vermek zaman yaratmak demek değil midir?
- +1 yıl
Hayır değildir
Soran+1 yılBence öyledir bahaneler üretilmek için var ne için ararsan bulursun🤷♀️🤦♀️
- +1 yıl
Bazen de bahane üretmezsin sadece durum budur. Elinden geldiğince vakit ayırırsın. Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılElinden geleni yapmak herseyi yapabilmektir bence. 22😊
- +1 yıl
İlgi istiyceğin yaşlardasın zaten sen de :) hayatın merkezine sizi koysak bile etrafındaki şeyler her zaman ilgilenmeye izin vermiyor güzelim :) sen mesela sürekli senle ilgilensin ister misin?
Soran+1 yılHayatin merkezinde olsak yeterli. Bazen bir insanla günlerce konuşmazsın ama kurduğu tek cümle bile seni havalara uçurabilir🤷♀️kim ilgi istemez ki ben istemiyim😂
- +1 yıl
:) demi ilgi tabi ki güzel :) nasıl erkekler hoşuna gidiyor?
+1 yılÇok zor değil aslında sadece kızlar ne istediğini bilmediği için kendi kafa karışıklıklarını bize yansıtıyorlar sonra bizi anlamıyorlar diyorlar.
00 Yorumla
1 yılAnlatamıyorum ki... intihar edecegim
00 Yorumla
+1 yılNe istedikleri belli olmadığından evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Bilmem pek kızlarla aram iyi değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. yoo nesi zor olacak ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. zor değil aslında imkansız 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok zor yaa anlamak zor iş valla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYok be arrik hepsi aynı fabrika ürünü giviler
00 Yorumla zor değil. imkansız :D
00 Yorumla
+1 yılÇok az kalır.
İmkansızzzzz.08 Yorumla
Soran+1 yılNeresi imkansiz?
- +1 yıl
Ne istediklerini çözemiyorsun ya da sürekli bişey istiyorlar anlamadım pek
Soran+1 yılSürekli istenilen şeyler neler?
- +1 yıl
Bi ilgi istiyor bi yalniz kalmak bi tepeme çıkmak bebek gibi.
Çin işkencesi yeminle.
Soran+1 yılİnsanların yeri gelince herseeye ihtiyacı oluyor anlamalısıniz🤷♀️
- +1 yıl
1 saat içindemi?
- +1 yıl
Yani tek sorun oda değil
Soran+1 yılÖzel durumlar içinde evet. Bu 1 dakika bile olabilir 🤷♀️
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Zor değil imkansız
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi imkansiz? Gönder gelsin..
+1 yılBiraz zor
00 YorumlaKızlarla ilgilenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılZorun da ötesinde
00 Yorumlabi kız olarak bile zor
00 Yorumla
+1 yılYooo değil
00 Yorumla
+1 yılAnlatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil
10 YorumlaZor degil